Yenjay 673 #31451 Napisano 24 Kwietnia 2012 Gratulje wszystkim. Piekne zegarki. Rozmiary sie nie licza!Pozdrawiam 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #31452 Napisano 24 Kwietnia 2012 Tylko jak często znajdujemy niedoróbki w Rolexach, a jak często w JLC. Tutaj Rolex wypada zdecydowanie lepiej, dlatego jakość wykonania jest na korzyść Rolexa. JLC miewa najczęściej problemy z idealnym wykonaniem tarczy. Natomiast w kontekście mechanizmów, a tego dotyczyło pytanie, Rolex nie ma startu do JLC. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1337 #31453 Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Rolex jeżeli chodzi o koperty także niszczy JLC ...Czytałem kiedyś artykulik i widziałem wpadki firmy typu krzywe indeksy,znaczniki minutowe krzywo malowane itp.W moim neavy seals nie podobało mi się logo orła zrobione laserem,troszke to takie mało wysmakowane..Co do werków to faktycznie JLC ma na swoim koncie prawdziwe arcydzieła pod względem komplikacji i wykończenia.To troszkę tak jakby werki były produkowane w europie,a koperty kute w krajach III Świata.. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #31454 Napisano 24 Kwietnia 2012 Rolex jeżeli chodzi o koperty także niszczy JLC ...Czytałem kiedyś artykulik i widziałem wpadki firmy typu krzywe indeksy,znaczniki minutowe krzywo malowane itp.W moim neavy seals nie podobało mi się logo orła zrobione laserem,troszke to takie mało wysmakowane. Dlaczego piszesz o JLC w czasie przeszłym ?. Sprzedałeś czasomierz ?. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1337 #31455 Napisano 24 Kwietnia 2012 Tak sprzedałem...troszkę bylo mi go szkoda,ale tak jak piszę te niedoróbki drażniły mnie.Sam zegareczek fajny,choć uważam przeszacowany...Szafa prezentuje się bardzo przyjemnie i wykonanie mnie wpełni satysfakcjonuje.W swojej klasie cenowej jest ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #31456 Napisano 24 Kwietnia 2012 Tak sprzedałem...troszkę bylo mi go szkoda,ale tak jak piszę te niedoróbki drażniły mnie.Sam zegareczek fajny,choć uważam przeszacowany...Szafa prezentuje się bardzo przyjemnie i wykonanie mnie wpełni satysfakcjonuje.W swojej klasie cenowej jest ok. Bardziej podobał mi się JLC. Poza tym, nie wiem czy wiesz, ale w kontekście mechanizmów zamieniłeś bardzo dobry własny werk JLC na modyfikację Valjoux . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1337 #31457 Napisano 24 Kwietnia 2012 Wiem,z Valjoux jest niewiele,jest pelaton i ponoć to także świetny werk.Wiem,ze JLC był lepszy pod tym względem,ale jeżeli chodzi o samą estetykę zegarka,design to JWC bardziej mi się podoba.Neavy Seals jest troszkę zbyt "stłumionym " optycznie zegarkiem,brakowało mi tych troszeczkę wypukłych indeksów delikatnie mieniących się w świetle,podobnie wskazówki .Wiem,że zegarek ten został stworzony do zadań specjalnych ale ja,gryzipiórek nie potrzebuję zegara dla snajpera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smyr 12 #31458 Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Wczoraj i dziś i najczęściej u mnie na ręku: DS-1 LIMITED EDITION Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez smyr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfectedControl 2 #31459 Napisano 25 Kwietnia 2012 OM na nocke do pracy ze mna jedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4644 #31460 Napisano 25 Kwietnia 2012 Wiem,z Valjoux jest niewiele,jest pelaton i ponoć to także świetny werk.Wiem,ze JLC był lepszy pod tym względem,ale jeżeli chodzi o samą estetykę zegarka,design to JWC bardziej mi się podoba.Neavy Seals jest troszkę zbyt "stłumionym " optycznie zegarkiem,brakowało mi tych troszeczkę wypukłych indeksów delikatnie mieniących się w świetle,podobnie wskazówki .Wiem,że zegarek ten został stworzony do zadań specjalnych ale ja,gryzipiórek nie potrzebuję zegara dla snajpera haaaaa! a nie mowilem ze go srzedasz ! nasze sugestie ze to byl zwyczajny i troche nudny zegarek zostaly wysluchane co Ci po werku skoro i tak go nie mozna bylo ogladac ... a ja mam na oku teraz fajnego mont blanc ale musze cis posprzedawac bo ok 5k potrzebne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 720 #31461 Napisano 25 Kwietnia 2012 Cały czas ze mną:)Bardzo dokładny, bardzo wygodny i perfekcyjnie wykonany Idealny kandydat na dożywocie....... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1246 #31462 Napisano 25 Kwietnia 2012 s 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 176 #31463 Napisano 25 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 3 #31464 Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Dzisiaj potworkowato i pomarańczowato Uploaded with ImageShack.us Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Yurrek 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość EPPL #31465 Napisano 25 Kwietnia 2012 Fajna ta Alpina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 87 #31466 Napisano 25 Kwietnia 2012 Czy to są jakieś home made zegarki ?Widziałem na razie 2 i absolutnie wymiatają ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #31467 Napisano 25 Kwietnia 2012 Po "przesycie" Pamami , zwracam się w kierunku Anonimo Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I genialny aligaror od Kaina (22) Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1874 #31468 Napisano 25 Kwietnia 2012 Dziś orientalnie 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #31469 Napisano 25 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #31470 Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja też dziś z Fortisem tylko B-42: 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #31471 Napisano 25 Kwietnia 2012 bardzo ladny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1337 #31472 Napisano 25 Kwietnia 2012 Dziś znów na ręku wczorajszy zakup i fotki robione przy dziennym świetle.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #31473 Napisano 25 Kwietnia 2012 gratulacje- fajny zegarek swego czasu mocno się nim jarałem, choć na żywo nie przeszedł testu "chcenia go" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1337 #31474 Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Dla mnie na żywca jest dużo ładniejszy niż na fotach.. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #31475 Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Gratuluję IWC Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach