Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Krótkie uszy tylko, że wysoki chyba ponad 17 mm :)

Zdjęcie z archiwum.  Bardzo wygodne 250 g na nadgarstku :) 

KzIcqfh.jpg

Dużo zależy od nadgarstka mi wszystkie wysokie zegarki się nosi nie wygodnie przekręcają się na nadgarstku ,czuję je ze są w tym złym znaczeniu 

Marcin niebieski citek co go masz a ja miałem, poszedł do ludzi przez to że dla mnie był za wysoki choć bardzo mi się podobał 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, revolta4 napisał(-a):

Dużo zależy od nadgarstka mi wszystkie wysokie zegarki się nosi nie wygodnie przekręcają się na nadgarstku ,czuję je ze są w tym złym znaczeniu 

Marcin niebieski citek co go masz a ja miałem, poszedł do ludzi przez to że dla mnie był za wysoki choć bardzo mi się podobał 

O widzisz Jacek a mi się wydaje, że ten co masz czarny a ja jajecznicę jest bardzo podobnych gabarytów. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, kornel91 napisał(-a):

O widzisz Jacek a mi się wydaje, że ten co masz czarny a ja jajecznicę jest bardzo podobnych gabarytów. 

Nie sprawdzałem ale odczucie z nadgarstka jest inne .lepiej leży. Może to bransoleta .może jest niższy, może krótszy w uszach .nie mierzyłem ale lezy lepiej .inaczej leżał niebieski też na pasku ,lepiej ,ale ze ja nie lubię pasków.......😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, kornel91 napisał(-a):

Bardzo wygodne 250 g na nadgarstku :) :)

W sumie gabarytowo to daleko mi do patyczaka, ale żeby twierdzić, iż ćwierć kila na nadgarstku to wygoda😉😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, tofiks_th napisał(-a):

W sumie gabarytowo to daleko mi do patyczaka, ale żeby twierdzić, iż ćwierć kila na nadgarstku to wygoda😉😂

Zaraz się narażę ale nawet po całej nocy na nadgarstku wygonie rano się z nim wstaje :)

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Grygos napisał(-a):

Nowy członek mojej rodzinki.

Ja jeszcze w piżamie ale z zegarkiem na ręku ...  a nóż ktoś zapyta  -  która godzina.

20230202-063506.jpg

e.. godzina godziną ...  pilnujesz... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi