Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, mmaniek napisał(-a):

U mnie jeszcze 1,5 godzinki i fajrant 😀

P.s. Piękna Cytrynka😍

Edytowane przez paul221

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Fajny model, ale tylko dla posiadaczy płaskiego i dosyć szerokiego nadgarstka. Jak oceniasz wykonanie?

do wykonania nie mogę się przyczepić (w swojej klasie cenowej). tarcza skomplikowana, ładnie świeci. uszy nietypowe i to jedyny punkt do dyskusji. oryginalny pasek był mocno sztywny. a teraz gruba ale elastyczna skóra i będę nosił go częściej. dekiel płaski a punkt mocowania paska obniżony - to mi mówi że niekoniecznie trzeba mieć szeroki nadgarstek. bo to wersja mniejsza 42mm, dla kogo jest wersja 46mm? :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, ro4ti napisał(-a):

do wykonania nie mogę się przyczepić (w swojej klasie cenowej). tarcza skomplikowana, ładnie świeci. uszy nietypowe i to jedyny punkt do dyskusji. oryginalny pasek był mocno sztywny. a teraz gruba ale elastyczna skóra i będę nosił go częściej. dekiel płaski a punkt mocowania paska obniżony - to mi mówi że niekoniecznie trzeba mieć szeroki nadgarstek. bo to wersja mniejsza 42mm, dla kogo jest wersja 46mm? :D 

46 dla drwala. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.10.2025 o 15:21, Funky_Koval napisał(-a):

Szanowny Pan pozwoli, że pomogę z tymi klapkami

file_000000000d8c6246865730eba1a426b2.thumb.png.4e9f80325f2b4dc2dc2e7478195d53ed.png

To do kalendarza, na okładkę 👍🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, oprzemyslaw napisał(-a):

Fajny, jaki to rozmiar?

U mnie niezmiennie w pracy od tygodnia :)

IMG_20251010_094646113_HDR~2.jpg

Mondia ma  ok. 18 mm szerokości, w porównaniu z Lipem jest malutka (ten Chruchill ma 26 mm, jeśli się nie mylę). 

Daje się nosić na męskiej ręce ze względu na wydłużony kształt, wąskie krawędzie koperty i wysokie szkło, wystające ponad kopertę na prawie 2 mm.

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, ro4ti napisał(-a):

a co to jest za wynalazek? całkiem wesoły.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Krygo napisał(-a):

Bardzo fajny zegarek, jak oceniasz wykonanie i codziennie użytkowanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi