Trollix 4715 #320226 Napisano 1 Sierpnia 11 godzin temu, Jan napisał(-a): Wieczorne spotkanie przy 🥃 Bardzo na zdjęciu nietypowo wygląda powiekszenie w cyclop window.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19663 #320227 Napisano 1 Sierpnia 12 minut temu, Rafsr71 napisał(-a): No patrz, a godzinę tak samo pokazują 🙂 No wiadomo panie to po co przepłacać?! 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 4715 #320228 Napisano 1 Sierpnia 33 minuty temu, Funky_Koval napisał(-a): Tani zegarek i taki trochę lepszy 🤠 Tani,ale gustowny. Świetne proporcje ma ta adriatica, gdybym miał dostać jeden z tych 2, to ją bym wybrał. (Abstrahując oczywiscie od technikaliow) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11841 #320229 Napisano 1 Sierpnia 7 minut temu, Trollix napisał(-a): Świetne proporcje ma ta adriatica to Addiesdive z Ali 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24615 #320230 Napisano 1 Sierpnia 19 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11841 #320231 Napisano 1 Sierpnia ale miałem podobnie , moja pierwsza myśl że to jakaś nowa Adriatica 😃 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52878 #320232 Napisano 1 Sierpnia 1 godzinę temu, Mirosuaw napisał(-a): Ostatnio najwięcej spamuje Daniel @Dnlaie swoim nowym Ex-em, ale ja też się staram Oj tam, jedno zdjęcie na stronę to jeszcze ujdzie heh *świetny GS (ja swoim - w rozmiarze 37, to dopiero spamowałem / w temacie marki nie wspominając 🤭) A my dalej swoje... 28 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11841 #320233 Napisano 1 Sierpnia 6 minut temu, Dnlaie napisał(-a): świetny GS jednak Ex bije go na głowę , tak ogólnie , bez wdawania się w szczegóły . Super zegar i fajna fotka . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumcajs997 6362 #320234 Napisano 1 Sierpnia 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3479 #320235 Napisano 1 Sierpnia 2 godziny temu, Mirosuaw napisał(-a): Ostatnio najwięcej spamuje Daniel @Dnlaie swoim nowym Ex-em, ale ja też się staram Chyba się zmęczył i wyjechał odpocząć, więc masz duże szanse na żółtą koszulkę lidera. Zegarek niby często pokazywany, a dopiero teraz zauważyłem fazowane i polerowane krawędzie wewnętrzne na połączeniu z bransoletą. Fajnie to jest zrobione. 46 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Oj tam, jedno zdjęcie na stronę to jeszcze ujdzie heh *świetny GS (ja swoim - w rozmiarze 37, to dopiero spamowałem / w temacie marki nie wspominając 🤭) A my dalej swoje... Łeee, tylko jedno... 39 minut temu, gszydlowsky napisał(-a): jednak Ex bije go na głowę , tak ogólnie , bez wdawania się w szczegóły . Super zegar i fajna fotka . Owszem, znakomity zegarek, ale z tym "biciem na głowę" to nie jest takie oczywiste. Co kto lubi. 1 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19663 #320236 Napisano 1 Sierpnia (edytowane) 2 godziny temu, Dnlaie napisał(-a): Oj tam, jedno zdjęcie na stronę to jeszcze ujdzie heh *świetny GS (ja swoim - w rozmiarze 37, to dopiero spamowałem / w temacie marki nie wspominając 🤭) A my dalej swoje... I spamuj chłopie, widać że się cieszysz jak dziecko czyli zakup jak najbardziej trafiony. Ten Rolex jest świetny noś go ile wlezie! Edytowane 1 Sierpnia przez Funky_Koval 2 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11841 #320237 Napisano 1 Sierpnia 13 minut temu, ireo napisał(-a): Co kto lubi. Tu zgoda 14 minut temu, ireo napisał(-a): to nie jest takie oczywiste A tu nie 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 16919 #320238 Napisano 1 Sierpnia Godzinę temu, Trollix napisał(-a): na zdjęciu nietypowo wygląda powiekszenie Ale w sumie co? Chodzi Ci o refleksy, czy ze zdjecie pod kątem i dlatego dziwnie? 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 3479 #320239 Napisano 1 Sierpnia 15 godzin temu, Krzysztof Skórka napisał(-a): Aligator Missisipi. Filip jak zwykle pokazał mistrzostwo. Fajny pasek ale - sorry, guys - nie do tego zegarka. Zegarek też fajny, właściwie legendarny, ale nie z tym paskiem. Nie żebym był zwolennikiem konwencji "eleganckiego retro", wręcz przeciwnie, ale wg mnie to konkretne zestawienie nie działa. Wyrazista struktura skóry totalnie zdominowała subtelne detale tarczy, i jeszcze ten kolor... Wygląda to jak próba usportowienia Bregueta na siłę. 8 minut temu, gszydlowsky napisał(-a): Tu zgoda A tu nie 😜 Upór może być cechą pożądaną, ale tylko w sprawie, która jest tego warta 0 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 58557 #320240 Napisano 1 Sierpnia 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Premy 1946 #320241 Napisano 1 Sierpnia Ale że to będzie aż taki strap monster, to się nie spodziewałem... 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6285 #320242 Napisano 1 Sierpnia 35 minut temu, ireo napisał(-a): Fajny pasek ale - sorry, guys - nie do tego zegarka. Zegarek też fajny, właściwie legendarny, ale nie z tym paskiem. Nie żebym był zwolennikiem konwencji "eleganckiego retro", wręcz przeciwnie, ale wg mnie to konkretne zestawienie nie działa. Wyrazista struktura skóry totalnie zdominowała subtelne detale tarczy, i jeszcze ten kolor... Wygląda to jak próba usportowienia Bregueta na siłę. Jak się przez 7 lat nosiło stonowaną wersję to jest to przyjemna odmiana. Zgadzam się, że nie jest to oczywiste zestawienie, ale czasem masz ochotę przełamać standardy. Całe szczęście zawsze można wrócić do klasyki, aczkolwiek oryginalny pasek Breguet uważam za totalnie nietrafiony. 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52878 #320243 Napisano 1 Sierpnia Tak, jestem na urlopie - ale się nie opierdzielam i naparzam zdjęcia przy każdej okazji 😎 Dzięki Chłopaki 💪Pełna zgoda, cieszę się z tego znakomitego zegarka i nie zdejmuje z nadgarstka 👶 29 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40256 #320244 Napisano 1 Sierpnia 39 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 11841 #320245 Napisano 1 Sierpnia 39 minut temu, ireo napisał(-a): Upór może być cechą pożądaną To nie upór , trzeba mieć własne zdanie 🤝 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131216 #320246 Napisano 1 Sierpnia 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6590 #320247 Napisano 1 Sierpnia 25 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66986 #320248 Napisano 1 Sierpnia 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 71863 #320249 Napisano 1 Sierpnia No to niech idą San'y😉 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozenn 6798 #320250 Napisano 1 Sierpnia No i mamy piątek. Przynudzam tym Lorusem, wiem, ale co zrobić, kiedy z ręki nie chce zejść i w dodatku świetnie się spisuje. Po miesiącu od korekty daty oraz czasu, Baby Seiko zrobił tylko +2,5 minuty, co jak łatwo obliczyć, daje średni wynik +5 sekund na dobę. 7s26 robi robotę, tanizna, ale cieszy jak nie wiem. Miłego weekendziku 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach