Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, Mistrz17 napisał(-a):

Jajecznica dawno nie widziałem 

U mnie od 9 lat :) 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, kornel91 napisał(-a):

U mnie od 9 lat :) 

Dziewięcioletnia jajecznica? Brzmi niezdrowo. Chętnie przejmę do utylizacji. Nawet grosza za to nie wezmę. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Dziewięcioletnia jajecznica? Brzmi niezdrowo. Chętnie przejmę do utylizacji. Nawet grosza za to nie wezmę. ;) 

Pewnie i brzmi niezdrowo ale mimo wszystko ten zostaje u mnie nawet jak teraz wskakuje raz na dwa miesiące :) 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, kornel91 napisał(-a):

Pewnie i brzmi niezdrowo ale mimo wszystko ten zostaje u mnie nawet jak teraz wskakuje raz na dwa miesiące :) 

Chciałem tylko pomóc, ale to Ty decydujesz. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.06.2023 o 18:34, mroova napisał(-a):

Ciekawostka: piwo, które nie smakuje nawet grupie docelowej, osoba obdarowana nie chciała skończyć, trafiło do zlewu 😉

IMG-20230619-WA0004.jpg

Lane z kija, na miejscu u Harry'ego Pottera, trochę mniej okropne, dalej wali krówkami w smaku. Za zegarek musi posłużyć kostium głównego bohatera. 

IMG_20230629_123603.jpg

IMG_20230629_101158.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, krondar napisał(-a):

Nowa taniocha na ręku 😉 

IMG_1426_DxO.thumb.jpg.6c388500521bdb6f403cd5a874dd0f88.jpg

Czyżbyś dał pasek od Steeldive'a? Fajnie wygląda. Jakbyś chciał mieć super pasek, droższy od tego zegarka, to polecam Vario. Zbieram się do zakupu, ale ostatnio przestali dawać zniżki przy zakupach kilku sztuk i czekam aż zmiękną. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a):

Czyżbyś dał pasek od Steeldive'a? Fajnie wygląda. Jakbyś chciał mieć super pasek, droższy od tego zegarka, to polecam Vario. Zbieram się do zakupu, ale ostatnio przestali dawać zniżki przy zakupach kilku sztuk i czekam aż zmiękną. ;) 

Dokładnie tak! :) To granatowy pasek Steeldive, przycięty ostrożnie z 22 do 18 przy uszkach :) I dzięki! Zdecydowanie, podoba mi się bardziej od oryginału :) Apropos Vario to od dawna kusi mnie Trench Medic, więc byłby jakiś pretekst przy zamówieniu wziąć i pasek. Ale fakt że wyglądają kozacko te ich paski :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, krondar napisał(-a):

Dokładnie tak! :) To granatowy pasek Steeldive, przycięty ostrożnie z 22 do 18 przy uszkach :) I dzięki! Zdecydowanie, podoba mi się bardziej od oryginału :) Apropos Vario to od dawna kusi mnie Trench Medic, więc byłby jakiś pretekst przy zamówieniu wziąć i pasek. Ale fakt że wyglądają kozacko te ich paski :) 

Najbardziej mnie kuszą te do tego Casio. Pewnie kupię dwa. Najbardziej mi się podoba zielony i granatowy, ale i paski do innych zegarków też są fajne. Kiedyś przy 4 dawali chyba 20% zniżki a teraz chyba nic. Może ktoś Kolegów wie coś więcej nt. aktualnej sytuacji zakupowej w tym sklepie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi