Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Wrażenia bardzo dobre. Lekki i wygodny, a matowa stal wygląda trochę jak tytan. Coraz bardziej się przy tej okazji przekonuję do zegarków niewielkich. Na okres zimowy, pod bluzę, sweter i pod kurtkę to znacznie wygodniejsze rozwiązanie niż duży diver. Trochę szkoda, że luma jest w tym zegarku taka bardziej teoretyczna niż praktyczna, ale nie miałem dużych oczekiwań pod tym względem. No i pasek nie jest zbyt dobry (a właściwie jedna, zbyt wąska, metalowa szlufka), ale tutaj też wiele nie oczekiwałem. Cała reszta - jak za te pieniądze - super.
Miałem podobne odczucia ze swoim egzemplarzem. W oryginalnej wersji była bransoleta (goliła nadgarstek). Zegarek szybko trafił na pasek. Długo nie mogłem się przyzwyczaić do takiego małego zegarka. Trafił na sprzedaż. Mogłem trochę dłużej poczekać 17b3707736a44d4d9411cb06946b15e6.jpgd94d0733937d08ab1ec51f319338424d.jpg

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, lukighost napisał:

Wiem, że nie przebije skarpetkami Łukasza ale choć wspomnę ;) 

Do Wigilii daleko a Ty już prezenty odpakowałeś? :o

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, evilym napisał:

Do Wigilii daleko a Ty już prezenty odpakowałeś? :o

Oj ;) złapałeś mnie 😜 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi