Ewas1 0 #25726 Napisano 20 Września 2011 Ta Eterna to coś na co zachorowałem,dzisiaj coś takiego: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #25727 Napisano 20 Września 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #25728 Napisano 20 Września 2011 Ewas, ładny złoty Poljocik i paseczek świetnie dobrany. Ostatnio był identyczny na Allegro, miałem chęć, ale jakoś się powstrzymałem 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #25729 Napisano 20 Września 2011 jeden z największych kaców zegarkowych miałem, gdy nie załapałem się na promocje wyprzedażową Eterny w aparcie Bardzo chciałem/chcę ten model na bransolecieooo, to witaj w drużynie a u mnie dziś znów najczęściej goszczący na ręku zegarek czyli "tylko Seiko"- jakoś lubię ten zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #25730 Napisano 20 Września 2011 Piękny Zuan, a i Ryśkowy MM ujdzie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odir 1 #25731 Napisano 20 Września 2011 (edytowane) Edytowane 20 Września 2011 przez Odir 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #25732 Napisano 20 Września 2011 Przyszla paczuszka od znajomego z dunhillem,wpadlem wiec na pomysl rekonstrukcji znanego zdjecia,w nowoczesnym stylu 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #25733 Napisano 20 Września 2011 Citek i pdwójne ristretto. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26976 #25734 Napisano 20 Września 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #25735 Napisano 20 Września 2011 Miro co to za kajdan ...ehh ten Twój efekt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #25736 Napisano 20 Września 2011 Odir,fajnie cyknales tego ml'a. To model z tej nowej kolekcji,ktora pojawila sie w apart? Co w nim tyka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25737 Napisano 20 Września 2011 Dzisiaj było Omegowo Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #25738 Napisano 20 Września 2011 U mnie tylkoSeikowo 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #25739 Napisano 20 Września 2011 u mnie tez 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #25740 Napisano 20 Września 2011 Dzisiaj było Omegowo ta druga się na Twoim łapsku ledwo dopięła 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #25741 Napisano 20 Września 2011 Citek i pdwójne ristretto. Jamajka Blue Mountain? 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #25742 Napisano 20 Września 2011 Nic wyszukanego - Mokito Bianco z silesii. Po tygodniu obcowania z Gaggią Classic już doszedłem do tygrysik centek, a smak jest pomiędzy kwachem a gorzką siekierą - jest dobrze. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #25743 Napisano 20 Września 2011 Mokito nie jest złe w espresso, ristretto nie pijam 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #25744 Napisano 20 Września 2011 ta druga się na Twoim łapsku ledwo dopięła Bo ta druga, z tego co pamiętam, to dla pani Carlitowej miała być... Już ją Michał zakosiłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25745 Napisano 20 Września 2011 ta druga się na Twoim łapsku ledwo dopięła Fakt, troszke mały zegareczek na moja łapke Bo ta druga, z tego co pamiętam, to dla pani Carlitowej miała być... Już ją Michał zakosiłeś? Pożyczyłem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moosehead 0 #25746 Napisano 20 Września 2011 Vostok na Zapadie... 0 Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.Mrożek do Lema AD 1963 (sic) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #25747 Napisano 20 Września 2011 (edytowane) Nie zrobiłem fotki, ale dzisiaj mierzyłem takie, o:Red Primero. Bardzo, bardzo, bardzo fajna kłalita. Limitacja 500szt i cena bardzo, moim zdaniem, rozsądna. Edytowane 20 Września 2011 przez bEEf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #25748 Napisano 21 Września 2011 Dzisiaj było Omegowo Piękne Omesie. Cały czas waham się pomiędzy dokładnie taką samą wersją PO, a Bondem chrono... Red Primero. Bardzo, bardzo, bardzo fajna kłalita. Limitacja 500szt i cena bardzo, moim zdaniem, rozsądna.No to kupuj i wrzucaj fotki czym prędzej! Piękny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #25749 Napisano 21 Września 2011 Piękne Omesie. Cały czas waham się pomiędzy dokładnie taką samą wersją PO, a Bondem chrono... No to kupuj i wrzucaj fotki czym prędzej! Piękny zegar.poranna regulacja Uploaded with ImageShack.usps. ja tam bym się nie zastanawiał 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewas1 0 #25750 Napisano 21 Września 2011 35 - letnie seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach