Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

IMG_3668.thumb.jpeg.4cd80ef0abaa2ef4089e8e856d5274f1.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, MarcinEck2 napisał(-a):

Surowo i militarnie dziś od rana, przy czym nie jestem pewien czy pasek ze znanego dalekowschodniego portalu handlowego to prawdziwa skóra... zakrawa na tzw "PU leather" czyli ordynarny poliuretan nie mający z "leather" nic wspólnego...

20251023_072949.jpg

U majfrenda to jest niestety loteria. Z reguły najtańsze "skórzane" są plastikowe, ale czasem prawdziwa skóra też się trafi. Takie skórzane nato też brałem kiedyś, u mnie chyba z prawdziwej skórki się trafiły. Albo jakiś dobry plastik ;). 

Moja dzisiejsza zaria też na chińskim pasku. Takie materiałowe tylko na Ali biorę, bo nie widzę sensu płacenia paru dych za kawałek poliestru. Skórka to co innego, do dobrego zegarka można kupić coś lepszego. A czym się różni poliester za 5 zeta od poliestru za 50 czy 100 zeta, to nie wiem. Pewnie szczegółami wykończenia ;) 

987098-09.jpg

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spacer.png

Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi