Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Moim zdanie fajnie pasuje do tego zegarka:

Tylko nie trafia do mnie idea białej szlufki. No i plastikowa sprzączka emoji36.png emoji2361.png psuje ocenę fajnego skądinąd paska:

W pełni zgadzam się z powyższym ;) Ale po zdjęciu moim laickim okiem nie dostrzegłbym, że sprzączka jest plastikowa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, rmak napisał(-a):

spacer.png

Mam podobnego ;) . Ten jednak lepszy. 

53 minuty temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Ponownie Architekt. Na kolejnym, testowanym pasku:

Sam pasek fajny. Gruby, dobrze wykończony, z teleskopami quick-release. Moim zdanie fajnie pasuje do tego zegarka:

ec0ca7821ec19438d7babfa092e75c7d.jpg

Tylko nie trafia do mnie idea białej szlufki. No i plastikowa sprzączka emoji36.png emoji2361.png psuje ocenę fajnego skądinąd paska:

9fc8858a1c6eed473f79e9bcc4eaf21a.jpg

Podasz źródło a sprzączkę można zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, cjareck napisał(-a):

W pełni zgadzam się z powyższym ;) Ale po zdjęciu moim laickim okiem nie dostrzegłbym, że sprzączka jest plastikowa...

Zaintrygowany Twoją uwagą wziąłem do ręki magnes i... masz rację, to jednak jest metal. Sprzączka w rękach robi wrażenie plastikowej. Jest lekka i przez to malowanie/lakierowanie niestety daje dość mocne wrażenie "plastikowości". Ale faktycznie jest metalowa. Punkt za spostrzegawczość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Na podstawie samych zdjęć trudno ocenić, który lepszy, trzeba by porównać na żywo 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Podasz źródło a sprzączkę można zmienić.

Sprzączka jednak metalowa 🙂. A link zaraz wyślę na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, rmak napisał(-a):

Na podstawie samych zdjęć trudno ocenić, który lepszy, trzeba by porównać na żywo 😉

Miód na serce posiadacza homarów. Choć widziałem IWC na żywo, to jak to mówią, lepiej mieć podobnego, niż tylko zdjęcie podziwianego ;) . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Miód na serce posiadacza homarów. Choć widziałem IWC na żywo, to jak to mówią, lepiej mieć podobnego, niż tylko zdjęcie podziwianego ;) . 

ooo mądre słowa płyna z Twych ust, a raczej z klawiatury :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzmy, że z głowy ;) . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no fakt, z głowy, :) :) 

a ja dzisiaj przystępuję do remontu i popełniłem takie coś używane aby nie łachać swoich czasomierzy, będę kleił taras płynną papą więc nie chciałbym aby na moich jakieś pamiątki zostały, a tego to wyrzucę :) :) :) a kupiłem, gdyż bez zegarka na łapie to czuję się taki goły, zbrukany, a ręka jest dla mnie jak obcy w pierwszej części Ósmego Pasażera Nostromo - mój ulubiony film ;) 

ps. kufa nawet ma szafir i na niebiesko świeci haha tylko to kwarc a ja lubię jak wskazówka płynie a nie skacze jak pier....ny miś koala 

DSC_2714.JPG

DSC_2715.JPG

DSC_2716.JPG

a jak skończę remont to może komuś się przyda, albo walnę sobie w wolnej chwili hydromoda :) 

a beze obrotowy kilka lepiej od moich seikaczy :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, KobyS0 napisał(-a):

a no fakt, z głowy, :) :) 

a ja dzisiaj przystępuję do remontu i popełniłem takie coś używane aby nie łachać swoich czasomierzy, będę kleił taras płynną papą więc nie chciałbym aby na moich jakieś pamiątki zostały, a tego to wyrzucę :) :) :) a kupiłem, gdyż bez zegarka na łapie to czuję się taki goły, zbrukany, a ręka jest dla mnie jak obcy w pierwszej części Ósmego Pasażera Nostromo - mój ulubiony film ;) 

ps. kufa nawet ma szafir i na niebiesko świeci haha tylko to kwarc a ja lubię jak wskazówka płynie a nie skacze jak pier....ny miś koala 

DSC_2714.JPG

DSC_2715.JPG

DSC_2716.JPG

a jak skończę remont to może komuś się przyda, albo walnę sobie w wolnej chwili hydromoda :) 

a beze obrotowy kilka lepiej od moich seikaczy :) 

Całkiem ciekawy a Ty go do brudnej roboty przeznaczyłeś... (dobrze, że nie mokrej, choć 20 ATM ma) ;) . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a):

Całkiem ciekawy a Ty go do brudnej roboty przeznaczyłeś... (dobrze, że nie mokrej, choć 20 ATM ma) ;) . 

też się zdziwiłem jego wyglądem ( na plus) jak przyszedł, kiedyś miałem Nautice ( 15 lat temu... long long time ago)   i dobrze ją wspominam, zegar taki uniwersalny to tyrania, ale tym jest mile zaskoczony, coś może z niego jeszcze wymoduję :) jak patrzyłem to nowe po 1700 zł latały, masakra... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi