Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Od rana Monster! Ostatnio jako EDC zastąpił parę Samurai'ów B&W.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

post-19408-13562061121306_thumb.jpg

nawrót choroby....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zakochany :wub: Znów się czuje jakbym miał naście lat :rolleyes:

IMG_7656-2_zpsef23e202.jpg

IMG_7654-2_zpsabba7532.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:D

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na wasze zegarki dochodzę do wnioski, że pora na postanowienia noworoczne :)

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję,ładny stan jak na ten wiek zegara..Jak nówa!

Dziękuje, kupiłem tę Omegę jakieś pół roku temu w salonie więc można przyjąć, że jest nowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow ..jeszcze gdzieś się uchowała? Ile dałeś jeżeli można zapytać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Ja tam wolę kochać kobietę, a nie zegarek, ale i tak gratuluję. Fajny zegar :). Poza logo, które w nowej wersji jest do kitu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Mariusz, mnie się bardziej podoba logo w nowej wersji, jest dyskretne, ma klasę :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzisiaj tak

już za nim tęsknię ;-) chociaż na Twojej ręce wygląda zdecydowanie lepiej.

Wysłane za pomocą Tapatalk

Edytowane przez darmar41

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano przeleżała w gablocie dłuższy czas aż sie nad nią zlitowałem bo cena - po krótkich negocjacjach - była bardzo atrakcyjna :) .

Jeszcze jedna fotka

post-39382-0-71118200-1356211897_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wolę kochać kobietę, a nie zegarek, ale i tak gratuluję. Fajny zegar :). Poza logo, które w nowej wersji jest do kitu.

Czyli kochać kobiete,a jak skończysz patrzysz na zegarek i idziesz do domu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, nie wydaję Ci się, że jest trochę za bardzo napaćkane na tarczy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sphinx pokaż go proszę pod innym kątem tak żeby było dobrze tarczę widać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładny AP:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AP piękny, tylko szlag mnie trafia, bo nie wiem dlaczego mi tak niszczy zdjęcia, kiedy wrzucam je na forum... Czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? U mnie na kompie jak zgrywam z aparatu wyglądają jakościowo dużo lepiej, natomiast po wrzuceniu na forum są dosłownie zniszczone.

Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, może spróbuj wrzucić na jakiś serwis i tylko podać linki ?

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez wole kobiete kochac ale rozumiem Twoja decyzje. W koncu! Gratulacje dla Milolaja za wybor!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AP piękny, tylko szlag mnie trafia, bo nie wiem dlaczego mi tak niszczy zdjęcia, kiedy wrzucam je na forum... Czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? U mnie na kompie jak zgrywam z aparatu wyglądają jakościowo dużo lepiej, natomiast po wrzuceniu na forum są dosłownie zniszczone.

Mam podobny problem, moje zdjęcia z lustrzanki (Canon 5D mk II) na forum tracą ostrość, dlatego na forum wrzucam tylko robione kompaktem, a nawet komórką. Oczywiście na komputerze z lustrzanki wyglądają najlepiej. Porównywałem EXIF-y fotek z obu aparatów, nie widzę różnic, więc nie wiem o co biega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, dzięki.

Wy to z tym kochaniem tak na poważnie ? :)

Bartek, spróbuje.

Mirek, również robię zdjęcia takim aparatem i na kompie wyglądają świetnie, na forum już są niestety dużo gorszej jakości. Trochę jest to deprymujące.

Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze zmianą zegarka nie ma problemu, natomiast zmiana kobiety niesie czasami ciężkie konsekwencje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, może spróbuj wrzucić na jakiś serwis i tylko podać linki ?

Ja też miałem ten sam problem z jakością wrzucanych zdjęć, ale ostatnimi czasy wrzucam fotki tutaj. Nie trzeba się ani rejestrować ani logować. Po załadowaniu zdjęcia trzeba wybrać z kilku wariantów opcję "Kod do forum" i ów kod skopiować po czym wkleić na forum! Później na forum pojawia się miniaturka którą trzeba kliknąć!

skkn9byzgwl9_t.jpg

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, to sprawa zmniejszania zdjęć do publikacji na forum. Jakiego programu używasz do tego?

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi