ricardo216 104 #29001 Napisano 24 Stycznia 2012 Właśnie się pojawił, zdjęcie na szybko komórką.Jak to było mówione: czekajcie, a się doczekacie czy jakoś tak- w każdym bądź razie gratulacje i bądźcie z Michałem tak mili i nie wrzucajcie za wiele fotek, bo kusicie chłopaki oj kusicie Niestety bransoleta do skrócenia i pewnie porysująąąąąąąąąąąąąąąąą Właśnie dlatego od jakiegoś czasu mam narzędzia i sam skracam- skończyły się tego typu problemy, jak samemu się takie rzeczy robi, to jednak bardziej się uważa, a nawet jak zdarzy się babol, to tylko do siebie można mieć pretensję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #29002 Napisano 24 Stycznia 2012 Dziś w barwach klubowych na Kanarach :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirtom 0 #29003 Napisano 24 Stycznia 2012 Fajnie ten Glycine się prezentuje na tym pasku... no i w słońcu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #29004 Napisano 24 Stycznia 2012 Fajne zegareczki, czy wy nosicie lustrzanki przy sobie (fotki nadgarstkowe)???? Ja co zrobie fotke komorka to az mi wstyd zamieszcac i zaraz ja kasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #29005 Napisano 24 Stycznia 2012 Fajne zegareczki, czy wy nosicie lustrzanki przy sobie (fotki nadgarstkowe)???? Ja co zrobie fotke komorka to az mi wstyd zamieszcac i zaraz ja kasuje. Mam ten sam problem, aż mnie ciekawią odpowiedzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #29006 Napisano 24 Stycznia 2012 Brabus gratulacje niech się dobrze nosi. Czy to jest Submariner? Przepraszam za pytanie,ale w Rolexach jestem słaby...(jeszcze) 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #29007 Napisano 24 Stycznia 2012 Jo, nowy Sub supercase 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 386 #29008 Napisano 24 Stycznia 2012 Dzięki, tak to nowy Submariner 116610LN. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #29009 Napisano 24 Stycznia 2012 Się jakiś worek z Rolkami rozpruł - może gdzieś - kiedyś - tylko czemu to tak odległy czas 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #29010 Napisano 24 Stycznia 2012 Może koledzy podadzą gdzie ten worek,może i nam coś się "dostanie"... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #29011 Napisano 24 Stycznia 2012 Jestem ZA 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stuttgart 1 #29012 Napisano 24 Stycznia 2012 "Bogactwo kuhrwa" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #29013 Napisano 24 Stycznia 2012 Brabus gratuluję! Ten sub nie jest nudny, jest klasyczny, wspaniały. Na tyle uniwersalny, że można zostać jednozegarkowcem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #29014 Napisano 24 Stycznia 2012 <br />Fajne zegareczki, czy wy nosicie lustrzanki przy sobie (fotki nadgarstkowe)???? Ja co zrobie fotke komorka to az mi wstyd zamieszcac i zaraz ja kasuje.<br /><br /><br /><br /> Moja fotka z komórki; samsung Galaxy SII - wbudowany aparacik 8MP - przy dobrym świetle "daje radę" :-) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #29015 Napisano 24 Stycznia 2012 Właśnie się pojawił, zdjęcie na szybko komórką. Niestety bransoleta do skrócenia i pewnie porysująąąąąąąąąąąąąąąąą Tak z ciekawości, te mniejsze ogniwa przy zapięciu mają porawić komfort zapinania czy jednak nimi tez się reguluje dlugość w zależności o ile sie chce skrócić? ale jedziecie PAnowie po bandzie. Gratulauje cudownego nabytku 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #29016 Napisano 24 Stycznia 2012 Właśnie się pojawił, zdjęcie na szybko komórką. Niestety bransoleta do skrócenia i pewnie porysująąąąąąąąąąąąąąąąą Tak z ciekawości, te mniejsze ogniwa przy zapięciu mają porawić komfort zapinania czy jednak nimi tez się reguluje dlugość w zależności o ile sie chce skrócić? Gratulacje BRABUS! Piękna sztuka. Propagujecie Rolka na forum jak nigdy 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarny8800 0 #29017 Napisano 24 Stycznia 2012 Dzięki, tak to nowy Submariner 116610LN. Ile takie cudo kosztuje nowe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 386 #29018 Napisano 24 Stycznia 2012 Dzięki Panowie za gratulacje, Submariner daje radę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #29019 Napisano 24 Stycznia 2012 Ale zrobil sie wysyp pieknych czasomierzy, az milo popatrzec. Ale kolega Brabus swoim nowym nabytkiem pozamiatal! Gratuluje wyboru wspanialego czasomierza, jestem pewien ze bedziesz z tego rolka zadowolony tak jak ja jestem ze swojego (a jestem bardzo). Nic, tylko prosi sie aby powtorzyc to co juz wczesniej Carlito napisal, 'witaj w klubie Rolexow' (jesli takowy w ogole na tym forum istnieje?) Pozdrowionka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29020 Napisano 24 Stycznia 2012 (jesli takowy w ogole na tym forum istnieje?) Można taki założyć, nie widzę przeszkód 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #29021 Napisano 24 Stycznia 2012 Ale żaden jeszcze się nie pochwalił gdzie jest ten stół szwedzki, co to tak z niego można sobie Rolki brać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #29022 Napisano 24 Stycznia 2012 Takie smieszne V72 - ale naprawdę się zakochalem:)pozdrawiam Rafał Czadowy! Niepodrabialny styl poczatku lat 70-tychn nieprawdaz? Dawno Cie nie bylo - co prawda ja tez mialem przerwe. A ja dzis tez cos ciekawego kliknalem, trzeba czekac az dojdzie... 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3914 #29023 Napisano 24 Stycznia 2012 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #29024 Napisano 24 Stycznia 2012 Czadowy! Niepodrabialny styl poczatku lat 70-tychn nieprawdaz? Dawno Cie nie bylo - co prawda ja tez mialem przerwe. A ja dzis tez cos ciekawego kliknalem, trzeba czekac az dojdzie... Witam serdecznie, dzieki ogromne - czekam na Twój - myślę że tez mi się spodoba A co do tego Bel Air - to marka rzadna - a o cudzie zegarek cudowny - szkło 4 mm minerał, koperta do 200m - takie samo zamawiało jlc i zodiac, a w środku Valjoux 72 - poezja i te 45mm:) A poważnie to ostatnio totalnie zeszła mi chęć internetowej komunikacji zegarkowej - za dużo zmian i jakoś wszystkiego jeszcze nie ogarniam:) - myslę że powoli w miarę normalizacji życia codziennego będę wracał na forum ale puki co cięzko pzodrawiam serdecznie i czekam na Twój nowy nabytek Rafał 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3279 #29025 Napisano 24 Stycznia 2012 Robnyc Jak by ci sie ta stowa kiedys znudzila - daj znac - z checia przygarne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach