Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Fajny, gdzie taki idzie kupić 🤔🤔🤔

Kupiłem tutaj https://pl.aliexpress.com/item/1005005508733433.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4dd61c24cn0kU5&gatewayAdapt=glo2pol

ale z ceną trzeba kombinować ... są kupony. Zakupy bezpieczne, kupowałem kilka razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Jacek K. napisał(-a):

Kupiłem tutaj https://pl.aliexpress.com/item/1005005508733433.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4dd61c24cn0kU5&gatewayAdapt=glo2pol

ale z ceną trzeba kombinować ... są kupony. Zakupy bezpieczne, kupowałem kilka razy.

Dzięki 🤗 🤗 🤗 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

99r fajny 👍👍👍

tylko wyświetlacz ma padnięty. miałem biało-czarnego kiedyś. tzn. w czasach, kiedy to były nowe zegarki. taki wpadł jakiś czas temu za mały pieniądz, to sobie noszę.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, oszolom napisał(-a):

tylko wyświetlacz ma padnięty. miałem biało-czarnego kiedyś. tzn. w czasach, kiedy to były nowe zegarki. taki wpadł jakiś czas temu za mały pieniądz, to sobie noszę.

Poszukać podobnego złomka dla wyświetlacza 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a):

Poszukać podobnego złomka dla wyświetlacza 🤗🤗🤗

Ha, chciałbym. Albo w ogóle kupić ładny stan w ludzkiej cenie i tyle. Ale wiesz, że jest z tym modelem niespodziewanie ciężko? Regularnie szukam dokładnie takiego, jak ten mój z młodości. I ogólnie AQ-150 pojawia się rzadko, a jak już pojawia, to w cenie dla wariatów. Na OLX wisi jeden (też nie ta kolorystyka, którą chcę) chyba za 3,5 stówy :D. Co ciekawe, inne stare AQ są z reguły tanie.  

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi