Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 19.04.2025 o 18:45, Trollix napisał(-a):

Właśnie niespecjalnie, ale nie palę i nie wydaję na kochanki, to czasem na coś z biedą starczy :)

Dziś santos large ,żeby pokazać,że z cubitusem łączy go tylko 1 litera nazwy 

i ogólny zarys kształtu :)

20250308_130607.jpg

Super!

Takim Aston Martinem jeździłem ale tylko w grze komputerowej pt. Need For Speed 😎😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, darekhobby napisał(-a):

Dziś Małżonka ubrała swój prezent urodzinowy 😀

20250420_183348.jpg

20250420_183338.jpg

Małżonka z 20 kwietnia???  Moja Żona tak się złożyło że w Wielkanoc obchodziła swoje urodziny 😁😁😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Małżonka z 20 kwietnia???  Moja Żona tak się złożyło że w Wielkanoc obchodziła swoje urodziny 😁😁😁

Na szczęście jesteśmy polako amerykano a zegarek z florydy przyleciał 😀 teraz nie wiem co to będzie po tej batalii celnej... pozdrowienia dla małżonki i wszystkiego najlepszego w święta.. u nas 🇺🇸 trzeba robić w świąteczny poniedziałek.. pozdrawiam !!!

Edytowane przez darekhobby

czas to pieniądz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, darekhobby napisał(-a):

Na szczęście jesteśmy w polako amerykano a zegarek z florydy przyleciał 😀 teraz nie wiem co to będzie po tej batalii celnej... pozdrowienia dla małżonki i wszystkiego najlepszego w święta.. u nas 🇺🇸 trzeba robić w świąteczny poniedziałek.. pozdrawiam !!!

Dzięki, najlepszego 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, kornel91 napisał(-a):

hqGlRy7.jpeg

dzisiaj 200WR musi być 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Artur74 napisał(-a):

dzisiaj 200WR musi być 😃

Artur dokładnie a jeszcze można zmierzyć głębokość jakby się znalazła jakaś głębsza kałuża 😉

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, mroova napisał(-a):

IMG_20250421_134150.thumb.jpg.02a35729266a176b9655d5978a07db43.jpgŚmigus dyngus w tym roku konkretny. Omega na Changi to Sedna gold 🙂

IMG_20250421_134150.jpg

IMG_20250421_132520.jpg

IMG_20250421_134218.jpg

Kto bogatemu zabroni? :) 

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi