mmaniek 2621 #253426 Napisano 5 Sierpnia 2022 Miłego wieczoru. 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #253427 Napisano 5 Sierpnia 2022 Grubo... 😉 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19553 #253428 Napisano 5 Sierpnia 2022 1 minutę temu, szuwi napisał(-a): Grubo... 😉 Drogi zegarek, tanie piwko. Szacun 😎 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3883 #253429 Napisano 5 Sierpnia 2022 Teraz, Funky_Koval napisał(-a): Drogi zegarek, tanie piwko. Szacun 😎 A gdzie Ty tam piwo widzisz ? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #253430 Napisano 5 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Funky_Koval napisał(-a): Drogi zegarek, tanie piwko. Szacun 😎 Wyrób piwopodobny... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3541 #253431 Napisano 5 Sierpnia 2022 Piwo i zegarki dzielą się na strawne i niestrawne. 2 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #253432 Napisano 5 Sierpnia 2022 1 minutę temu, alleck napisał(-a): A gdzie Ty tam piwo widzisz ? No właśnie. Oranżadki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3541 #253433 Napisano 5 Sierpnia 2022 Cena jest istotna, ale nie decydująca. 1 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #253434 Napisano 5 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Anansi napisał(-a): Piwo i zegarki dzielą się na strawne i niestrawne. Oj, i piwo i zegarki są jak woda. Spływają i sięgasz po drugie piwo i szklankę. Zazwyczaj lepsze, chyba, że masz duże prawgniwnie 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85208 #253435 Napisano 5 Sierpnia 2022 Co do urlopu i zegarków ja wziąłem 4. Żeby nie było nudno, że jeden cały tydzień 😀 28 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #253436 Napisano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez Thomas666 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nix 7609 #253437 Napisano 5 Sierpnia 2022 18 nawrót choroby.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #253438 Napisano 5 Sierpnia 2022 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 130950 #253439 Napisano 5 Sierpnia 2022 41 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Drogi zegarek, tanie piwko. Szacun 😎 Prawidłowa hierarchia wartościowa: 1. samochód 2. zegarek 3. piwo 🧐 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3541 #253440 Napisano 5 Sierpnia 2022 43 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Prawidłowa hierarchia wartościowa: 1. samochód 2. zegarek 3. piwo 🧐 Szanuję Twoje poglądy, ale moja hierarchia jest dokładnie odwrotna. PS. Prawdopodobnie mam samochód. Tak w każdym razie twierdzi moja Żona. 3 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 130950 #253441 Napisano 5 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Anansi napisał(-a): Szanuję Twoje poglądy, ale moja hierarchia jest dokładnie odwrotna. PS. Prawdopodobnie mam samochód. Tak w każdym razie twierdzi moja Żona. Nie zrozum mnie źle, mam swoje ulubione piwa. Mniej, niż zegarków. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 4715 #253442 Napisano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) Ostatnie przedweekendowe spojrzenia na ekran komputera i wielofasetowe uszy GS'a hi-beat 60th anniv. Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez Trollix 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 59010 #253443 Napisano 6 Sierpnia 2022 Miłego! 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16027 #253444 Napisano 6 Sierpnia 2022 I do roboty. 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 71601 #253445 Napisano 6 Sierpnia 2022 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10239 #253446 Napisano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) . Edytowane 20 Listopada 2023 przez Jogi 20 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19553 #253447 Napisano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) 12 godzin temu, szuwi napisał(-a): No właśnie. Oranżadki. @alleck W**rwiają mnie już tacy piwosze-neofici, co to * całe życie walili harnasie za 1,99 i inne tatry, a teraz nagle koneserzy piw kraftowych. Pół biedy, jak ustawiasz się na piwo w plenerze. Teraz każdy monopolowy musi mieć w lodówkach jakieś ciachany palone, kormorany niskosłodzone i inne żywe bezglutenowe, nabierze sobie taki 6 różnych do siatki i zadowolony nie truje d*py. Ale nie daj boże kup sobie piwo jakiegoś większego browaru. Nie mówię to o obiektywnie hujowych harnasiach, żubrach czy innych tyskich, ale normalnych piwkach typu perła czy Łomża, co to przyjemnie obalić latem bez kontemplacji bukietu smakowego. Zaraz się zaczyna: - hurrr durrr co ty pijesz, koncernowe siki, jebie tekturo, za tyle samo mogłeś mieć ekokraftowy CIEMNY PRZENICZNY LAGER PILS PALONY JASNY PEŁNY z BROWARU KOCZKODAN, mmm, pacz jakie to dobre, wyliżem jeszcze butelke po wypicu!!!!!!! Nieważne, że 5 lat temu sami spuszczali się nad „perło export”, bo okazało się, że istnieje poniżej 4 zł coś nie jebie żółcią jak harnaś i nie chce się rzygać wypiciu 7. Prawdziwa jazda zaczyna się przy próbie ustawienia w jakiejś knajpie. Lokale z wyborem mniejszym niż 15 gatunków piw kratowych albo belgijskich czy niemieckich odpadają. Rzut oka na kartę wystarczy, i już trzoda: - o, nie ma południowosakosńskiego stouta 16894 IPA uberchmielone 69 IBU z browaru Himmler, wychodzimy, co mie tu jakimś guwnem pizner urkłel chco otruć! Koniec końców po sprawdzeniu wszystkich lokali z jedzeniem lądujesz w jakimś speluno pubie z gównomuzyką i wyborem 10 0000 piw o zjebanych nazwach typu „atomowy morświn”, „natarcie pszenicy” albo o nazwach na zasadzie „w ch*j długa nazwa procesu technologicznego+nazwa wioski, z której jest browar” -pacz @tactic , to je za***isty lokal, to je wybór, mmm, ukraińskie piwo pszeniczne środkowej fermentacji wysokohmielone palone otwartej ekstaktacji w niedomknietej kadzi browaru Jabolon, w schłodzonym kuflu, tak jak mówił Kopyr na blogu, boże, jakie to dobre, mmm… I żłopie tą zupę o konsystencji gunwa, co to do niczego nie podobna. To tyle żali na dziś, gorzej jak spotka się dwóch takich januszy koneserów piwa i pierdolo całe spotkanie, ale to już temat na inną opowieć, jak chcecie, to napisze… Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez Funky_Koval 17 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #253448 Napisano 6 Sierpnia 2022 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 130950 #253449 Napisano 6 Sierpnia 2022 55 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): @alleck W**rwiają mnie już tacy piwosze-neofici, co to * całe życie walili harnasie za 1,99 i inne tatry, a teraz nagle koneserzy piw kraftowych. Pół biedy, jak ustawiasz się na piwo w plenerze. Teraz każdy monopolowy musi mieć w lodówkach jakieś ciachany palone, kormorany niskosłodzone i inne żywe bezglutenowe, nabierze sobie taki 6 różnych do siatki i zadowolony nie truje d*py. Ale nie daj boże kup sobie piwo jakiegoś większego browaru. Nie mówię to o obiektywnie hujowych harnasiach, żubrach czy innych tyskich, ale normalnych piwkach typu perła czy Łomża, co to przyjemnie obalić latem bez kontemplacji bukietu smakowego. Zaraz się zaczyna: - hurrr durrr co ty pijesz, koncernowe siki, jebie tekturo, za tyle samo mogłeś mieć ekokraftowy CIEMNY PRZENICZNY LAGER PILS PALONY JASNY PEŁNY z BROWARU KOCZKODAN, mmm, pacz jakie to dobre, wyliżem jeszcze butelke po wypicu!!!!!!! Nieważne, że 5 lat temu sami spuszczali się nad „perło export”, bo okazało się, że istnieje poniżej 4 zł coś nie jebie żółcią jak harnaś i nie chce się rzygać wypiciu 7. Prawdziwa jazda zaczyna się przy próbie ustawienia w jakiejś knajpie. Lokale z wyborem mniejszym niż 15 gatunków piw kratowych albo belgijskich czy niemieckich odpadają. Rzut oka na kartę wystarczy, i już trzoda: - o, nie ma południowosakosńskiego stouta 16894 IPA uberchmielone 69 IBU z browaru Himmler, wychodzimy, co mie tu jakimś guwnem pizner urkłel chco otruć! Koniec końców po sprawdzeniu wszystkich lokali z jedzeniem lądujesz w jakimś speluno pubie z gównomuzyką i wyborem 10 0000 piw o zjebanych nazwach typu „atomowy morświn”, „natarcie pszenicy” albo o nazwach na zasadzie „w ch*j długa nazwa procesu technologicznego+nazwa wioski, z której jest browar” -pacz @tactic , to je za***isty lokal, to je wybór, mmm, ukraińskie piwo pszeniczne środkowej fermentacji wysokohmielone palone otwartej ekstaktacji w niedomknietej kadzi browaru Jabolon, w schłodzonym kuflu, tak jak mówił Kopyr na blogu, boże, jakie to dobre, mmm… I żłopie tą zupę o konsystencji gunwa, co to do niczego nie podobna. To tyle żali na dziś, gorzej jak spotka się dwóch takich januszy koneserów piwa i pierdolo całe spotkanie, ale to już temat na inną opowieć, jak chcecie, to napisze… Ja lubię piwo jako jedyny z alkoholi, który akceptuję. Mam kilka swoich ulubionych marek. Na szczęście typem "smakosza" nie jestem. Mój ulubiony typ piwa to DOBRZE SCHŁODZONE . Czasami zastanawiam się, czy byłbym w stanie rozpoznać swoje ulubione marki podane w nieoznakowanych szklankach? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rrr 8496 #253450 Napisano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez rrr 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach