eye_lip 24203 #171376 Napisano 6 Marca 2019 Ch. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67176 #171377 Napisano 6 Marca 2019 W końcu i u mnie troszkę słońca Maciek, za dużo edytora kolorów A sam zegarek super 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #171378 Napisano 6 Marca 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3773 #171379 Napisano 6 Marca 2019 Hej, @Brzoza2 na wielu Twoich fotografiach podziwiam ten akwen. co to jest ? jest jeszcze lód ? 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #171380 Napisano 6 Marca 2019 Maciek, za dużo edytora kolorów A sam zegarek super Mariusz, kolory nie ruszane, kontrasty i krzywe tylko Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkŚwietnie się ten ML prezentuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67176 #171381 Napisano 6 Marca 2019 Mariusz, kolory nie ruszane, kontrasty i krzywe tylko To ja już nie wiem, jak Ty to robisz, że prawie nic nie robisz a wychodzi jak zawsze... piknie 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #171382 Napisano 6 Marca 2019 To ja już nie wiem, jak Ty to robisz, że prawie nic nie robisz a wychodzi jak zawsze... piknie AR genialnie w niebieski wpada, udało się znaleźć trochę światła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #171383 Napisano 6 Marca 2019 Hej, @Brzoza2 na wielu Twoich fotografiach podziwiam ten akwen. co to jest ? jest jeszcze lód ? Ja pod lasem mieszkam. A to staw 50m od domu gdzie z psami spaceruje. Resztki lodu są ale tydzień temu jeszcze można było chodzić po nim Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Xpovoc2 #171384 Napisano 6 Marca 2019 Drodzy forumowicze, postanowiłem za jakiś czas usunąć konto, więc chciałbym się z Wami oficjalnie pożegnać. Jednym z powodów jest fakt, że coraz częściej przeszkadzała mi forma i poziom dyskusji w wielu tematach i trudno czasami się to czyta. Nie jest to jednak jedyny powód. Forum jest niezłym pożeraczem czasu a mi zmieniły się ostatnio priorytety i wolny czas poświęcam znacznie częściej na inne hobby niż zegarki. Z kontem "Xpovoc" nastąpiły jakieś zawirowania jeszcze przed usunięciem (wyjaśniam to z adminami) i nie mogę z niego pisać (zniknął też dostęp do komunikatora i wiadomości prywatnych), dlatego piszę z tego tymczasowego konta "Xpovoc2". Dziękuję Wam za wspólne dyskusje i wymianę doświadczeń oraz życzę spełnienia zegarkowych marzeń! Ja m.in. dzięki forum spełniłem je wielokrotnie Z niektórymi z Was pozostanę w dalszym kontakcie w świecie rzeczywistym (w miarę możliwości nadal chętnie spotkam się na podstolikach). Być może jeszcze tu wrócę, ale wtedy prędzej jako obserwator niż aktywny klubowicz. Żegnajcie!Robert/Xpovoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7548 #171385 Napisano 6 Marca 2019 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15781 #171386 Napisano 6 Marca 2019 Bez zmian. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #171387 Napisano 6 Marca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2024 #171388 Napisano 6 Marca 2019 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daroko 369 #171389 Napisano 6 Marca 2019 Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahij 5680 #171390 Napisano 6 Marca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3773 #171391 Napisano 6 Marca 2019 ... Resztki lodu są ale tydzień temu jeszcze można było chodzić po nim Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja widać, niektórzy chodzą po lodzie do dziś Drodzy forumowicze, postanowiłem za jakiś czas usunąć konto, więc chciałbym się z Wami oficjalnie pożegnać. Jednym z powodów jest fakt, że coraz częściej przeszkadzała mi forma i poziom dyskusji w wielu tematach i trudno czasami się to czyta. Nie jest to jednak jedyny powód. Forum jest niezłym pożeraczem czasu a mi zmieniły się ostatnio priorytety i wolny czas poświęcam znacznie częściej na inne hobby niż zegarki. Z kontem "Xpovoc" nastąpiły jakieś zawirowania jeszcze przed usunięciem (wyjaśniam to z adminami) i nie mogę z niego pisać (zniknął też dostęp do komunikatora i wiadomości prywatnych), dlatego piszę z tego tymczasowego konta "Xpovoc2". Dziękuję Wam za wspólne dyskusje i wymianę doświadczeń oraz życzę spełnienia zegarkowych marzeń! Ja m.in. dzięki forum spełniłem je wielokrotnie Z niektórymi z Was pozostanę w dalszym kontakcie w świecie rzeczywistym (w miarę możliwości nadal chętnie spotkam się na podstolikach). Być może jeszcze tu wrócę, ale wtedy prędzej jako obserwator niż aktywny klubowicz. Żegnajcie!Robert/Xpovoc Rozumiem Twoją wypowiedź, choć taką zdecydowaną i ostateczną, ale czy jesteś pewien że kiedyś nie najdzie Cię chęć powrotu do aktywności ? 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #171392 Napisano 6 Marca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #171393 Napisano 6 Marca 2019 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #171394 Napisano 6 Marca 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #171395 Napisano 6 Marca 2019 Dzisiaj gościnne występy w stolicy 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #171396 Napisano 6 Marca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #171397 Napisano 6 Marca 2019 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43372 #171398 Napisano 6 Marca 2019 kazik 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3773 #171399 Napisano 6 Marca 2019 wieczorem klasycznie 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #171400 Napisano 6 Marca 2019 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach