Taktic 40 #25351 Napisano 4 Września 2011 Eee winieta dodana ale efekt jak widać osiągnięty Dodam tylko że winieta jest naturalna, optyczna (zbyt mały konwerter close-up na zbyt dużym obiektywie), a nie sfotoszopowana 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #25352 Napisano 5 Września 2011 Low power reserve. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #25353 Napisano 5 Września 2011 Dziś - oldskul. Taki mam dziś nostalgiczny nastrój... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4387 #25354 Napisano 5 Września 2011 Seiko: 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #25355 Napisano 5 Września 2011 Uważasz że wart swojej ceny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #25356 Napisano 5 Września 2011 Seiko:Nie jesteś na czasie. Od niedawna piszemy "Tylko Seiko" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enzo 1 #25357 Napisano 5 Września 2011 Dzis: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25358 Napisano 5 Września 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #25359 Napisano 5 Września 2011 Nie bijcie za datę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #25360 Napisano 5 Września 2011 Słoneczko już wyszło To tylko Seiko Piekne Seiko - ale to tylko Seiko hehe Ile masz w lapce?Bo tez choruje na ten zegarek i nie wiem czy nie bedzie troszke za maly - bo ja mam 18,5cm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #25361 Napisano 5 Września 2011 Nowy nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #25362 Napisano 5 Września 2011 OMG marcomartin- to jest dla mnie Unitas nad Unitasy !!! 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #25363 Napisano 5 Września 2011 OMG marcomartin- to jest dla mnie Unitas nad Unitasy !!! Zgadzam się ...szkoda tylko, że mój ma pełny dekiel bo było by co oglądać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #25364 Napisano 5 Września 2011 (edytowane) No piękności, piękności, ale zalecałbym jakiś brązowy paseczek Może strusinę? Ale ten pełny dekiel jest piękny, ma b. głęboki grawer. Edytowane 5 Września 2011 przez lechu_wroc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #25365 Napisano 5 Września 2011 No piękności, piękności, ale zalecałbym jakiś brązowy paseczek Może strusinę? Ale ten pełny dekiel jest piękny, ma b. głęboki grawer. Ano ma fajny grawer....ale jednak szkoda tracić tak pięknie zdobionego Unitasa...może można zamówić przeszklony dekielek? zainteresuje się tym. A co do paska? ....Niech Cię struś kopnie!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #25366 Napisano 5 Września 2011 Pasek tylko i wyłącznie "pomarańczowy" brąz !!! Ech, kiedyś na pewno. 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #25367 Napisano 5 Września 2011 Pasek tylko i wyłącznie "pomarańczowy" brąz !!! Ech, kiedyś na pewno. Masz rację taki mu pasuje jak ulał...będę szukał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25368 Napisano 5 Września 2011 No Marcin, zawsze mi się podobał - gratuluję 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #25369 Napisano 5 Września 2011 (edytowane) ...może można zamówić przeszklony dekielek? Marco odpuść. Zanim do Ciebie dojdzie to zegarka już dawno nie będziesz miał Ty masz ADHD tak samo jak ja Ps. Gratulacje Edytowane 5 Września 2011 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Logos #25370 Napisano 5 Września 2011 Mały OT. Carlito, nie wkurza Cię noszenie zegarków za kostką nadgarstka? Przyciski chrono i koronka nie wbija Ci się w dłoń przy manipulacjach? :-) Pytam ponieważ czasami jak mi zegarek przeskoczy za kostkę, to mnie to wkurza bardzo, a ciekawi mnie czy inni noszą zegarki rzeczywiście za kostką, czy tylko do zdjęcia tak zakładają - bo rzeczywiście lepiej to wygląda. :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #25371 Napisano 5 Września 2011 Mały OT. Carlito, nie wkurza Cię noszenie zegarków za kostką nadgarstka? Przyciski chrono i koronka nie wbija Ci się w dłoń przy manipulacjach? :-) Pytam ponieważ czasami jak mi zegarek przeskoczy za kostkę, to mnie to wkurza bardzo, a ciekawi mnie czy inni noszą zegarki rzeczywiście za kostką, czy tylko do zdjęcia tak zakładają - bo rzeczywiście lepiej to wygląda. :-) Każdy ma inną kostkę. Niektórzy mają bardzo wystające....u stóp zazwyczaj wtedy także i rzeczywiście noszenie zegarków szczególnie na bransolecie może powodować dyskomfort. Ja na ten przykład praktycznie nie mam kostek....ledwo wystają....mam dosyć gładkie i jednolite nadgarstki. To już sprawa genetyki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25372 Napisano 5 Września 2011 (edytowane) To zależy od rozmiaru zegarka, ale w większości przypadków nosze zegarek za kostką, znaczy się miedzy dłonią a kostką Wyjątkiem są np moje Steinharty (47mm). Edytowane 5 Września 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #25373 Napisano 5 Września 2011 ja dzisiaj znalazłem troszeczkę czasu na nakręcanie więc na ręce był spory ruch Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #25374 Napisano 5 Września 2011 (edytowane) komódka zegarkowego odchyleńca Te tuby Doxa wyglądają jak tuby na obiektywy albo perfumy Edytowane 5 Września 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #25375 Napisano 5 Września 2011 to ci komplement na wieczór :) ps. na dole też są zegarki 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach