Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.09.2024 o 16:58, Moonlight napisał(-a):

IMG_20240906_113602.jpg

Nie za duży ? Pokaż sylwetkowe zdjęcie.

😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, mroova napisał(-a):

Nie za duży ? Pokaż sylwetkowe zdjęcie.

😂

O rozmiarach możnaby długo dyskutować,

ale najważniejsze, że się mieści i jest mi z nim komfortowo. 😁

(a na niektórych zdjęciach faktycznie wygląda, jakby wystawał poza nadgarstek, kwestia perspektywy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Moonlight napisał(-a):

O rozmiarach możnaby długo dyskutować,

ale najważniejsze, że się mieści i jest mi z nim komfortowo. 😁

(a na niektórych zdjęciach faktycznie wygląda, jakby wystawał poza nadgarstek, kwestia perspektywy)

Ten zegarek jest wyjątkowy i nawet gdyby był za duży (a nie jest) to i tak warto go mieć. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, kingcrimson napisał(-a):

IMG_20240907_175640002_MP~2.jpg

Chyba poproszę szefa o podwyżkę 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, BM6 napisał(-a):

Chyba poproszę szefa o podwyżkę 🤔

Jeśli dobry szef to na taki cel na pewno da bez wahania 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, mroova napisał(-a):

Nie zakumałeś 😉

Chyba jestem już za stary by "kumać" wszystko bezbłędnie. ;) 

22 minuty temu, GTR napisał(-a):

20240907_191850.thumb.jpg.8bca1d842bd782262ca107b75ab569b5.jpg

Gratuluję. Helm to gratka która ominęła mnie kiedyś i do tej pory żałuję. Kiedyś zapisałem się na listę oczekujących a gdy dostałem niespodziewanie ofertę zakupu, to akurat portfel był wrednie pusty i przeszedł rarytas koło nosa. Może kiedyś..? ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Chyba jestem już za stary by "kumać" wszystko bezbłędnie. ;) 

Gratuluję. Helm to gratka która ominęła mnie kiedyś i do tej pory żałuję. Kiedyś zapisałem się na listę oczekujących a gdy dostałem niespodziewanie ofertę zakupu, to akurat portfel był wrednie pusty i przeszedł rarytas koło nosa. Może kiedyś..? ;) 

Dziękuję.

Helm to dla mnie fenomen. Mam już dwa , a za kilka dni przyleci Vanuatu.

Zegarki są bardzo oryginalne , mają swój design a  jakością wykonania biją na łopatki divery z Japonii , również  te sporo droższe. Śmiało mogę je polecić, zapisz się na listę- zawsze jest szansa że się do Ciebie odezwą szybciej bo ktoś z kolejki wypadł .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Taka sytuacja od dziś:
DSCF4139.thumb.jpeg.cf0de4734b08ba97530a70452b2cb64e.jpeg
Glock 17 :-))) kupiłem Glocka 45 model dla law enforcement następce dla Glocka 19X by magazynki pasowały ze starych Glocków w tym z 17.. zawsze jest większy wybór..

Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk

czas to pieniądz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, GTR napisał(-a):

Dziękuję.

Helm to dla mnie fenomen. Mam już dwa , a za kilka dni przyleci Vanuatu.

Zegarki są bardzo oryginalne , mają swój design a  jakością wykonania biją na łopatki divery z Japonii , również  te sporo droższe. Śmiało mogę je polecić, zapisz się na listę- zawsze jest szansa że się do Ciebie odezwą szybciej bo ktoś z kolejki wypadł .

Ciekaw jestem tylko, czy nie dostałem się na czarną listę rezygnując wcześniej z zakupu. Poza tym mam aktualnie jeden na celowniku i nie chciałbym by kolejny raz "nawalić" jak poprzednio. A jak jest z wyborem koloru? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Ciekaw jestem tylko, czy nie dostałem się na czarną listę rezygnując wcześniej z zakupu. Poza tym mam aktualnie jeden na celowniku i nie chciałbym by kolejny raz "nawalić" jak poprzednio. A jak jest z wyborem koloru? 

Na bank nie prowadzą takiej listy, jeśli ktoś nie realizuje zamówienia, mają kilkaset chętnych osób w kolejce na każdy egzemplarz ,  zależnie od modelu nawet kilka tysięcy. 

Co do koloru -  to co mają na stronie jest na stanie, ewentualnie max 2 miesiące jeśli skończyły im się np. bezele. 

Który model masz na radarze ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.09.2024 o 09:25, Genovese_ napisał(-a):

brawo KobyS0 !!! no i graty świetnego wprawnego oka i wiedzy ... 😂 normalny miszcz forumowy jesteś !!! 😉

nie moja wina, że tak mi się skojarzył, tyle tego na forum.........................  :) ps. tam podobno tylko dźwięk kliknięcia bezela się różni i oczywiści cena ...... a tak poważnie, wiem co to ROLEX ;) nie mam, ale miałem........................ na ręku, przez chwilę i wielki szacun, jednak patrząc na rynek, to można coś lepszego za taką kaskę założyć na łapkę, niestety a no i kwestia gustu   .................. :) 

Edytowane przez KobyS0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi