Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

20 minut temu, Trollix napisał(-a):

Koledzy, jeśli jeszcze kiedykolwiek będę w chwili słabości utyskiwał na miłego krajowego dystrybutora marek luksusowych... tę ikonę ornitologicznego piękna, to możecie mi wiecie co i wiecie gdzie (a raczej dokąd) :) dziś jestem Im wdzięczny, dowieźli szybciej niż Wempe, honorowo i z serduszka pozdrawiam.

Ps. Leży lepiej niż aquanaut travel time i nautilus 5711.  Jak przyklejony, to jest miłość od pierwszego wejrzenia ;)

20250418_174143.jpg

20250418_174958.jpg

20250418_174448.jpg

Trudno nie pogratulować. Czy to nowy pomniejszony model?

22 minuty temu, Trollix napisał(-a):

Koledzy, jeśli jeszcze kiedykolwiek będę w chwili słabości utyskiwał na miłego krajowego dystrybutora marek luksusowych... tę ikonę ornitologicznego piękna, to możecie mi wiecie co i wiecie gdzie (a raczej dokąd) :) dziś jestem Im wdzięczny, dowieźli szybciej niż Wempe, honorowo i z serduszka pozdrawiam.

Ps. Leży lepiej niż aquanaut travel time i nautilus 5711.  Jak przyklejony, to jest miłość od pierwszego wejrzenia ;)

20250418_174143.jpg

20250418_174958.jpg

20250418_174448.jpg

Grubo, gratki! :) 

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a):

Trudno nie pogratulować. Czy to nowy pomniejszony model?

Merci! Nie, absolutnie nie, to jedyny stalowy model - rzekomo 45. Choć układ koperty powoduje,że nosi się jak royal oak 41 (dużo lepiej przylega niż AP) i jest dużo lepiej wyważony niż santos. A przy tym hiperlekki. Trochę  daje feel na nadgarstku dociązonego bulgari octo finissimo.

Wszystkie moje obawy były płonne- zamawiałem go w ciemno w dniu premiery.

3 minuty temu, Trollix napisał(-a):

Merci! Nie, absolutnie nie, to jedyny stalowy model - rzekomo 45. Choć układ koperty powoduje,że nosi się jak royal oak 41 (dużo lepiej przylega niż AP) i jest dużo lepiej wyważony niż santos. A przy tym hiperlekki. Trochę  daje feel na nadgarstku dociązonego bulgari octo finissimo.

Wszystkie moje obawy były płonne- zamawiałem go w ciemno w dniu premiery.

Widziałem na YT film, że PP zrobił pomniejszony model, stąd pytanie. PP to już "top of the top", więc masz zegarek, który dla mało kogo jest w zasięgu. Koperta i bransoleta z tytanu?

5 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Widziałem na YT film, że PP zrobił pomniejszony model, stąd pytanie. PP to już "top of the top", więc masz zegarek, który dla mało kogo jest w zasięgu. Koperta i bransoleta z tytanu?

Stal,ale -paradoksalnie -moze to byc moj najlżejszy stalowy zegarek.... ma duzo węższy profil niz aquanaut 5164, do którego jestem przywyczajony, jest nautilusowo płaski- to zresztą ten sam system budowy koperty.

Ps Thierry Stern powiedzial w slynnym wywiadzie,ze tytan i ceramika,to materialy,z ktorymi nie chce pracować.

Edited by Trollix

12 minut temu, Trollix napisał(-a):

Stal,ale -paradoksalnie -moze to byc moj najlżejszy stalowy zegarek.... ma duzo węższy profil niz aquanaut 5164, do którego jestem przywyczajony, jest nautilusowo płaski- to zresztą ten sam system budowy koperty.

Ps Thierry Stern powiedzial w slynnym wywiadzie,ze tytan i ceramika,to materialy,z ktorymi nie chce pracować.

Jeszcze raz gratuluję zakupu i dzięki za wprowadzenie w temat. :) 

1 godzinę temu, Trollix napisał(-a):

20250418_174143.jpg

20250418_174958.jpg

20250418_174448.jpg

Z całym szacunkiem, ale Ty musisz być bogaty 😁😁😎😎 ale to musi być niesamowite uczucie mieć na nadgarstku taki zegarek 👍