bober5264 4064 #45776 Napisano 21 Sierpnia 2024 @Krakus1 piękna konfiguracja, pod elegancka a6 pasuje świetnie zobacz ciut wyzej wstawiłem fotke podobnego wnętrza z listwa piano oklejona na mat, może przypadnie Ci do gustuWysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8064 #45777 Napisano 21 Sierpnia 2024 50 minut temu, Krakus1 napisał(-a): Nie ma potrzeby Łukasz , w G30 Piano Black był w dużo gorszym miejscu niż w A6 - czyli tam gdzie joystic , i inne przyciski często używane , a po 2 latach jest jak w dniu odbioru - natomiast najgorszy jest kurz , którego nie usuniesz zakładając folię , tylko przecierając ścierką z mikrofibry - od dwóch lat tak robię co rano zanim zaczynam jazdy , co jest całkiem wystarczającym zabiegiem pod względem estetycznym i higienicznym 😊 Tez woze taki gadzet w aucie Powinien byc stalym elementem wyposazenia 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12958 #45778 Napisano 21 Sierpnia 2024 9 minut temu, cordi7 napisał(-a): Tez woze taki gadzet w aucie Powinien byc stalym elementem wyposazenia Prawdziwy petrolhead zamiast poszetki ma taką ściereczkę 😆 3 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4064 #45779 Napisano 21 Sierpnia 2024 Ja polecam tą Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2451 #45780 Napisano 21 Sierpnia 2024 Ladne, pokaz w srodku A apropo iconic glow jak dla mnie to masakra Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu TapatalkaPierwsze co wyłączyłem w opcjach to właśnie iconic glow i iconic sounds. Ogólnie jestem pod wrażeniem bo nie tego się spodziewałem po samochodzie z wypożyczalni, bardzo gruba konfiguracja. Fotele z masażem, harman kardon, deska luxury, m pak, adaptacyjne reflektory, head-up, drive assist itd. Nawet na hak się szarpnęli… Jakby to miało być moje prywatne auto to jedyne co bym dołożył to prawdziwą skórę, a nie wegańską i mocniejsza ładowarkę pokładową. Z wad to miejsce z tyłu, osoby powyżej 1,80m będą dotykały głową podsufitki. No i m pakietowe progi. Drzwi ich nie zasłaniają, więc łatwo się pobrudzić. Cyknę coś jutro, ale już brudno w środku… 1 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71094 #45781 Napisano 21 Sierpnia 2024 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5655 #45782 Napisano 21 Sierpnia 2024 2 godziny temu, cordi7 napisał(-a): Tez woze taki gadzet w aucie Powinien byc stalym elementem wyposazenia W volvo jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12958 #45783 Napisano 21 Sierpnia 2024 4 minuty temu, Valygaar napisał(-a): W volvo jest. Do ekranu jedynie. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2451 #45784 Napisano 21 Sierpnia 2024 Audi też dawało taki czyścik do ekranu 2w1Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5655 #45785 Napisano 21 Sierpnia 2024 14 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Do ekranu jedynie. Ale to jest dokładnie taka sama mikrofibra jak każda inna dobrej jakości. Wozisz dwie? 4 minuty temu, vvv napisał(-a): Audi też dawało taki czyścik do ekranu 2w1 Sent from my iPhone using Tapatalk Temu jest bliżej do irchy z tego co pamiętam 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2451 #45786 Napisano 21 Sierpnia 2024 Tak spray owinięty ircha używałem przez pierwszy miesiąc Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 980 #45787 Napisano 22 Sierpnia 2024 trafiłem na takiego, może nie dla wszystkich znanego, choć z tv: 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 88385 #45788 Napisano 22 Sierpnia 2024 16 godzin temu, Krakus1 napisał(-a): bo to wersja cywilna , tylko sportowcy mają z przodu 😅 @bober5264 pytałeś o fotki wnętrza, proszę ☺️: Bardzo ładne wnętrze. 15 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Piękne wnętrze; świetnie skonfigurowałeś drewno ze skórą. Otwarte pory są mega w doryku. W Volvo mam takie; oczywiście inna kolorystyka, ale strukturalnie mistrzostwo. Będzie folia na ekrany i piano? Nie przesadzaj, każdy woli tradycyjne, ale tu już nie wróci w dobie cyfryzacji, nie w tych cenach. Za chwilę ktoś przyrówna do... Łukasz pytanie a drzwi też oklejasz tzn jakieś tam dekory, listwy ?? Pytam bo ja np często mam zegarki na bransolecie na lewym ręku i rysują się listwy. Oczywiście ich nie obklejam bo po 5 latach i 160 tysiącach wycieraczki gumowe zamawiane już 2 raz czyli trzeci komplet na początku roku chyba bo od kierowcy się zużywa i tapicerka w podłodze obok hamulca też . Samochód to rzecz użytkowa i oczywiście dbam jak najbardziej ale nie ma co popadać w skrajności. Nie zawsze się zgadzam z @nicon ale to jest dokładnie jak obklejenie zegarka foliami zaraz po zakupie. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #45789 Napisano 22 Sierpnia 2024 Zafoliowane więc można podbijać Poznań;) 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12958 #45790 Napisano 22 Sierpnia 2024 17 minut temu, kornel91 napisał(-a): Pytam bo ja np często mam zegarki na bransolecie na lewym ręku i rysują się listwy. Oczywiście ich nie obklejam bo po 5 latach i 160 tysiącach wycieraczki gumowe zamawiane już 2 raz czyli trzeci komplet na początku roku chyba bo od kierowcy się zużywa i tapicerka w podłodze obok hamulca też . Samochód to rzecz użytkowa i oczywiście dbam jak najbardziej ale nie ma co popadać w skrajności. Nie zawsze się zgadzam z @nicon ale to jest dokładnie jak obklejenie zegarka foliami zaraz po zakupie. Oklejone są przyciski na kierownicy, konsola środkowa, konsola boczna tj. tam gdzie masz piano black - na zdjęciu jak powiększysz będzie widoczne na drzwiach pasażera(przycisk zwalniania rygla drzwi i podnoszenia szyby), to samo z tyłu ekrany w drzwiach plus piano dookoła w folii. Czy to jest popadanie w skrajność; moim zdaniem nie. Nie biegam po każdej jeździe ze ścierką i nie wycieram kurzu, nie czyszczę wnętrza co tydzień, nie myję go nawet co tydzień. Jednakże, elementy ulegające wpływowi poprzez eksploatację wolę zabezpieczyć, aby nie siedziało mi z tyłu głowy, że po roku będzie wyglądało tak jak tu. 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8064 #45791 Napisano 22 Sierpnia 2024 11 godzin temu, vvv napisał(-a): Audi też dawało taki czyścik do ekranu 2w1 Sent from my iPhone using Tapatalk Niektorzy AD Mercedesa tez sprzedaja cos takiego, pelno tego tez na Amazonie; okazyjne 13 EUR w Mercedesie. Mozna tez kupic mikrofibre z gwiazda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12958 #45792 Napisano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) 21 minut temu, zielony.m napisał(-a): Zafoliowane więc można podbijać Poznań;) Był już test na torze, o którym wspominałeś? Jeszcze raz Ci gratuluję tak nietuzinkowego "pocisku" stworzonego do bicia czasu w "Zielonym piekle". EDIT: Dobra doczytałem, że dopiero Poznań przed Tobą Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #45793 Napisano 22 Sierpnia 2024 Ale się nie obawiaj, już ja przypilnuję Michała, żeby nie wymigał się od Nurburgringu w przyszłym roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12958 #45794 Napisano 22 Sierpnia 2024 1 minutę temu, Tommaso napisał(-a): Ale się nie obawiaj, już ja przypilnuję Michała, żeby nie wymigał się od Nurburgringu w przyszłym roku. Jak się mocno podniecę w piątek na testach, to pozwolisz, że dołączę? 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #45795 Napisano 22 Sierpnia 2024 Coś zorganizujemy, mam już to mocno przetestowane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 88385 #45796 Napisano 22 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): Oklejone są przyciski na kierownicy, konsola środkowa, konsola boczna tj. tam gdzie masz piano black - na zdjęciu jak powiększysz będzie widoczne na drzwiach pasażera(przycisk zwalniania rygla drzwi i podnoszenia szyby), to samo z tyłu ekrany w drzwiach plus piano dookoła w folii. Czy to jest popadanie w skrajność; moim zdaniem nie. Nie biegam po każdej jeździe ze ścierką i nie wycieram kurzu, nie czyszczę wnętrza co tydzień, nie myję go nawet co tydzień. Jednakże, elementy ulegające wpływowi poprzez eksploatację wolę zabezpieczyć, aby nie siedziało mi z tyłu głowy, że po roku będzie wyglądało tak jak tu. Ok lubisz tak to jak najbardziej to rób Łukasz Co do zdjęcia co wrzuciłeś to już raczej niedbalstwo albo czymś przejechane ale myślę, że tak prosto też nie da się tego zajechać. 1 godzinę temu, zielony.m napisał(-a): Zafoliowane więc można podbijać Poznań;) Zgadza się piękny samochód gratulacje. A to jest jeszcze dostępne jako nowe auto bo mi wyskoczyły tylko roczniki 2017-2019 a tak mocno się w tematy motoryzacyjne nie zagłębiam ? 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12958 #45797 Napisano 22 Sierpnia 2024 25 minut temu, kornel91 napisał(-a): Ok lubisz tak to jak najbardziej to rób Łukasz Co do zdjęcia co wrzuciłeś to już raczej niedbalstwo albo czymś przejechane ale myślę, że tak prosto też nie da się tego zajechać. Czy lubię oklejać? Nie, bo do wydatek, ale lubię mieć względnie zadbane rzeczy. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 88385 #45798 Napisano 22 Sierpnia 2024 14 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Czy lubię oklejać? Nie, bo do wydatek, ale lubię mieć względnie zadbane rzeczy. No to nie Ty oklejasz Lubisz tak zadbać o takie przedmioty chociaż sam wiesz jak to jest o to zadbasz to Ci ktoś na parkingu zarysuje zderzak. Żeby nie drążyć tematu fajny samochód niech ma takie zabezpieczenia 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 350 #45799 Napisano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, zielony.m napisał(-a): Zafoliowane więc można podbijać Poznań;) Masz jakiś rejestrator z trybem parkingowym i np. dwiema kamerami zamontowany? Folia chroni ale są różne sytuacje. Np. https://www.facebook.com/watch/?v=472837399007563 W Tesli energii nie brakuje więc kamery mogą kręcić: Ja kupiłem rejestrator Xbitz Tango, w reklamie jest informacja że jest tryb parkinowy. Zostawiłem i mi akumulator rozładowało bo okazało się że ten rejestrator nie ma takiej funkcji - producent odpisał mi mailu na moje pytanie jak włączyć tryb parkingowy. Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2268 #45800 Napisano 22 Sierpnia 2024 a pilota do TV trzymacie w foliowym woreczku? 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach