Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Pogadajmy o samochodach :-)

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, G20 w tej wersji zaczyna się od chyba 180tys

Dla mnie już za dużo nieco.

Gdyby ten był w budżecie, mocno bym się pocił ;) :

https://www.centruminfiniti.pl/samochod/infiniti-q60-sport-dealer-aso/id/47187#413fd15b1416cc8426905396484cc6ae

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ło qwa. Co poszło nie tak

Ten kolor pasuje  :lol:  :lol:  :lol:  No i gwiazda do gwiazdy także ;)

Ten merc stoi przed salonem. Z daleka go widać. :lol:

Kolor to koszmarny koszmar.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szału nie ma z tym wyposażeniem 3er,  poza skóra taki standard .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szału nie ma z tym wyposażeniem 3er,  poza skóra taki standard .

A co więcej do życia potrzebne? Masaże, ekrany, projektory i inne cuda wianki? Jak ktoś nie ma co robić z kasą, to proszę bardzo :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szał ma robić to, co jest w standardzie, czyli silnik, skrzynia i zawieszenie, czyli to, co wpływa na komfort, bezpieczeństwo i przyjemność z jazdy.

Zadziwia mnie jak wiele osób jest w stanie wybaczyć nędzną charakterestykę auta w zamian za pipkające gadżety ;-)

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co więcej do życia potrzebne? Masaże, ekrany, projektory i inne cuda wianki? Jak ktoś nie ma co robić z kasą, to proszę bardzo :D

Powiem wiecej, mozna nawet z dupereli zrezygnowac i miec nowke :D .

Marek, modeli wiele, kazdy znajdzie cos dla siebie :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój typ:

Do użytkowwnia:

1. CLA (poniewaz kombi)

2. F30 (jakby było kombi byłby nr.1) To schodzący model - sprawdzony

Do oglądania :

1. Alfa

2. Jaguar

Popraw mnie ale w tym budżecie zarówno Jaguar jak i Alfa nie mają 4x4 więc w tym porównaniu to je dyskwalifikuje.

nie spiesz się ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do wyboru co dzień kilka skrajnie różnych samochodów. Odruchowo sięgam po najstarszy i najtańszy, ponieważ jazda nim sprawia mi najwięcej radości.

Kieruj się tym samym.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego u mnie padło na Alfę :) Najgorzej wyposażona ze wszystkiego co oglądałem, zdecydowanie najwięcej przyjemności z jazdy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój typ:

Do użytkowwnia:

1. CLA (poniewaz kombi)

2. F30 (jakby było kombi byłby nr.1) To schodzący model - sprawdzony

Do oglądania :

1. Alfa

2. Jaguar

Popraw mnie ale w tym budżecie zarówno Jaguar jak i Alfa nie mają 4x4 więc w tym porównaniu to je dyskwalifikuje.

Ale ja nie biorę pod uwagę kombi. Shooting brake CLA od biedy jeszcze bym zniósł, ale kombiaka od BMW w życiu.

Co do 4x4 - AR i Jaguar nie mają, zgadza się.

Mam do wyboru co dzień kilka skrajnie różnych samochodów. Odruchowo sięgam po najstarszy i najtańszy, ponieważ jazda nim sprawia mi najwięcej radości.

Kieruj się tym samym.

Nie mam najmniejszego zamiaru. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli nie lubisz "driftowania" i innych sportowych wygibasów, to 4x4 jest nie do przecenienia.

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli nie lubisz "driftowania" i innych sportowych wygibasów, to 4x4 jest nie do przecenienia.

Zgadzam się. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym poszedl w alfe albo Jaga.

CLA wydaje mi sie najmniejsze z tych wszystkich i osobiscie mi sie najmniej podoba. Co innego C klasa szczegolnie w AMG

BMW 3 dla mnie odpada ze wzgledu na stary wypust, cena musialaby byc rzeczywiscie mega atrakcyjna. Teraz wyglada dobrze, ale kupujac nowe auto pewnie bedziesz je mial kilka dobrych lat i wtedy sie szybko zestarzeje.

Kieruj się tym samym.

Ja w takim wypadku odruchowo siegam po sluzbowy ;)

Jak dobrze pojdzie na poczatku przyszlego roku bede zmianial sluzbowke to pewnie tez bede mial taka rozkmine. Tylko u mnie lista bedzie duzo krotsza i chyba wybor prostszy bo firma dosc skutecznie ogranicza wybor jezeli chodzi o opcje i silniki :/

Pozdrawiam,

Janek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pocztówka z Wrocławia...:)

Żadnego parkowania. Sam czysty koreczek.

Ta średnia jest sumie zawyzona. W 24 min przejechałem dokładnie 1,6km.

post-36608-0-82582600-1568812650_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowery miejskie lub hulajnogi wyjdą taniej, no i chyba będzie szybciej...

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem skuter do miasta. Zysk czasu niesamowity. Pieniędzy też. Dzisiaj tankowałem - przejechanie 375 km kosztowało mnie 50 złotych. Niestety jeżdżę sam, dziecka nie odważam się wozić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BMW 3 dla mnie odpada ze wzgledu na stary wypust, cena musialaby byc rzeczywiscie mega atrakcyjna. Teraz wyglada dobrze, ale kupujac nowe auto pewnie bedziesz je mial kilka dobrych lat i wtedy sie szybko zestarzeje.

Nie zgodzę się, G20 wizualnie wcale nie różni się aż tak bardzo od F30 a jeśli chodzi o serię 3 to dzisiaj nawet E90 nie wygląda wcale archaicznie, dopiero E46 to widać że już zupełnie inna stara buda. Postarzeje się głównie wyposażenie, elektronika i wszelcy "asystenci".

Zakup schodzącego modelu w wersji FL z ostatniego rocznika ma też tą olbrzymią zaletę że wszystkie wady które pokazały się w czasie jego produkcji - a w dzisiejszych czasach niestety zawsze się pokazują bo producenci mają wyścig premier zamiast porządnych projektów i długich testów - będą już usunięte i auto jest maksymalnie dopracowane. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i BMW oraz CLA je ma.

Ja bym poszedl w alfe albo Jaga.

CLA wydaje mi sie najmniejsze z tych wszystkich i osobiscie mi sie najmniej podoba. Co innego C klasa szczegolnie w AMG

Alfę muszę wypróbować w kontekście wjazdu do garażu. CLA jest, to prawda, takim lekkim "LGBT" ;) wśród całej tej "ekipy", ale trzeba być przecież nowoczesnym i otwartym. ;)

BMW z tym wyglądem raczej nie zestarzeje się, IMO, jakoś super szybko. To mnie akurat nie bardzo martwi. A cena jest naprawdę dobra.

Nie zgodzę się, G20 wizualnie wcale nie różni się aż tak bardzo od F30 a jeśli chodzi o serię 3 to dzisiaj nawet E90 nie wygląda wcale archaicznie, dopiero E46 to widać że już zupełnie inna stara buda. Postarzeje się głównie wyposażenie, elektronika i wszelcy "asystenci".

Zakup schodzącego modelu w wersji FL z ostatniego rocznika ma też tą olbrzymią zaletę że wszystkie wady które pokazały się w czasie jego produkcji - a w dzisiejszych czasach niestety zawsze się pokazują bo producenci mają wyścig premier zamiast porządnych projektów i długich testów - będą już usunięte i auto jest maksymalnie dopracowane. 

Właściwie muszę się zgodzić w 100%. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi