karol1302 187 #33101 Napisano 27 Czerwca 2012 to różnice wynikające z oświetlenia użytego do zrobienia zdjęcia 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #33102 Napisano 27 Czerwca 2012 Zaproponuj po 4 tys. i weźmiemy wszystkie.Przyłączam się. Ale generalnie jestem gotowy do negocjacji . 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #33103 Napisano 27 Czerwca 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #33104 Napisano 27 Czerwca 2012 Dzięki Piotrek.Wersja z datą też jest fajna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #33105 Napisano 27 Czerwca 2012 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 351 #33106 Napisano 27 Czerwca 2012 Oczywiście, że wersja z datą jest fajna, szczególnie, że są wśród nas jeszcze tacy, co traktują zegarki jako przyrządy do odmierzania czasu, a nie biżuterię. Ale czasami ludzka próżność nakazuje pożądania czegoś, czego nie ma, czyli w tym przypadku daty 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #33107 Napisano 28 Czerwca 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #33108 Napisano 28 Czerwca 2012 Dziś po zbójnicku 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33109 Napisano 28 Czerwca 2012 Darku, brawo! Witaj w klubie Rolexa Jak wrażenia? Gratuluję. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3925 #33110 Napisano 28 Czerwca 2012 Darek fajne klimatyczne foto Ci wyszlo.... i like b&w 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawids 2 #33111 Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Sorry za jakość, ale cykane kalkulatorem. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez dawids 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33112 Napisano 28 Czerwca 2012 Witaj w klubie Rolexa Znaczy się, witaj w klubie wieśniaków, dresiarzy i bezguścia 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #33113 Napisano 28 Czerwca 2012 a dziś tak: Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 645 #33114 Napisano 28 Czerwca 2012 Pierwszy raz na łapie..Nie potrafię wyłuskać piękna tego zegarka ,muszę kupić szkiełko macro.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33115 Napisano 28 Czerwca 2012 Gratuluję Akis, tylko nie mów mi, że sprzedałeś Inge? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3905 #33116 Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) nowy diver wlasnie przyjechal z Irlandii Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3905 #33117 Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3905 #33118 Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) ups I did it again... dubel Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #33119 Napisano 28 Czerwca 2012 Bardzo "grzeczny " ten IWC , ale ladny 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 645 #33120 Napisano 28 Czerwca 2012 Gratuluję Akis, tylko nie mów mi, że sprzedałeś Inge? Inge nie sprzedałem:) Poprostu IWC-ków przybyło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 645 #33121 Napisano 28 Czerwca 2012 Bardzo "grzeczny " ten IWC , ale ladny Grzeczny jest,ale na żywo nabiera konkretnego wyrazu,42mm wyglądają jak 44 bo koperta ma dość wąską ramkę,lekko wypukły szafir z antyreflexem dopełnia całości.Portugalczyk też na zdjęciach wygląda tak sobie dobiero w naturze zyskuje 100% urody..Tu jest podobnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #33122 Napisano 28 Czerwca 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_omega 0 #33123 Napisano 28 Czerwca 2012 Najnowszy nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #33124 Napisano 28 Czerwca 2012 Grzeczny jest,ale na żywo nabiera konkretnego wyrazu,42mm wyglądają jak 44 bo koperta ma dość wąską ramkę,lekko wypukły szafir z antyreflexem dopełnia całości.Portugalczyk też na zdjęciach wygląda tak sobie dobiero w naturze zyskuje 100% urody..Tu jest podobnie. A mi się oba Portugalczyki podobają na zdjęciach a na żywo mnie już w ogóle nie porywają.Nie widziałem na żywo tego Portofino ale na fotkach mi się podoba,właśnie wersja z białą tarczą,porób więcej fotek,może jakaś galeria? ;)Bo jeszcze nie mamy w kolekcji tego modelu. Czy to Portofino tak jak starsza wersja też ma szerszą podstawę i zwęża się ku górze?Pamiętam że jak mierzyłem starszy model to byłem bardzo rozczarowany tym faktem.Dane pokazują 41 mm a na ręcę wyglądał jak 37-38mm,ciekaw jestem czy tutaj też bym odniósł takie wrażenie. No i oczywiście gratuluję nowego nabytku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #33125 Napisano 28 Czerwca 2012 Pierwszy raz na łapie..Nie potrafię wyłuskać piękna tego zegarka ,muszę kupić szkiełko macro.. Uploaded with ImageShack.usgratuluję jest piękny w swej prostocie 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach