Wulfgar 509 #90326 Napisano 30 Czerwca 2015 ja dzis oris ale ogolnie to pomaranczowy monster rzadzi, a i pamietajcie ze dzis doba trwa 24h i 1s,mamy 1s do odmierzenia wiecej ,fotka stara ale co tam ,czasu braklo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #90327 Napisano 30 Czerwca 2015 A nie jest? 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3283 #90328 Napisano 30 Czerwca 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 321 #90329 Napisano 30 Czerwca 2015 Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #90330 Napisano 30 Czerwca 2015 To skromna 183 ;-) mogę spytać ile masz w nadgarstku bo wydawało mi się że ten Radiomir ma 45mm a na Twoim ręku wygląda na małe niewiniątko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #90331 Napisano 30 Czerwca 2015 Dzisiaj znów Poor Man Panerai... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24645 #90332 Napisano 30 Czerwca 2015 Tesper, pięknie się komponuje, dzięki:) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #90333 Napisano 30 Czerwca 2015 W aucie zdążyłeś pasek zmienić ?Bardzo fajne zestawienie, bardzo lubię pomarańcz To tak jak ja. Najlepszy kolor na wakacje No i w końcu dojechałem.. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2814 #90334 Napisano 30 Czerwca 2015 od wczoraj bez zmian i jak wrazenia? 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #90335 Napisano 30 Czerwca 2015 Sent from my SGP312 using Tapatalkszkło widac mocno styrane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #90336 Napisano 30 Czerwca 2015 Trochę porysowane to fakt, ale bardzo łatwo doprowadzić je do porządku 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wulfgar 509 #90337 Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) moim zdaniem zakaz cytowania fotek sprawia wiecej utrudnien dla zwyklych forumowiczow bo jak ktos pisze w komentarzu ze szklo styrane to nie widac ,a ja chce widziec zdjecie ze szklo styrane nie cofajac sie do przeszlosci , takie moje skromne zdanie, w tym temacie na pewno nikomu mie przeszkadzalo cytowanie fotek ,tak mi sie wydaje, bo moze uruchomcie LIKE (wiem symbol zastrzezony wiec wymyslwc nowy symbol np: ),cytowanie bardziej zwracalo uwage na dany model zegarka , ze jest doceniany przez forumowiczow Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Wulfgar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4200 #90338 Napisano 30 Czerwca 2015 Wystarczy kliknąć w rogu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #90339 Napisano 30 Czerwca 2015 W przerwie... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #90340 Napisano 30 Czerwca 2015 Dzisiaj był ten: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22870 #90341 Napisano 30 Czerwca 2015 taki: Wygląda interesująco, ale łatwiej byłoby się o tym przekonać, gdybyś mu zrobił porządne zdjęcie i jak wrazenia? Jednoznacznie pozytywne, bardzo fajny zegarek, a im dłużej go noszę, tym bardziej zyskuje w moich oczach Tymczasem dzisiaj zmiana: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12077 #90342 Napisano 30 Czerwca 2015 To skromna 183 ;-) Oł śiet, masz racje! Na telefonie nie wykukałem braku loga. No to... Piękna 183! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #90343 Napisano 30 Czerwca 2015 moim zdaniem zakaz cytowania fotek sprawia wiecej utrudnien dla zwyklych forumowiczow bo jak ktos pisze w komentarzu ze szklo styrane to nie widac ,a ja chce widziec zdjecie ze szklo styrane nie cofajac sie do przeszlosci , takie moje skromne zdanie, w tym temacie na pewno nikomu mie przeszkadzalo cytowanie fotek ,tak mi sie wydaje, bo moze uruchomcie LIKE (wiem symbol zastrzezony wiec wymyslwc nowy symbol np: ),cytowanie bardziej zwracalo uwage na dany model zegarka , ze jest doceniany przez forumowiczowpomysl o tych co maja limity na internet a tak na serio to z cytowanymi zdjeciami bylo po prostu przejrzyściej sam zapytalem o model citizena bez zalaczania zdjecia i zakladam ze wiekszosc osob poza cytowanym autorem nie miala pojecia o co pytam zreszta do tej pory nie otrzymalem odp. a wyjatkowo wpadl mi w oko ten model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #90344 Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Sprawdź dobrze, bo odpowiedź była zaraz pod Twoim postem Edit. Dobra, dwa posty niżej Citizen Signature Grand Touring Sport NB1031-53L Edytowane 30 Czerwca 2015 przez zeRo_Six 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #90345 Napisano 30 Czerwca 2015 ok, sprawdzam tylko Wasza czujnosc jak widac wszystko gra nawet bez cytowanych zdjec, dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #90346 Napisano 30 Czerwca 2015 TUE 6-30 10:58:50 PM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wulfgar 509 #90347 Napisano 30 Czerwca 2015 pomysl o tych co maja limity na internet a tak na serio to z cytowanymi zdjeciami bylo po prostu przejrzyściej sam zapytalem o model citizena bez zalaczania zdjecia i zakladam ze wiekszosc osob poza cytowanym autorem nie miala pojecia o co pytam zreszta do tej pory nie otrzymalem odp. a wyjatkowo wpadl mi w oko ten modelo citka pytales? masz szczescie ze bana nie dostales 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #90348 Napisano 30 Czerwca 2015 moim zdaniem zakaz cytowania fotek sprawia wiecej utrudnien dla zwyklych forumowiczow bo jak ktos pisze w komentarzu ze szklo styrane to nie widac ,a ja chce widziec zdjecie ze szklo styrane nie cofajac sie do przeszlosci , takie moje skromne zdanie, w tym temacie na pewno nikomu mie przeszkadzalo cytowanie fotek ,tak mi sie wydaje, bo moze uruchomcie LIKE (wiem symbol zastrzezony wiec wymyslwc nowy symbol np: ),cytowanie bardziej zwracalo uwage na dany model zegarka , ze jest doceniany przez forumowiczow pomysl o tych co maja limity na internet a tak na serio to z cytowanymi zdjeciami bylo po prostu przejrzyściej sam zapytalem o model citizena bez zalaczania zdjecia i zakladam ze wiekszosc osob poza cytowanym autorem nie miala pojecia o co pytam zreszta do tej pory nie otrzymalem odp. a wyjatkowo wpadl mi w oko ten model o citka pytales? masz szczescie ze bana nie dostales Widzę że koledzy z milicji to napiszę kolejny raz Wystarczy kliknąć na strzałkę po stronie prawej cytatu a rzeczony obraz się ukaże bez potrzeby go cytowania....nawet jak będzie kilka stron dalej...... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3937 #90349 Napisano 30 Czerwca 2015 Fajna fotka a biorąc pod uwagę, że robiona w samochodzie to w ogóle super ps. Przyłączam się do życzeń dla wszystkich Piotrów i Pawłówdrinks.gif A u mnie nieustająca radocha Zacytowałbym zdjęcie, ale nie mogę , Ale fota niesamowita, zegarek przepiękny. Gratuluje gustu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #90350 Napisano 30 Czerwca 2015 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach