Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, hrabia napisał(-a):

Ten jest akurat fajny, ciekawa tarcza i sekunda. Mam po dziadku taką krowę, tylko złoconą. Nie lubię. Trzymam, bo pamiątka. Inaczej dawno bym opchnął.

Heh, też mam podobną pozłacaną krowę, made in germany, dziwnej firmy z jeszcze dziwniejszymi indeksami i piękną zieloną tarczą. Nawet go lubię, bo jest ciekawy. Glashutte przereklamowane. Wolę Poljoty, które są moim zdaniem bardziej dopracowane :)

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Walter_87 napisał(-a):

Heh, też mam podobną pozłacaną krowę, made in germany, dziwnej firmy z jeszcze dziwniejszymi indeksami i piękną zieloną tarczą. Nawet go lubię, bo jest ciekawy. Glashutte przereklamowane. Wolę Poljoty, które są moim zdaniem bardziej dopracowane :)

Pokazuj tego zawodnika z dziwnej firmy! A co do Glashutte mam te same odczucia. Nic specjalnego, porządny enerdowski zegarek dla tych, którzy mogli sobie pozwolić na coś więcej niż Ruhla. Myślę, że obecne ceny wywindowały obecne ęą marki z tego miasta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, hrabia napisał(-a):

Pokazuj tego zawodnika z dziwnej firmy! A co do Glashutte mam te same odczucia. Nic specjalnego, porządny enerdowski zegarek dla tych, którzy mogli sobie pozwolić na coś więcej niż Ruhla. Myślę, że obecne ceny wywindowały obecne ęą marki z tego miasta.

Takie coś. Dziwne, ale fajne :)

W pełni się z Tobą zgadzam co do Glashutte.

DSC_1983.JPG

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, petruss napisał(-a):

1998cam_1783755121942 (1).jpg

Ta fotka ma 28 lat...?🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi