Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, rafalmosty napisał(-a):

Poczłapałem z rana, a teraz czas do pracy😉

Zbliżam się do Twojego tempa , jeszcze zimą było poza zasięgiem 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Nocny duch napisał(-a):

Taki lekko z-Vario-wany ;)1423de407bce214dc1728a5697a00798.jpg

Fajny, ale czasami godzina nieznana ;). Chodził mi po głowie, ale mi ogólnie za dużo naraz się podoba i raczej na chodzeniu się skończy. jak oceniasz wykonanie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Mr_X napisał(-a):

Zbliżam się do Twojego tempa , jeszcze zimą było poza zasięgiem 😆

Brawo! To się pośpiesz, bo ja zacznę odjeżdżać;-) Po ubiegłorocznym jesiennym maratonie strasznie się rozleniwiłem biegowo 😉 Od czerwca wracam do trenowania, a nie tylko biegania;-) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fajny, ale czasami godzina nieznana . Chodził mi po głowie, ale mi ogólnie za dużo naraz się podoba i raczej na chodzeniu się skończy. jak oceniasz wykonanie? 

Godziny nie widać od mniej więcej za dwie do 2-3 po. Aleee… jakie to ma znaczenie jeśli tu się do Ciebie Papaj wdzięczy
Co do wykonania - koperta bardzo elegancka, lekka szczotka. Tarcza co chwila innym odcieniem niebieskiego zaskakuje. Koronka w kształcie czapki marynarskiej. Dziury w uchach zachęcają do paskowych eksperymentów. I super dekiel (acz przy tym pasku ciężko się go ogląda). Pasek dość sztywny.
Z zakupu jestem zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Nocny duch napisał(-a):

Godziny nie widać od mniej więcej za dwie do 2-3 po. Aleee… jakie to ma znaczenie jeśli tu się do Ciebie Papaj wdzięczy emoji23.png
Co do wykonania - koperta bardzo elegancka, lekka szczotka. Tarcza co chwila innym odcieniem niebieskiego zaskakuje. Koronka w kształcie czapki marynarskiej. Dziury w uchach zachęcają do paskowych eksperymentów. I super dekiel (acz przy tym pasku ciężko się go ogląda). Pasek dość sztywny.
Z zakupu jestem zadowolony emoji16.png

Ile Cię brutto wyniósł, o ile to nie tajemnica? Ceny w Vario sztywne, czy też dają jakąś zniżkę (poza oficjalnymi)? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi