Paulus57 142031 #46926 Napisano 17 Listopada 2024 3 godziny temu, mroova napisał(-a): Też czytałem o takiej właśnie zmianie zasad numerowania modeli. A tu kolejny piękny projekt Mazdy - obawiam się, że skończy tak samo jak poprzedni: Ładny kształt bryły, ale te drzwi podnoszone do góry nieodparcie mi się kojarzą z gilotyną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 685 #46927 Napisano 17 Listopada 2024 Teoria jest prawdziwa. A A4 i A5 to ten sam samochód przecież był tylko A5 była bardziej coupe. Tak jak A6 i A7. Teoria jest prawdziwa. A A4 i A5 to ten sam samochód przecież był tylko A5 była bardziej coupe. Tak jak A6 i A7. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13331 #46928 Napisano 17 Listopada 2024 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2990 #46929 Napisano 17 Listopada 2024 (edytowane) W dniu 16.11.2024 o 12:27, Autor1984 napisał(-a): Więc powracając do tych nieszczęsnych przejazdów, gdyby nie brak rozwagi rowerzystów przekonanych o pierwszeństwie, nie upewniwszy się czy jest bezpiecznie "tutaj spoczywa ten co miał pierwszeństwo przejazdu" tych wypadków byłoby jeszcze mniej. I znow to samo... "U nas nie jest tak zle jak w "Bangladeszu"" oraz "Przerzucmy wine na poszkodowanego- po co wstawal rano" 😅 Edytowane 17 Listopada 2024 przez SzefSzefow 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5648 #46930 Napisano 17 Listopada 2024 To akurat jest wierutna bzdura @Osmodeusz 🤷♂️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #46931 Napisano 17 Listopada 2024 1 minutę temu, Valygaar napisał(-a): To akurat jest wierutna bzdura @Osmodeusz 🤷♂️ Bezpieczniej, bo w długiej trasie np. ze Szczecina do Zakopanego nie zamarzniesz 😆 Ale tak, to bzdurny mem. Co nie zmienia faktu, że zimy były zimami, a ludzie nieźle sobie radzili. Pamiętam, że ulice były posypane piachem, a strome podjazdy to była "przygoda". 24 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a): I znow to samo... "U nas nie jest tak zle jak w "Bangladeszu"" oraz "Przerzucmy wine na poszkodowanego- po co wstawal rano" 😅 Właśnie! Mógł spać i żyć bezpiecznie. Wiesz Paweł, że powracamy do tego wątku już po raz trzeci, bodajże. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2990 #46932 Napisano 17 Listopada 2024 10 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Właśnie! Mógł spać i żyć bezpiecznie. Wiesz Paweł, że powracamy do tego wątku już po raz trzeci, bodajże. A Ty dalej swoje 😉 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #46933 Napisano 17 Listopada 2024 3 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a): A Ty dalej swoje 😉 W tej kwestii będę się upierał przy swoim. Nie ma znaczenia kto jest winien, a kto nie jest. Znaczenie ma to, kto obudzi się sparaliżowany lub nie obudzi się już nigdy. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13331 #46934 Napisano 17 Listopada 2024 32 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Co nie zmienia faktu, że zimy były zimami, a ludzie nieźle sobie radzili. Pamiętam, że ulice były posypane piachem, a strome podjazdy to była "przygoda". Pewnie dziadek opowiadał 🤗 A wspominał, że „maluchem” jechało się w cztery osoby na Węgry? Zawaleni jak metro w Chinach towarem na handel 🫡 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #46935 Napisano 17 Listopada 2024 23 minuty temu, Osmodeusz napisał(-a): Pewnie dziadek opowiadał 🤗 A wspominał, że „maluchem” jechało się w cztery osoby na Węgry? Zawaleni jak metro w Chinach towarem na handel 🫡 Jestem w sile wieku, pamiętam zimy i warunki drogowe z tamtych czasów. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70560 #46936 Napisano 17 Listopada 2024 Godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): Jestem w sile wieku, pamiętam zimy i warunki drogowe z tamtych czasów. Pamiętasz zimę stulecia i te labirynty wykonane w śniegu, pozwalające dojść do szkoły. To było coś. 😃 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #46937 Napisano 17 Listopada 2024 2 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Pamiętasz zimę stulecia i te labirynty wykonane w śniegu, pozwalające dojść do szkoły. To było coś. 😃 Nie Mariusz nie pamiętam. Urodziłem się 5 lat później. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13331 #46938 Napisano 17 Listopada 2024 3 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Pamiętasz zimę stulecia i te labirynty wykonane w śniegu, pozwalające dojść do szkoły. To było coś. 😃 😂😂😂 Pewnie tak, choćby z opowieści 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70560 #46939 Napisano 17 Listopada 2024 Teraz, Osmodeusz napisał(-a): 😂😂😂 Pewnie tak, choćby z opowieści 😜 Nie ma co się cieszyć, starość jest straszna. 😬 Droga z Ronda Rataje na osiedle zimnym ogórkiem nie należała do przyjemnych, no chyba, że stało się koło kierowcy. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #46940 Napisano 17 Listopada 2024 7 minut temu, Osmodeusz napisał(-a): 😂😂😂 Pewnie tak, choćby z opowieści 😜 Dla mnie to niewątpliwie korzyść. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicon 3845 #46941 Napisano 17 Listopada 2024 6 godzin temu, Osmodeusz napisał(-a): Dzisiaj nie zobaczę nic już bardziej boomerskiego. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79396 #46942 Napisano 17 Listopada 2024 BMW M235 xDrive Gran Coupé. 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2990 #46943 Napisano 18 Listopada 2024 (edytowane) 12 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): BMW M235 xDrive Gran Coupé. Zapomniales pokazac ten "piekny" samochod z jego najlepszej strony... Wydaje mi sie, ze jedynym znosnie wygladajacym malym sedanem bylo CLA 🤔 Edytowane 18 Listopada 2024 przez SzefSzefow 3 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #46944 Napisano 18 Listopada 2024 (edytowane) 2 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Zapomniales pokazac ten "piekny" samochod z jego najlepszej strony... Wydaje mi sie, ze jedynym znosnie wygladajacym malym sedanem bylo CLA 🤔 Linia boczna nie jest zła. Ogólnie jeśli chodzi o 1kę, bo 2 Gran Coupe to tak de facto 1 w sedanie. Odnoszę wrażenie, patrząc na front pojazdu, że projektantowi przyśnił się Fiat Grande Punto. Powracając do linii nowej M235, to widzę podobiznę do Kia I30 N Fastback i mi się ta linia podoba. @Krakus1 Jerzy wziąłeś nie ta wersję A6 co trzeba Edytowane 18 Listopada 2024 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4062 #46945 Napisano 18 Listopada 2024 Imo seria 2 jest zbyt wysoka, jakąś nieproporcjonalnaWysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2990 #46946 Napisano 18 Listopada 2024 2 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Linia boczna nie jest zła. Ogólnie jeśli chodzi o 1kę, bo 2 Gran Coupe to tak de facto 1 w sedanie. Odnoszę wrażenie, patrząc na front pojazdu, że projektantowi przyśnił się Fiat Grande Punto. Powracając do linii nowej M235, to widzę podobiznę do Kia I30 N Fastback i mi się ta linia podoba. Jak mocno zmruze oczy to ten i30 jeszcze ujdzie 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #46947 Napisano 18 Listopada 2024 (edytowane) 8 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Jak mocno zmruze oczy to ten i30 jeszcze ujdzie MARUDA Dla mnie ideałem np 3 drzwiowego coupe, pozostanie niedoścignione M3 E46 CSL. A 4 drzwiowe to cudowny Aston Martine Rapide. Edytowane 18 Listopada 2024 przez Autor1984 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2990 #46948 Napisano 18 Listopada 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): MARUDA Dla mnie ideałem np 3 drzwiowego coupe, pozostanie niedoścignione M3 E46 CSL. Co zrobic, starosc... BMW M3 CSL tak 👍 , ale czerodrzwiowe "coupe" wg mnie lepsze byly CLS Albo BMW 6 grand coupe Edytowane 18 Listopada 2024 przez SzefSzefow 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12938 #46949 Napisano 18 Listopada 2024 35 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Co zrobic, starosc... BMW M3 CSL tak 👍 , ale czerodrzwiowe "coupe" wg mnie lepsze byly CLS Albo BMW 6 grand coupe W coupe wolę kształt klina, CLS ma bardziej cygara. Kumpel kupił ostatnio 8 Gran Coupe, świetnie wygląda, na pewno znacznie agresywniej niż nowy CLS. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 350 #46950 Napisano 18 Listopada 2024 7 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): Zapomniales pokazac ten "piekny" samochod z jego najlepszej strony... Wydaje mi sie, ze jedynym znosnie wygladajacym malym sedanem bylo CLA 🤔 Zapewne są tacy którym to BMW się podoba. Spodziewałem się że BMW będzie zmniejszał przednie reflektory a tutaj kontynuacja jak w BMW 5. Mi się nie podobają. Zgodzę się, że CLA w sedanie wygląda bardziej harmonijnie. 54 minuty temu, SzefSzefow napisał(-a): Co zrobic, starosc... BMW M3 CSL tak 👍 , ale czerodrzwiowe "coupe" wg mnie lepsze byly CLS Nie zapominajmy o Audi A7 o bardzo ładnej linii. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach