pawel007 4731 #38651 Napisano 2 Marca 2023 No mazde i kile odpuscilem…. Mazda bo kiepskie blachy( rzza po 3-4 latach) a kia bo …. silniki wlasnie kiepsko w serwisowaniu place ja ale ma sie jej podobac ale tez bym pojezdzil 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #38652 Napisano 2 Marca 2023 22 minuty temu, pawel007 napisał(-a): No mazde i kile odpuscilem…. Mazda bo kiepskie blachy( rzza po 3-4 latach) a kia bo …. silniki wlasnie kiepsko w serwisowaniu place ja ale ma sie jej podobac ale tez bym pojezdzil 😁 Mazda blacharsko się poprawiła więc ja bym nie skreślał;) Co do silnika w Xceed - u nas w firmie latają zwykłe Ceedy z tym motorem (1,6 benzyna + automat) i robią 60k+ rocznie i przez ostatnie 2 lata nic się nie dzieje... czego nie można powiedzieć o Oplach z 1.2T.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2622 #38653 Napisano 3 Marca 2023 No mazde i kile odpuscilem…. Mazda bo kiepskie blachy( rzza po 3-4 latach) a kia bo …. silniki wlasnie kiepsko w serwisowaniu place ja ale ma sie jej podobac ale tez bym pojezdzil Z tym blachami to juz po części mit. Auta są konserwowane woskiem ale juz w europie, w porcie, więc nie jest to wykonane idealnie. Kupiłem w 2019r. CX3 choć wtedy urzekła mnie CX30 (wtedy brakło budżetu). Małżonka "nakręciła" 40 tys km;), na przeglądzie nadwozia i podwozia w listopadzie nie było żadnych oznak rudej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #38654 Napisano 3 Marca 2023 10 godzin temu, pawel007 napisał(-a): No mazde i kile odpuscilem…. Mazda bo kiepskie blachy( rzza po 3-4 latach) a kia bo …. silniki wlasnie kiepsko w serwisowaniu place ja ale ma sie jej podobac ale tez bym pojezdzil 😁 Mamy w domu mazde 6 z 2017r - blachy nadal idealne, może rzeczywiście się poprawiło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12492 #38655 Napisano 3 Marca 2023 11 godzin temu, zielony.m napisał(-a): Ja mam na celowniku dla żony Xceeda, Lexusa UX i Mazdę CX30. Pierwszy bo 7 lat gwarancji i tani, pozostałe 2 mają naprawdę niezniszczalne silniki. A to nie jest tak, że kto płaci wybiera? Z tych 3 wybrałbym Lexa. A co do drugiej wypowiedzi, niektórym tak się może wydawać 🤣 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4731 #38656 Napisano 3 Marca 2023 Dzieki koledzy- jazdy probne jeszcze powiedza to na temat czego spprzedawcy i katalogi milczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 350 #38657 Napisano 3 Marca 2023 19 godzin temu, pawel007 napisał(-a): Jezdzil ktos? Ma ktos?Poszieli sie wrazeniami? Q3 1.5/ Volvo T3 XC40/ Mercedes GLA/ …. dla zony cos musze wziac a nie wiem ktory z tych brac…. Do listy bym dołożył Lexusa UX/NX Może się okazać że najmniejszy UX będzie się bardziej podobał niż cała reszta... No i spokojna głowa w trakcie użytkowania, hybryda, spalanie, ekologia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 142269 #38658 Napisano 3 Marca 2023 11 godzin temu, zielony.m napisał(-a): A to nie jest tak, że kto płaci wybiera? Nie. Kobiety uwielbiają niespodzianki, które sobie wybiorą. Brak logiki? Od tego są kobietami. 11 godzin temu, zielony.m napisał(-a): Mazda blacharsko się poprawiła więc ja bym nie skreślał;) Co do silnika w Xceed - u nas w firmie latają zwykłe Ceedy z tym motorem (1,6 benzyna + automat) i robią 60k+ rocznie i przez ostatnie 2 lata nic się nie dzieje... czego nie można powiedzieć o Oplach z 1.2T.... Mam 3 lata Proceeda GT Kii (1,6 z automatem) i jedyne co mi się przytrafiło do tej pory, to awaria jednej cewki (koszt w ASO niecałe 900 zł). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #38659 Napisano 3 Marca 2023 Godzinę temu, Remy napisał(-a): Do listy bym dołożył Lexusa UX/NX Może się okazać że najmniejszy UX będzie się bardziej podobał niż cała reszta... No i spokojna głowa w trakcie użytkowania, hybryda, spalanie, ekologia. Jedynego UX jakiego ja bym rozpatrywał to 2.0 benzyna. Mam uczulenie na hybrydy i ekologię 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #38660 Napisano 3 Marca 2023 Witajcie Wie ktoś może co to za samochód? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25994 #38661 Napisano 3 Marca 2023 Škoda 1101 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5774 #38662 Napisano 3 Marca 2023 Godzinę temu, eye_lip napisał(-a): Škoda 1101 Dziękuję Tak już znalazłem w międzyczasie Skoda Tudor Samochód mojego dziadka 1950 rok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12492 #38663 Napisano 3 Marca 2023 3 godziny temu, zielony.m napisał(-a): Mam uczulenie na hybrydy i ekologię I powiedział to ten, który ... 😝 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 16066 #38664 Napisano 3 Marca 2023 16 godzin temu, zielony.m napisał(-a): Ja mam na celowniku dla żony Xceeda, Lexusa UX i Mazdę CX30. Pierwszy bo 7 lat gwarancji i tani, pozostałe 2 mają naprawdę niezniszczalne silniki. Mam bardzo podobny dylemat i brałem pod uwagę też te 3 modele. Jakieś wnioski? Który ma największe szanse i dlaczego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #38665 Napisano 3 Marca 2023 U nas było podobnie,dochodziła jeszcze toyota Corolla cross,ale odpadła pierwsza za haniebną jakość wnętrza. Lexus jest dość dziwny w środku,mało miejsca z tyłu i żałosny bagażnik, przodu natomiast najwięcej. U nas stanęło na cx30 bo musiał być napęd na 4 koła, a w lexusie wtedy jest drogo i bagażnik chyba 232 l 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #38666 Napisano 3 Marca 2023 2 godziny temu, tommly napisał(-a): I powiedział to ten, który ... 😝 jeździ V8:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8515 #38667 Napisano 3 Marca 2023 fajnie tu gadacie ale szukam pompy wspomagania do coopera R50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubZet 62 #38668 Napisano 3 Marca 2023 9 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a): Mam bardzo podobny dylemat i brałem pod uwagę też te 3 modele. Jakieś wnioski? Który ma największe szanse i dlaczego? Ja z tego grona wybrałem XCeeda w GTLine, bo jako jedyny umie w kolory (a nie jakieś dziadowe szarości i beże), ma analogową konsole z fizycznymi przyciskami (do macania tylko infotainment) i świetne fotele, a w dodatku jest najtańszy. Minus, to takie sobie spalanie. Ale ja brałem dla siebie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4731 #38669 Napisano 3 Marca 2023 Czytam, jezdze, ogladam….. niech sama sobie wybierze….. za duzo tego 🤣🤣🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #38670 Napisano 4 Marca 2023 22 godziny temu, Paweł Bury. napisał(-a): Witajcie Wie ktoś może co to za samochód? U mnie po rodzinnych autach też zostały tylko zdjęcia...😉 6 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2994 #38671 Napisano 4 Marca 2023 12 minut temu, kiniol napisał(-a): U mnie po rodzinnych autach też zostały tylko zdjęcia...😉 Fajny Merc... a co za flagi ma? 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #38672 Napisano 4 Marca 2023 (edytowane) 13 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Fajny Merc... a co za flagi ma? Auto zarejestrowane w Breslau...Flagi pruskie...auto pradziadków...bo ja z pochodzenia to tępy Prusak jestem...😉 To schyłkowy okres republiki Weimarskiej...pod wodzą feldmarszałka von Hindenburga...Panie świeć nad jego duszą...😏 Edytowane 4 Marca 2023 przez kiniol 2 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #38673 Napisano 4 Marca 2023 U mnie po rodzinnych autach też zostały tylko zdjęcia...No panie teraz jak ktoś mówi bogaty z domu to się nie wyprzesz Ja tylko wiem, że mój dziadek miał jakiegoś Opla a drugi NSU. Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #38674 Napisano 4 Marca 2023 35 minut temu, zielony.m napisał(-a): No panie teraz jak ktoś mówi bogaty z domu to się nie wyprzesz Ja tylko wiem, że mój dziadek miał jakiegoś Opla a drugi NSU. Wysłane z mojego NE2213 przy użyciu Tapatalka No tylko przez 200 lat handlowaliśmy winem...potem komuna skutecznie to zakończyła...😜 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79571 #38675 Napisano 4 Marca 2023 1962 GTO. 11 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach