zasadas 5084 #4076 Napisano 23 Maja 2016 Wrzuć recenzję, mam ochotę się wybrać na coś lekkiego. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumcyk 1 #4077 Napisano 25 Maja 2016 Też słyszałem, że to ma być dobre kino.Ja natomiast ostatnio obejrzałem film pt. Australia z 2008 roku. Jara mnie ten kontynent - a ujęcia w nim wykonane są naprawdę bardzo dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B0B 3 #4078 Napisano 25 Maja 2016 Wczoraj trafiłem na Tango i Cash.Taki durny, że nie mogłem nie obejrzeć do końca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2905 #4079 Napisano 25 Maja 2016 byłem na najs gajs - wiem, że ile ludzi tyle opinii, ale nie wiem jak można uznać ten film za dobry... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4080 Napisano 26 Maja 2016 A ja właśnie skończyłem "Dirty Grandpa" z DeNiro-pośmiałem się 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72432 #4081 Napisano 31 Maja 2016 I znowu, jak co roku (dziwne, nie?) , mamy dzisiaj urodziny trzech topowych twardzieli wielu pokoleń - odpowiednio: 86, 67 i 40. Happy birthday, Panowie!!! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #4082 Napisano 31 Maja 2016 Zacząłem 3 sezon Peaky Blinders . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72432 #4083 Napisano 5 Czerwca 2016 Mark Wahlberg, 45 dzisiaj. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam 9 #4084 Napisano 5 Czerwca 2016 Omijam filmy z tym panem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72432 #4085 Napisano 5 Czerwca 2016 Naturalnie. "Boogie Nights", "Gniew oceanu", "Infiltracja", "Fighter", brr.... Dalej nie wymieniam, sama groza. I jeszcze te bezwartościowe nominacje do Oskara i Złotego Globu. Krótko mówiąc - złamas. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam 9 #4086 Napisano 6 Czerwca 2016 Może być i złamas. Jak chcesz. Dla mnie jest kiepskim aktorem i tyle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #4087 Napisano 6 Czerwca 2016 Jestem przy 8 odcinku i stwierdzam że jak dotąd 2 sezon Gomorry jest jeszcze lepszy niż pierwszy. Potwierdzono podobno kolejne 2 sezony.Obejrzalem szesc i moim zdaniem nie jest. Pierwszy sezon to miazga efektem WOW. Drugi ma lepsza fabule, gre aktorska, montaz itd., ale jak uslyszalem, ze kreca serial Gomorry to pomyslalem, ze porywaja sie z motyka na slonce (vs ksiazka), a zobaczylem jak slonce sp***dala. Przy drugim sezonie tego nie czuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
astelix 7 #4088 Napisano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Możecie polecić jakiś dobry serial jeśli jest jakiś którego nie oglądałem? A należą do nich :Zagubieni Preason breakImpersonalniSześć stóp pod ziemią DexterBreaking beadHouse of card... i pewnie coś jeszcze czego nie pamiętam. Co teraz można obejrzeć? Edytowane 6 Czerwca 2016 przez astelix 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4089 Napisano 6 Czerwca 2016 Rodzina Soprano 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6280 #4090 Napisano 6 Czerwca 2016 Suits, Mr. Selfridge (ostatnio odpaliłem mojej kobiecie, zżera po 3-4 odcinki dziennie ), Vikings.Z filmów, kilka dni temu byłem na The Nice Guys. Całkiem przyjemny film, sensacja wymieszana z komedią, ale w końcu bez oklepanych gagów i dowcipów. Na swój sposób trochę inny, polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
astelix 7 #4091 Napisano 6 Czerwca 2016 OkWezmę pod uwagę. Coś jeszcze wartego poświęcić czas? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
selphy 335 #4092 Napisano 6 Czerwca 2016 Polecam Masters of Sex, Sons of Anarchy oraz Boardwalk EmpireZ pierwszego obejrzałem kilka odcinków albo cały 1 sezon, już nie pamiętam, SoA 2-3 sezony, później było już nudno, BE nie obejrzałem wszystkiego, bo nie miałem czasu, ale cały czas trzymał poziom. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
astelix 7 #4093 Napisano 6 Czerwca 2016 Dobrze. SoA również oglądałem ale ciężko wszystko spamiętać. Jutro coś więcej poczytam o tych serialach i przede wszystkim sprawdzę czy nasze internety mają gdzieś wersje online z lektorem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6280 #4094 Napisano 6 Czerwca 2016 zalukaj.com daje rade 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4095 Napisano 6 Czerwca 2016 http://www.filmweb.pl/serial/Kontra-2010-551081 Poważnie 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #4096 Napisano 20 Czerwca 2016 To ile odcinków jest?Dzisiaj oglądałem 11, podejrzewam że 12. Pierwszy sezon był przepełniony przemocą emocjonalną prócz fizycznej. Druga seria to jednak sztampa setek filmów gangsterskich, nic nowego. Przyznaję, że zrobione wzorowo, z klimatem itd., ale trochę nudne to w sumie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4097 Napisano 20 Czerwca 2016 Włoskie, francuskie i brytyjskie filmy biją na głowe współczesne kino amerykańskie tego gatunku. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #4098 Napisano 20 Czerwca 2016 Prawda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #4099 Napisano 20 Czerwca 2016 Nice guys - super komedia. Klimat lat 70. Gosling świetna, komediowa rola, spasiony gladiator na plus, Basinger że świńskimi oczkami.Polecam! Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11990 #4100 Napisano 24 Czerwca 2016 Ja byłem zawiedziony po seansie. Niby wszystko grało, były zabawne momenty, ale czegoś mi brakowało. A należę do zwolenników tego typu luźnych filmów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach