Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, oszolom napisał(-a):

polbruk pasuje do każdego zegarka, nie tylko do rolka. patrz, jak się ładnie komponuje z chińskim carnivalem. z nogami też nieźle. 

a tak serio, to strasznie ta kostka paskudna, ale całkiem praktyczna.

IMG_20251003_082507_026[1].jpg

Ależ to jedna z najładniejszych kostek w całym wątku. Całość w atrakcyjnej kolorystyce. 

Najważniejsza uwaga, jaką mam do tego rodzaju ujęć, to zbyt statyczne potraktowanie nóg. Nie mówię żeby od razu szpagat na tej kostce, ale gdyby tak chociaż prosty układ taneczny…

Edytowane przez ireo

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Butik napisał(-a):

Już za 10min święto.

3-tygodniowa uczta

IMG_3337.jpeg

Gratulacje. Ja, zanim dojdę do etapu „jaki zegarek na koncert?”, muszę pokonać eliminacje czyli „jak zdobyć bilet?”. Mimo to, może na którymś koncercie się zobaczymy. 

OT: podziwiam takich ludzi jak Andrzej Wierciński. Trzeci raz bierze udział w Konkursie. W 2018 dotarł do II etapu, w 2021 do III. Ma 30 lat, więc to jego ostatnie podejście. Nie tylko dobry pianista ale dojrzała osobowość z wielką wiedzą ogólną. Na pewno doskonale wie, że im więcej własnego stylu, tym mniejsze szanse na wysokie miejsce w Konkursie. Mimo to nie odpuszcza. Naprawdę, szacun.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Markol napisał(-a):

Ładny 👍. Też coś podobnego chodzi mi ostatnio po głowie, ale może nie z aż tak oczoj**nym paskiem. Również nie nurkuję, więc raczej na dnie jeziora mnie szukać nie będą, no chyba że się narażę tzw. przestępczości zorganizowanej 😁

Swoją drogą to ciekawe, że nurki są jednymi z najpopularniejszych zegarków, choć nurkowanie nie jest raczej sportem narodowym Polaków 🤔

Marku, w oryginale pasek jest dostojnie ciemnoniebieski. Tyle że, jak dla mnie, jest on zdecydowanie za sztywny. Zdecydowałem się więc kupić dużo miększy silikonowy, a ten kolorek to taki leciuchny podmuch fantazji w szarym życiu emeryta ...:-). Skądinąd czarne paski (też z nadrukiem N.D. Limits) kosztują na Ali... dosłownie parę złotych, podczas gdy te kolorowe sporo więcej... A sam zegarek gorąco polecam, ja mam w wersji automatycznej, ale eco-drive jest równie ciekawy (i praktycznie bezobsługowy). Tyle, że nie wiem czy eco-drive występuje z granatową tarczą, i nie jestem pewien czy są takie z mniejszą średnicą (czyli tak jak u mnie 40 mm z bezelem). Ale krótka kwerenda powinna znaleźć odpowiedzi na te dylematy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, ireo napisał(-a):

Gratulacje. Ja, zanim dojdę do etapu „jaki zegarek na koncert?”, muszę pokonać eliminacje czyli „jak zdobyć bilet?”. Mimo to, może na którymś koncercie się zobaczymy. 

OT: podziwiam takich ludzi jak Andrzej Wierciński. Trzeci raz bierze udział w Konkursie. W 2018 dotarł do II etapu, w 2021 do III. Ma 30 lat, więc to jego ostatnie podejście. Nie tylko dobry pianista ale dojrzała osobowość z wielką wiedzą ogólną. Na pewno doskonale wie, że im więcej własnego stylu, tym mniejsze szanse na wysokie miejsce w Konkursie. Mimo to nie odpuszcza. Naprawdę, szacun.

Bilety to niestety masakra w dobie internetu. Ja dokładnie w dzień otwarcia sprzedaży online posadziłem całe moje biuro przed osobnymi komputerami z instrukcją co mają robić. Jeden karnet udało się zdobyć i o to chodziło :)

Wierciński dziś zagrał super, ale to chyba dyskusja nie na to forum i ten wątek :) Drugi Wierciński też świetny był.

Kto rano wstaje ten leje jak z cebra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

😉

IMG_4300.jpeg

IMG_4295.jpeg

Robi wrażenie🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

🤗🤗🤗

IMG_20251003_161201.jpg

Takie są , 43mm 🤗🤗🤗

51udDFg1KZL._SY900_.jpg

Dzięki za info i ikonografię. Czyli są, tyle że jak dla mnie to 43 mm to już trochę za dużo..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, MarcinEck2 napisał(-a):

Dzięki za info i ikonografię. Czyli są, tyle że jak dla mnie to 43 mm to już trochę za dużo..

To nie jest taki duży, pierw przymierz 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi