Klod100 40 #36926 Napisano 23 Października 2012 Uuu Darku. Przepiękny. Gratulacje! 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1664 #36927 Napisano 23 Października 2012 Hmm bajka Darku. Gratulację zacnego zegara. Co do rozmiarów zegarów też już sobie odpuściłem klocki na długi czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #36928 Napisano 23 Października 2012 Wreszcie normalny , elegancki rozmiar - koniec z potworami na nadgarstku Nic dodać, nic ująć. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36929 Napisano 23 Października 2012 Nie przepadam za PP, niemniej gratki, rozmiar bardzo ok. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12882 #36930 Napisano 23 Października 2012 Noooo Dariusz, i to jest zegar godny Prezesa KMZiZ Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #36931 Napisano 23 Października 2012 Piekny Patek w damskim rozmiarze:) gratulacje!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #36932 Napisano 23 Października 2012 Pozamiatałeś Darek . Gratuluję świetnego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #36933 Napisano 23 Października 2012 Świetny. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #36934 Napisano 23 Października 2012 THX Naprawdę się trochę zakochałem w tym zegarku ..Jest taką kwintesncją elegancji i techniki zegarmistrzwoskiej ,że rozmiar stał się zaletą ( nigdy bym nie przypuszczał , nigdy ) a braku sekundnika nie zauwazam . Chyba coś mi się w głowie poprzestawiało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #36935 Napisano 23 Października 2012 Wreszcie normalny , elegancki rozmiar - koniec z potworami na nadgarstku Słusznie, bardzo słusznie!Rzadko się tu odzywam, ale PP też nie co dzień pokazują....Serdecznie gratuluję 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #36936 Napisano 23 Października 2012 Darek, a czy rozważając zakup zegarka myślałeś o czymś z oferty F.P. Journe ?. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #36937 Napisano 23 Października 2012 a mi się nie podoba ... szczerze... za mały, za zwykły... I jak to jest, że w 44mm Portugalczyku nie widzisz daty, a w mikrym PP widzisz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #36938 Napisano 23 Października 2012 Tak , ale nie wszystko na raz..podoba mi się jeszcze L&S , P.S.Marin , Hautlence i jeszcze parę innych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #36939 Napisano 23 Października 2012 Dołączam się Dariusz do gratulacji! Piękny elegancik. 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #36940 Napisano 23 Października 2012 a mi się nie podoba ... szczerze... za mały, za zwykły... I jak to jest, że w 44mm Portugalczyku nie widzisz daty, a w mikrym PP widzisz ? Malkontent.... widzimy co chcemy,prawda? Zegarek pierwsza klasa,Gratuluje 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #36941 Napisano 23 Października 2012 Piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #36942 Napisano 23 Października 2012 No mi również się nie podoba. Może się nie znam, ale jest taki niespasowany... Wskazówki godzinowa i minutowa są fatalne i kompletnie nie pasują do wskazówek od datownika. Czcionki też do siebie nie pasują, szczególnie ta od wskaźnika dni... Może to wina zdjęcia ale widywałem ładniejsze. Niemniej ważne, że się podoba i gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36943 Napisano 23 Października 2012 Przedewszystkim zdjęcie jest bardzo słabe, w tym aspekcie Darek musi się podszkolić, i to koniecznie! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rohi 1018 #36944 Napisano 23 Października 2012 ŁAŁ! PP na ręce Prezesa, to brzmi dumnie! Szczere gratulacje!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #36945 Napisano 23 Października 2012 Wreszcie normalny , elegancki rozmiar - koniec z potworami na nadgarstku Coś pięknego! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2115 #36946 Napisano 24 Października 2012 No bo Sub bez lupy to Sub bez daty a data w zegarku przy mojej sklerozie to rzecz obowiązkowa. Wiem,że dla niektórych to profanacja ale co ja mam poradzić, że bez lupki podoba mi się bardziej ( tak jak jest w Deep Sea). Jak ściągnę ze szkła to już na pewno nie będę w przyszłości kleił jej. U nas na forum kolega Hiob sprytnie pozbawił lupki swojego Explorera. Gdybym ja miał takiego "Rolo" to nic bym nie kombinował tylko poszedł bym na skróty i polubił lupkę |:-) 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2115 #36947 Napisano 24 Października 2012 Wreszcie normalny , elegancki rozmiar - koniec z potworami na nadgarstku Mnie się podoba:-) wszystko wyważone i dobrze rozmieszczone, nie ma zbytniego "bałaganu" na tarczy i to jest to! Lubię zegarki w takim klimacie! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #36948 Napisano 24 Października 2012 Ten Patyk to klasyka klasyki , mnie sie podoba @ Bartek Rolex fajnie u Ciebie wyglada znacznie bardziej proporcjonalnie niz AP , szkoda ze nie bylo wiecej niz 10s zeby pogadac wczoraj 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #36949 Napisano 24 Października 2012 No mi również się nie podoba. Może się nie znam, ale jest taki niespasowany... Wskazówki godzinowa i minutowa są fatalne i kompletnie nie pasują do wskazówek od datownika. Czcionki też do siebie nie pasują, szczególnie ta od wskaźnika dni... Może to wina zdjęcia ale widywałem ładniejsze. Niemniej ważne, że się podoba i gratuluję ...popieram przedmówce...fatalne wskazówki...ale najważniejsze ,że właściciel jest zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 603 #36950 Napisano 24 Października 2012 Daty mi się nie chciało ustawiać: 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach