Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, oszolom napisał(-a):

to na tego czekałeś?

lucz.jpg

Nie. Tego kupiłem bez zapisów, bo Yemę miałem na liście zakupów a że dali na ten model sporą zniżkę, to decyzja była na szybko. Ten drugi już mam, ale dostałem go na pasku nato a bransoleta była osobno. Dziwne jak na nurka a założenie jej mnie przerosło, więc jak wszystko pójdzie zgodnie z planem i zegarmistrz podoła, prezentacja będzie dopiero w środę. Na razie zdradzę, że nie jest to Yema. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Nie. Tego kupiłem bez zapisów, bo Yemę miałem na liście zakupów a że dali na ten model sporą zniżkę, to decyzja była na szybko. Ten drugi już mam, ale dostałem go na pasku nato a bransoleta była osobno. Dziwne jak na nurka a założenie jej mnie przerosło, więc jak wszystko pójdzie zgodnie z planem i zegarmistrz podoła, prezentacja będzie dopiero w środę. Na razie zdradzę, że nie jest to Yema. ;) 

Już myślałem, że trafiłem ;). Yema bardzo ładna. Trzyma vintage styl. Nosiłbym, tyle w temacie ;)

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, oszolom napisał(-a):

Już myślałem, że trafiłem ;). Yema bardzo ładna. Trzyma vintage styl. Nosiłbym, tyle w temacie ;)

Dzięki. Jakby co nadal dostępna w promocji. Mogę dać linka. :) Jest jeszcze inna podobna wersja, bardziej kolorowa. 

Flygrafurbanleather_product.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Dzięki. Jakby co nadal dostępna w promocji. Mogę dać linka. :) Jest jeszcze inna podobna wersja, bardziej kolorowa. 

Flygrafurbanleather_product.jpg

nosiłbym nie znaczy, że bym kupił. skończyłem zakupy współczesnych zegarków :P

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Artur74 napisał(-a):

Też byłem grzeczny w tym roku 🙂

20241206_180149.jpg

20241206_180509.jpg

Gratuluję, też jest na mojej liście, ale wszystkiego mieć nie można. Przynajmniej od razu. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi