vvv 2456 #37301 Napisano 2 Października 2022 Jak są warunki albo ich nie ma, zależy jak spojrzeć to auta mniej palą Moja niedzielna przejażdżka:Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6609 #37302 Napisano 2 Października 2022 16 minut temu, vvv napisał(-a): Jak są warunki albo ich nie ma, zależy jak spojrzeć to auta mniej palą Moja niedzielna przejażdżka: Sent from my iPhone using Tapatalk Wyłączona poduszka pasażera - wycieczka z Teściową? ;-)) 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37303 Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): W takim razie obu Wam gratuluję zarówno spalania, jak i przede wszystkim pojazdów. To wszystko brzmi jak oksymoron. To jest oksymoron 🙂 , te wyniki zazwyczaj osiągałem wówczas jak mi brakowało paliwa. A, że mam swoje nawyki czy też rytuały i najbardziej lubię tankować u "siebie" to jak wracałem gdzieś tam z trasy mając 70 - 80km do rodzinnego miasta wówczas przestawiała mi się zwora i uruchamiał się tryb najlżejszej stopy na Świecie Jak odbierałem pojazd, po raz pierwszy chyba nie czułem jakiegoś wewnętrznego uniesienia. Miałem rezerwację na samochód innej marki, ale pracownik salonu postąpił nieetycznie i sprzedał go innemu klientowi. Więc później mi w sumie zwisało czym będę jeździć, bo nic mi się już nie podobało. Żona sobie wybrała i tak już jest z nami od ponad roku. 24 minuty temu, vvv napisał(-a): Jak są warunki albo ich nie ma, zależy jak spojrzeć to auta mniej palą Moja niedzielna przejażdżka: Sent from my iPhone using Tapatalk Korzystałeś z trybu "żeglowania"? To A4 w kombi?? Godzinę temu, Balansujący Na Osi napisał(-a): Jak niemiecki tor to stawiam na jakieś M. Po zakupie M zeby zdjąć kaganiec to trzeba zacząć "szkolenie" na torze, chyba że coś się zmieniło. eMka albo RS jakiś Edytowane 2 Października 2022 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 148352 #37304 Napisano 2 Października 2022 9 minut temu, Autor1984 napisał(-a): To jest oksymoron 🙂 , te wyniki zazwyczaj osiągałem wówczas jak mi brakowało paliwa. A, że mam swoje nawyki czy też rytuały i najbardziej lubię tankować u "siebie" to jak wracałem gdzieś tam z trasy mając 70 - 80km do rodzinnego miasta wówczas przestawiała mi się zwora i uruchamiał się tryb najlżejszej stopy na Świecie Jak odbierałem pojazd, po raz pierwszy chyba nie czułem jakiegoś wewnętrznego uniesienia. Miałem rezerwację na samochód innej marki, ale pracownik salonu postąpił nieetycznie i sprzedał go innemu klientowi. Więc później mi w sumie zwisało czym będę jeździć, bo nic mi się już nie podobało. To Żona sobie wybrała i tak już jest z nami od ponad roku. Nie narzekaj. Ja wybrałem, żona zaakceptowała i jestem zadowolony. Odpukać, od 2 i pół roku żadnych mechaników. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37305 Napisano 2 Października 2022 1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a): Nie narzekaj. Ja wybrałem, żona zaakceptowała i jestem zadowolony. Odpukać, od 2 i pół roku żadnych mechaników. Nie narzekam, bo mi życie w tym roku uratował. 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 148352 #37306 Napisano 2 Października 2022 Teraz, Autor1984 napisał(-a): Nie narzekam, bo mi życie w tym roku uratował. Dobre hamulce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37307 Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Czołówka, którą w ostatnim momencie uniknąłem. Ale sprawca był na tyle szybki, że zdążył mi tył strzelić, a w zasadzie w momencie uniku dostałem strzał w tylne lewe koło i nadkole. Gość zasnął, albo się telefonem bawił i nagle zjechał na mój pas. Policjanci z drogówki. którzy się zjawili, objaśnili nam, że gdyby to poszło czoło w czoło, to 100% wycinka. Edytowane 2 Października 2022 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 148352 #37308 Napisano 2 Października 2022 1 minutę temu, Autor1984 napisał(-a): Czołówka, którą w ostatnim momencie uniknąłem. Ale sprawca był na tyle szybki, że zdążył mi tył strzelić, a w zasadzie w momencie uniku dostałem strzał w tylne prawe koło i nadkole. Gość zasnął, albo się telefonem bawił i nagle zjechał na mój pas. Jak to się mówi - szczęście w nieszczęściu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37309 Napisano 2 Października 2022 (edytowane) 17 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Jak to się mówi - szczęście w nieszczęściu. Nic przyjemnego. W lewe koło i nadkole... Za dużo trunku wczoraj Edytowane 2 Października 2022 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3081 #37310 Napisano 2 Października 2022 4 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Oo to chyba coś ciekawego nam się szykuje? Co to takiego? Pochwale sie jak mi przyjdzie Godzinę temu, vvv napisał(-a): Jak są warunki albo ich nie ma, zależy jak spojrzeć to auta mniej palą Moja niedzielna przejażdżka: Sent from my iPhone using Tapatalk He he masakra 😳 Ale w dieslu, wiec jak ustalilismy - sie nie liczy 😂 Godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): eMka albo RS jakiś Nie i nie 🙈 Nie bedzie to nic oczywistego 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37311 Napisano 2 Października 2022 (edytowane) 8 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Pochwale sie jak mi przyjdzie He he masakra 😳 Ale w dieslu, wiec jak ustalilismy - sie nie liczy 😂 Markę chociaż :] Hm nic oczywistego... Maserati? Edytowane 2 Października 2022 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1199 #37312 Napisano 2 Października 2022 7 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Pochwale sie jak mi przyjdzie No to czekamy Jak nie M albo RS to 911. Wszystkie fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3081 #37313 Napisano 2 Października 2022 Teraz, Autor1984 napisał(-a): Markę chociaż :] Nie 🤐 Do marca pokaze, mam nadzieje 🤪 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2456 #37314 Napisano 2 Października 2022 Wyłączona poduszka pasażera - wycieczka z Teściową? ;-)) Wiozłem paczki z ikea więc stwierdziłem że szkoda deski @autor1984 dokładnie a4 w kombi. Parę razy żeglował plus start stop na światłach. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37315 Napisano 2 Października 2022 (edytowane) 2 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a): Nie 🤐 Do marca pokaze, mam nadzieje 🤪 Ja piernicze... 6 miesiecy to już mi się odechce wiedzieć Ja też planuję kolejny, mozemy wymienić się informacją Edytowane 2 Października 2022 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3081 #37316 Napisano 2 Października 2022 1 minutę temu, vvv napisał(-a): Wiozłem paczki z ikea więc stwierdziłem że szkoda deski Sent from my iPhone using Tapatalk co ma jedno do drugiego? Teraz, Autor1984 napisał(-a): Ja piernicze... 6 miesiecy to już mi się odechce wiedzieć zamawialem pod koniec 2021, wiec blizej niz dalej 😂 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37317 Napisano 2 Października 2022 (edytowane) 14 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): co ma jedno do drugiego? zamawialem pod koniec 2021, wiec blizej niz dalej 😂 To mi w umowie na Mercedesa zamieścili czas oczekiwania do 12 miesięcy bez gwarancji... 15 minut temu, vvv napisał(-a): Wiozłem paczki z ikea więc stwierdziłem że szkoda deski @autor1984 dokładnie a4 w kombi. Parę razy żeglował plus start stop na światłach. Sent from my iPhone using Tapatalk Tak myślałem, bo 3,5 to wynik tak abstrakcyjny, że aż niemożliwy do uzyskania Edytowane 2 Października 2022 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3081 #37318 Napisano 2 Października 2022 2 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): To mi w umowie na Mercedesa zamieścili czas oczekiwania do 12 miesięcy bez gwarancji... Takie czasy... I tak sie ciesze, ze mam tak krotki czas, bo zalatwiane bylo po znajomosci 😇 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37319 Napisano 2 Października 2022 (edytowane) Aston Martin DB4 GT Zagato - 75 mln zł Czy posiadacza można uznać za osobę bogatą? Edytowane 2 Października 2022 przez Autor1984 4 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 148352 #37320 Napisano 2 Października 2022 6 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Aston Martin DB4 GT Zagato - 75 mln zł Czy posiadacza można uznać za osobę bogatą? Tak i na dodatek o doskonałym guście, że zakochaną w samochodach to też chyba oczywiste. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37321 Napisano 2 Października 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Tak i na dodatek o doskonałym guście, że zakochaną w samochodach to też chyba oczywiste. No właśnie i się wyjaśniło Poniżej 250mln złotych na kołach Ferrari 250 GTO. Edytowane 2 Października 2022 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 148352 #37322 Napisano 2 Października 2022 1 minutę temu, Autor1984 napisał(-a): No właśnie i się wyjaśniło Poniżej 250mln złotych na kołach Ferrari 250 GTO. Do Astona Martina mi znacznie bliżej. I to podwójnie a że daleko z pewnych powodów? Cóż, ja tam wolę marzyć w rozsądnym zasięgu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37323 Napisano 2 Października 2022 Teraz, Paulus57 napisał(-a): Do Astona Martina mi znacznie bliżej. I to podwójnie a że daleko z pewnych powodów? Cóż, ja tam wolę marzyć w rozsądnym zasięgu. Astony to dla mnie najpiękniejsze klasyki, DB4, DB5, DB6, a nawet polubiłem DB7 i całą dalszą serię 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 148352 #37324 Napisano 2 Października 2022 2 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Astony to dla mnie najpiękniejsze klasyki, DB4, DB5, DB6, a nawet polubiłem DB7 i całą dalszą serię Wiem, że to zabrzmi strasznie na forum zegarkowym, ale ostatnio Chińczycy stali się znaczącymi udziałowcami w Aston Martinie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13647 #37325 Napisano 2 Października 2022 I w innych markach też 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach