Bartheck 7 #2901 Napisano 12 Stycznia 2007 :shock: Gratuluję i niech się nosi, a poza tym to do Galerii go :!: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2902 Napisano 12 Stycznia 2007 Tylko ten cholerny datownik! :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 348 #2903 Napisano 12 Stycznia 2007 Klaudiusz, to jest właśnie mój ZEGAREK MARZEŃ... 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2904 Napisano 12 Stycznia 2007 Dzięki Panowie, bardzo długo do niego dojrzewałem, w zasadzie przymierzałem się dwa lata. Jesteśmy rówieśnikami, obaj jesteśmy z rocznika 1972 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #2905 Napisano 12 Stycznia 2007 Czyżby to ten z Gdańska? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2906 Napisano 12 Stycznia 2007 Czyżby to ten z Gdańska? Nie, to jest model 15300, 39mm średnicy. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2907 Napisano 12 Stycznia 2007 łoł, wygląda jak nówka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #2908 Napisano 12 Stycznia 2007 :shock: :shock: :shock: ...co mam więcej napisać :?: łoł, wygląda jak nówka. Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #2909 Napisano 12 Stycznia 2007 Gratulacje Klaudiusz, zacząłeś rok od "górnego c" Pozdrawiam Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 396 #2910 Napisano 12 Stycznia 2007 Zabrzmi to dla Was jak bluźnierstwo, ale ten styl pasuje mi do kwarca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #2911 Napisano 12 Stycznia 2007 Zabrzmi to dla Was jak bluźnierstwo, ale ten styl pasuje mi do kwarca to jest niezwykły, kultowy AP, zatem niech sobie pasuje nawet do .... koziej kupy :wink: , jakoże nie zmieni to faktu iż jako wyrób zegarmistrzowski jest wyjątkowy. Klaudiusz,oddaj go żonie jest za mały na twoją "rąsie drwala".nie będziesz miał chyba problemu z wyborem i założeniem ew. innego, "zastępczego" zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2912 Napisano 12 Stycznia 2007 Rewelka!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2913 Napisano 12 Stycznia 2007 ech a ja tyko paski zmieniam :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #2914 Napisano 12 Stycznia 2007 Klaudiusz .... :shock: Gratulacje! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #2915 Napisano 12 Stycznia 2007 Klaudiusz Rewelacja 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #2916 Napisano 12 Stycznia 2007 Cześć !Klaudiusz, cóż można powiedzieć więcej, gratulacje, gratulacje :!: Po prostu przekraczasz wszelkie granice Klubowe :!: Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2917 Napisano 12 Stycznia 2007 Cześć !Klaudiusz, cóż można powiedzieć więcej, gratulacje, gratulacje :!: Po prostu przekraczasz wszelkie granice Klubowe :!: Tomek Mam to samo zdanie. Coz moge dodac... GRATULUJE! 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #2918 Napisano 12 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #2919 Napisano 13 Stycznia 2007 Super Klaudiuszu , ale wołałbym DualTime - tan nowy model -cudo ! Patrzcie jak wiele lat musiało minąć abyśmy doceniali stare Polioty ! Ja też bez zegarka nie siedzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #2920 Napisano 13 Stycznia 2007 Ten w porównaniu z RD o wiele bardziej mi się podoba Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #2921 Napisano 13 Stycznia 2007 Kalaudiusz - piekno prostoty - Klasyka gatunku!Darku - świetny! szczególnie podoba mi się koperta Gratulacja Panowie! a ja dziś oldschoolowo ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #2922 Napisano 13 Stycznia 2007 Fajny ten Cuervo y Sobrinos! Z koperty podobny do Vulcaina Golden Voice. 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #2923 Napisano 13 Stycznia 2007 CześćDarku i Klaudiuszu, "zabijacie" resztę Kolegów swoimi nowymi zegarkami.Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2924 Napisano 13 Stycznia 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24190 #2925 Napisano 13 Stycznia 2007 rip REWELACJA :!: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach