piotrkrakow 238 #23301 Napisano 8 Czerwca 2011 Darek!!! Zostaw tą kuropatwę w spokoju 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #23302 Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Dzięki chłopaki... Tak, Fortis został BTW - sprzecior na ramieniu Darka to nie na kuropatwy IMHO... Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #23303 Napisano 8 Czerwca 2011 Damasko super. Nigdy nie podobał mi się ten model na fotach katalogowych. Twoje nadgarstkowe pokazuje jaki to swietny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berg 0 #23304 Napisano 8 Czerwca 2011 Spinner gratki,niech się dobrze i długo nosi Dziś od 3 rano w lesie ladnie na nadgarstku i ramienu i luneta w pelnej gotowosci ja juz nie moge sie doczekac urlopu i wyjazdu w okolice Gorzowa Wlp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
berg 0 #23305 Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Darek!!! Zostaw tą kuropatwę w spokoju troche za wczesnie na kuropatwy i flinta nie taka no i pieska brakuje Edytowane 8 Czerwca 2011 przez berg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #23306 Napisano 8 Czerwca 2011 Dziś prosto od kuriera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #23307 Napisano 8 Czerwca 2011 Jest świetny! Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #23308 Napisano 8 Czerwca 2011 Gratulacje Omesia też niczego sobie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #23309 Napisano 8 Czerwca 2011 O kurnajanek, Tag a ładny!Gratki, niech się nosi 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23310 Napisano 8 Czerwca 2011 Nowa Attesa do kolekcji 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #23311 Napisano 8 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3871 #23312 Napisano 8 Czerwca 2011 fajowa attesa ...uwielbiam te sekundniki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23313 Napisano 8 Czerwca 2011 Widze, że wszyscy dzisiaj wyskakują z nowosciami - gratulacje Glint, fajna cytrynka Kurnajanek, soczysty THSergserg, w swoim bardzo fajnym stylu. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #23314 Napisano 8 Czerwca 2011 No no całkiem fajne te zegareczki.Ja wciąż poszukuję, ale hmm chyba jestem "blisko" ... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #23315 Napisano 8 Czerwca 2011 Glint - fajna ta DS PODIUM 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3183 #23316 Napisano 8 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #23317 Napisano 8 Czerwca 2011 Fajna ta Glycka, na pewno ładnie wyszła U mnie wczoraj i dziś BFS Uploaded with ImageShack.us a teraz wieczorkiem i do jutra MC pilot chrono. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #23318 Napisano 8 Czerwca 2011 carlito1 dziękuję - inspiracja na fotę przyszła w momencie gdy przeglądałem Twoją sikkens zrozumiałem aluzję ale i tak dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #23319 Napisano 8 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23320 Napisano 8 Czerwca 2011 Jeszcze ciepły Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #23321 Napisano 8 Czerwca 2011 Michał - Nareszcie )) Jesteś spełniony ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23322 Napisano 8 Czerwca 2011 Michał - Nareszcie )) Jesteś spełniony ?? Nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #23323 Napisano 8 Czerwca 2011 Nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze Pokaż to Nam Wyraź to w najbardziej oczywisty sposób - zdjęcia.Zrób to również w mniej oczywisty ale również bardzo fajny sposób - sprzedaj nam kilka swoich zegarków w bardzo dobrej cenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #23324 Napisano 8 Czerwca 2011 uuuu Michu GRATULACJE!!!no to chyba nareszcie sie spelniles ze sie tak wyraze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #23325 Napisano 8 Czerwca 2011 Michał pozamiatałeś... 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach