kroll_czarli 631 #38026 Napisano 25 Listopada 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38027 Napisano 25 Listopada 2012 Zmiana na coś bardziej przystosowanego pod mankiet koszuli Przepraszam, że przed zdjęciem nie przetarłem zegarka, uciapkany jak cholera. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #38028 Napisano 25 Listopada 2012 Dawno nienoszony monsterek Sent from my iPhone using Tapatalk 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #38029 Napisano 25 Listopada 2012 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #38030 Napisano 25 Listopada 2012 pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #38031 Napisano 25 Listopada 2012 Zadziwiająco dużo radości z nowego Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #38032 Napisano 25 Listopada 2012 Ale ten Hublot jest brzydki... Za to PO paluszki lizać !!! 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 737 #38033 Napisano 25 Listopada 2012 Fota niedzisiejsza,ale na łapie zenek..Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #38034 Napisano 25 Listopada 2012 Ten Hublot ma coś w sobie ... Kiedy recenzja ? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #38035 Napisano 25 Listopada 2012 lada moment... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #38036 Napisano 25 Listopada 2012 Akism: Jakos nie moge sie przekonac aby twojego Zenitha nazwac ladnym - ten Carlita bardziej mi sie podoba - ale to tylko moja wlasna opinia podparta moim wlasnym gustem, takze sie nie gniewaj. Dzisiaj u mnie stenek: 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38037 Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) Akism: Jakos nie moge sie przekonac aby twojego Zenitha nazwac ladnymBo tego Zenitha trzeba zobaczyć na żywo, dużo zyskuje. Obok mojego Strikinga jest to jeden z ładniejszych Zenithów w ofercie tego producenta. Edytowane 25 Listopada 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #38038 Napisano 25 Listopada 2012 Gdybym musial wybierac, to tez wybralbym Zenith-a Carlita niz tego kolegi Akism. Widzialem na zywo oba i ten co ma Carlito jest zdecydowanie (imo) ladniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #38039 Napisano 25 Listopada 2012 Mialem napisac na swoja obrone ze na pewno w realu duzo ladniej wyglada niz na zdjeciach ale w zasadzie mnie ubiegles Carlito. Jak zobacze na zywo to pewnie zmienie zdanie. 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #38040 Napisano 25 Listopada 2012 Ta Omega jest po prostu piekna.(Co za niesamowita roznica miedzy tym pieknym okazem a okazem ochydy w postaci takiej np. Omegi Constellation, ktora swoja brzydota bije na leb na szyje nawet takie ochydy jak Royal Oak czy Nautilus... ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #38041 Napisano 25 Listopada 2012 Dzisiaj u mnie stenek: stworzony do bransolety, bo z paskiem uszy niemiłosiernie odstają. 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #38042 Napisano 25 Listopada 2012 bardzo ladna Eterna, takie zegarki lubie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #38043 Napisano 25 Listopada 2012 wspanialy zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #38044 Napisano 25 Listopada 2012 Ta Omega jest po prostu piekna.(Co za niesamowita roznica miedzy tym pieknym okazem a okazem ochydy w postaci takiej np. Omegi Constellation, ktora swoja brzydota bije na leb na szyje nawet takie ochydy jak Royal Oak czy Nautilus... )Widze ze z uporem maniaka wrecz kolega stara sie obrzydzic Royal Oak wszystkim tu:) warto w takim razie poprawnie uzywac ulubione slowo.. Ohyda:) nie ochyda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #38045 Napisano 25 Listopada 2012 Widze ze z uporem maniaka wrecz kolega stara sie obrzydzic Royal Oak wszystkim tu:) warto w takim razie poprawnie uzywac ulubione slowo.. Ohyda:) nie ochyda Rzeczywiscie, dziekuje za poprawienie mnie.Co do ohydnych (imo) czasomierzy, nie chce nikomu nic obrzydzac (nie mam i nigdy nie mialem takiego zamiaru), wyrazam po prostu swoja opinie. Zreszta (z reszta?) kazdy i tak kieruje sie swoja wlasna, wynikajacych z osobistych preferencji, opinia przy wyborze czasomierzy ktore pragnie sie miec w swojej kolekcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #38046 Napisano 25 Listopada 2012 Gourmet: Czy ja wiem czy tak odstaja? W wersji stalowej "biegalem" z guma kilka tygodni i nie zwrocilem na to uwagi.. 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24777 #38047 Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) Full size: klik na foto Edytowane 25 Listopada 2012 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #38048 Napisano 25 Listopada 2012 Chrono-craze, taka mała ciekawostka - mi też się kiedyś nie podobały zegarki AP z serii Royal Oak, byłem najzwyczajniej w świecie zniesmaczony ich widokiem, nie rozumiałem jak można płacić tyle pieniędzy za tak brzydki zegarek Wszystko do czasu, kiedy wziąłem jeden z tych zegarków do ręki, pomacałem, przymierzyłem... Wtedy wszystko mi się odwidziało, ale jeszcze nie na tyle, żeby powiedzieć, że są one ładne. Do tego doszedłem z czasem, im więcej o nich czytałem, oraz im więcej oglądałem, tym bardziej popadałem w uwielbienie i teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że są to bardzo ładne zegarki, bo o wykonaniu nie ma sensu nawet wspominać (mistrzostwo świata). Aktualnie mam jednego RO, drugiego realizuje, trzeci też powoli gdzieś mi tam chodzi po głowie, i podejrzewam, że to nie koniec, te zegarki uzależniają jak narkotyk Uwielbiam ich design, podobnie jak design Panerai i Rolexa. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #38049 Napisano 25 Listopada 2012 Chrono-craze, taka mała ciekawostka - mi też się kiedyś nie podobały zegarki AP z serii Royal Oak, byłem najzwyczajniej w świecie zniesmaczony ich widokiem, nie rozumiałem jak można płacić tyle pieniędzy za tak brzydki zegarek Wszystko do czasu, kiedy wziąłem jeden z tych zegarków do ręki, pomacałem, przymierzyłem... Wtedy wszystko mi się odwidziało, ale jeszcze nie na tyle, żeby powiedzieć, że są one ładne. Do tego doszedłem z czasem, im więcej o nich czytałem, oraz im więcej oglądałem, tym bardziej popadałem w uwielbienie i teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że są to bardzo ładne zegarki, bo o wykonaniu nie ma sensu nawet wspominać (mistrzostwo świata). Aktualnie mam jednego RO, drugiego realizuje, trzeci też powoli gdzieś mi tam chodzi po głowie, i podejrzewam, że to nie koniec, te zegarki uzależniają jak narkotyk Uwielbiam ich design, podobnie jak design Panerai i Rolexa. Ja sie do ich widoku nie moge jakos przekonac (no moze z ewentualnym wyjatkiem co do jednego modelu chronografa AP, ale tez watpie). Czy sie w przyszlosci cos w tej materii zmiemni? Nie wiem. Jak mi sie cos odmieni, to na pewno nie omieszkam o tym poinformowac . Jak narazie, sa te zagarki po prostu brzydkie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #38050 Napisano 25 Listopada 2012 Cudo! Aż żal że nie można podziwiać mechanizmu! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach