Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Petru23 napisał(-a):

Genialna tarcza i ogólnie ale... Trochę jak Myszka Miki ;)

W wolnej chwili powrzucam zdjęcia. 

Ja na to patrzę z perspektywy Wenecjofila, bo uwielbiam to miejsce. I dla mnie też zegar jest cudny. 

To jest taki nieco gadżet dla fanów miasta, za te pieniądze mógłbym sobie w końcu kupić tourbillona i wcale nie możliwie najtańszego. 

Ale widoczek na tarczy mnie kupił. 

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, pmwas napisał(-a):

W wolnej chwili powrzucam zdjęcia. 

Ja na to patrzę z perspektywy Wenecjofila, bo uwielbiam to miejsce. I dla mnie też zegar jest cudny. 

To jest taki nieco gadżet dla fanów miasta, za te pieniądze mógłbym sobie w końcu kupić tourbillona i wcale nie możliwie najtańszego. 

Ale widoczek na tarczy mnie kupił. 

nie ujmuję absolutnie. Raczej wskazuję na bezpośrednie skojarzenie i to z tych podświadomych - bez zastanawiania się ;) Ciekawe czy przy tworzeniu projektu ktoś to uwzględnił, bo wystarczyło tylko zmienić albo rozmiar albo ułożenie kręgów (w szczególności centralnego).

Chyba, że one oznaczają coś konkretnego (symbolika) i musi to tak być?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Masu napisał(-a):

PXL_20240818_131846874.thumb.jpg.9f06b443df19f85565b19ef82b9a1cf8.jpg

Zdjęcie bardzo polecam do kalendarza. Koniecznie wyślij na adres: [email protected]

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, ireo napisał(-a):

Zdjęcie bardzo polecam do kalendarza. Koniecznie wyślij na adres: [email protected]

Zdjęcia "naręczne" nie są do kalendarza przyjmowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Zdjęcia "naręczne" nie są do kalendarza przyjmowane.

Oj, to szkoda, nie wiedziałem. Taki poziom biurokracji nie przyszedłby mi do głowy. 

Poza tym, zdjęcia na ręce są najlepsze. Zawsze na takie poluję kiedy chcę sobie wyrobić przybliżone pojęcie o wyglądzie zegarka.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi