Calisia1 3643 #39376 Napisano 21 Grudnia 2012 No Carlito! Pojechales po bandzie !!! Szczere gratulacje z Krakowa Niech cyka i zachwyca . 0 ,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #39377 Napisano 21 Grudnia 2012 Gratuluje Ci Carlito nowego nabytku, ktory ewidentnie zrobil Cie happy like there's no tomorrow , good for you.Mnie co prawda ten czasomierz zupelnie nie kreci (jest moim zdaniem brzydki - no, moze nie jest taki brzydki jak Omega Constellation, ale close ), ale wazne ze Tobie sie toto podoba i ze jestes zadowolony z jego posiadania. Niech Ci sie dobrze (wygodnie) nosi i niech Ci dobrze sluzy (niech wskazuje czas w sposob w jaki oczekujesz ze bedzie wskazywal ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39378 Napisano 21 Grudnia 2012 Dzięki wszystkim, miałem pomóc młodej lepić pierogi, ale nie jestem w stanie Chrono-craze, byłem ciekaw co napiszesz, bo wiem, że Ci sie ten zegarek nie podoba Mnie absolutnie pozamiatał, jestem oczarowany, zachwycony, zauroczony Jeden drobny minusik, to rzeczywiście mógłby mieć mechanizm troszkę większy, ale pozatym jest przepiękny ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwachus 61 #39379 Napisano 21 Grudnia 2012 Gratuluje Carlito!Piękny zegarek, super się prezentuje, niech się nosi dobrze!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #39380 Napisano 21 Grudnia 2012 Chrono-craze, byłem ciekaw co napiszesz, bo wiem, że Ci sie ten zegarek nie podoba Jesli juz wychylam sie z moimi komentarzami, to zawsze pisze to, co w nawiazaniu do moich odczuc w danej kwestii mysle, nic innego (czesto rowniez ubolewam nieco, ze moze to co pisze byc nie po kogos mysli, ale taki juz jestem, pisze to co mysle bez wzgledu na tego ewentualne "konsekwencje" ), mam nadzieje ze nie wezmiesz mi tego za zle. Mnie absolutnie pozamiatał, jestem oczarowany, zachwycony, zauroczony Jeszcze raz gratuluje (i sa to naprawde szczere gratulacje) Ci nabytku potrafiacego wprawic Cie w zachwyt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #39381 Napisano 21 Grudnia 2012 Dzięki chłopaki, strasznie cieszy ! Bartek, to prawda co chłopaki mówili, że bransoleta w AP, to absolutne mistrzostwo świata, i ja również się z tym zgadzam Choć ta z Rolka jest również na bardzo wysokim poziomie. Tutaj filmek, warto zobaczyć : http://m.youtube.com/#/watch?v=Bh1Xww576Yc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DBh1Xww576Yc&gl=PLNigdy mi się AP nie podobał, ale przyznaję, nie widziałem go na żywo.Obejrzałem filmik i... Coś w nim i bransolecie jest...W każdym razie gratuluję z całego serca! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #39382 Napisano 21 Grudnia 2012 Z takim zegarem koniec świata nie straszny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #39383 Napisano 21 Grudnia 2012 U mnie cały dzień tak było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39384 Napisano 21 Grudnia 2012 ...mam nadzieje ze nie wezmiesz mi tego za zle. A skąd, ja mam podobnie, też wale prosto z mostu Zanim św. mikołaj przywiózł mi nowy nabytek, to było tak : Więcej nowych fotek w galerii, zapraszam. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #39385 Napisano 21 Grudnia 2012 Ten Pam ładniejszy niz nowy nabytek, ale graty Mi generalnie nie podoba sie koperta AP, ale tarcza jest super. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #39386 Napisano 21 Grudnia 2012 Panie i Panowie, koleżanki i koledzy, mam zaszczyt przedstawić mój nowy nabytek Przeszło dwa tygodnie czekania i wreszcie jest !!! Zegarek kupiłem w zasadzie w ciemno, nie przymierzając go wcześniej, trochę się obawiałem rozmiaru, czy nie będzie za duży - absolutnie nie, jest idealny na moją łape Bardzo się też ciesze, że zdecydowałem się na jasny kolor tarczy, jest obłędny Ale mi się łapy trzęsą By człowiek wiedział klika lat temu, że taką modę zapoczątkuje, to by się zastanowił... Chociaż o ile mnie pamięć nie myli, Klaudio był pierwszy- nie ważne, gratulacje Michał, niech cieszy jak najdłużej!!! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #39387 Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) By człowiek wiedział klika lat temu, że taką modę zapoczątkuje, to by się zastanowił... Chociaż o ile mnie pamięć nie myli, Klaudio był pierwszy- nie ważne, gratulacje Michał, niech cieszy jak najdłużej!!! Marcin Michał. Najserdeczniejsze gratulacje od niebieskiego. Szczerze mówiąc zagladalem tutaj z nadzieją ze zobaczę w końcu twojego nowego AP. Chciaż już zaczynałem myśleć że się rozmyśliłeś Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Klod100 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #39388 Napisano 21 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #39389 Napisano 21 Grudnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39390 Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Marcin, ta wersja kolorystyczna, to dzięki Tobie i Mariuszowi Super kolor, choć czort jeden wie, jak się on nazywa Raz jest biały, a raz srebrny, pięknie ta tarcza się mieni w słońcu. Jestem zachwycony ! Szczerze mówiąc zagladalem tutaj z nadzieją ze zobaczę w końcu twojego nowego AP. Chciaż już zaczynałem myśleć że się rozmyśliłeś No co Ty Klaudiusz, tylko też podobnie jak Ty troszkę się na niego naczekałem. Świetny jest I rzeczywiście miałeś racje pisząc, że rozmiar mi idealnie podpasuje Edytowane 21 Grudnia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 260 #39391 Napisano 21 Grudnia 2012 Chłodnawo dzisiaj.. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4436 #39392 Napisano 21 Grudnia 2012 trochę się wyłamię z ogólnoforumowego zachwytu nad AP (który oczywiście podzielam i gratuluję!), ale ten Zenith jest przecudowny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #39393 Napisano 21 Grudnia 2012 Michał gratuluję !!! pięknie wygląda ta tarcza.Fajne uzupełnienie do ROO U mnie też dzisiaj nowy przybysz pierwszy dzień na ręku i chyba przez jakiś czas nie zejdzie z ręki Przepraszam za zdjęcie ale na szybko robione - jutro postaram się zrobić przy świetle dziennym do zegarek dużo zyskuje Kontiki 3 by kr1sp1, on Flickr Kontiki by kr1sp1, on Flickr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26923 #39394 Napisano 21 Grudnia 2012 Michał, gratuluję AP. Chyba najładniejsza wersja kolorystyczna.Zenith kubamy też świetny. Ze swojej strony w tym momencie nic nie pokażę, nie mam startu do poprzedników 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39395 Napisano 21 Grudnia 2012 Mirek, nie świruj tylko wrzucaj foty Super Kontiki, gratki Krzysiek ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumak 1 #39396 Napisano 21 Grudnia 2012 carlito1 - gratuluje i niech się dobrze nosi Dzisiaj ten: Uploaded with ImageShack.us 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26923 #39397 Napisano 21 Grudnia 2012 Mirek, nie świruj tylko wrzucaj foty Zdjąłem zegarek, nic nie mam na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 7976 #39398 Napisano 21 Grudnia 2012 Przepraszam za fotkę - robiona telefonem.Nowy nabytek. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 260 #39399 Napisano 21 Grudnia 2012 Michał gratuluję !!! pięknie wygląda ta tarcza.Fajne uzupełnienie do ROO U mnie też dzisiaj nowy przybysz pierwszy dzień na ręku i chyba przez jakiś czas nie zejdzie z ręki Przepraszam za zdjęcie ale na szybko robione - jutro postaram się zrobić przy świetle dziennym do zegarek dużo zyskuje Kontiki 3 by kr1sp1, on Flickr Kontiki by kr1sp1, on Flickr Najładniejsza wersja tego modelu..Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12781 #39400 Napisano 21 Grudnia 2012 Kolejny dzień... Kurtka, podoba mnie się ten Somes niesamowicie.krisp, carlito, gratuluję nowych nabytków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach