Maro66 60 #32551 Napisano 7 Czerwca 2012 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #32552 Napisano 8 Czerwca 2012 Maro66, fotki, jak zwykle, klasa .. Dziś waga ciężka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #32553 Napisano 8 Czerwca 2012 Monster na żelaznych szlakach. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #32554 Napisano 8 Czerwca 2012 Przyczepił się do nadgarstka i co mu zrobisz?Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32555 Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) No kapitalny jest ! Mógłbyś zrobić zdjęcie nadgarstkowe, żeby było dobrze widać wypukłe szkiełko? Cały urok tego zegarka. Swoją drogą ciekawe jak się będzie sprawować, bo to przecież "plastik" jest. Ile kosztuje wymiana na nowe ? Edytowane 8 Czerwca 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #32556 Napisano 8 Czerwca 2012 No kapitalny jest ! Mógłbyś zrobić zdjęcie nadgarstkowe, żeby było dobrze widać wypukłe szkiełko? Cały urok tego zegarka. Swoją drogą ciekawe jak się będzie sprawować, bo to przecież "plastik" jest. Ile kosztuje wymiana na nowe ?Nasz klient - nasz per pan!Zdjęcia "pozowane" są w galerii. Czekam na brązowy pasek, który go troszkę ociepli wtedy mu zrobię porządne fotki.Szkiełko wygląda na grube więc jeśli się porysuje to przelecę je Polywatchem i po sprawie. Speedy też ma plastik i nie narzekam. A jak się potłucze... no to Houston mamy problem. Myślę, żeby może zamówić "na zaś". niech leży.Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #32557 Napisano 8 Czerwca 2012 Bardzo fajny zegarek I pomyśleć, że kiedyś w ogóle mi się nie widział- gusta jednak się zmieniają A u mnie też dziś zegarek, za którym jakiś czas temu nawet bym się nie obejrzał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #32558 Napisano 8 Czerwca 2012 Eco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32559 Napisano 8 Czerwca 2012 Wasyl i ricardo216, piekny Junghans i piekna Omega, gratuluje Wam fajnych nabytkow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32560 Napisano 8 Czerwca 2012 Rzec by sie chcialo... cudny (ale chwalilem go juz nie raz, wiec sie tu tylko powtarzam ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #32561 Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Wasyl i ricardo216, piekny Junghans i piekna Omega, gratuluje Wam fajnych nabytkowbardzo ładnie podziękował/ali Edytowane 8 Czerwca 2012 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32562 Napisano 8 Czerwca 2012 a tak przy okazji, ricardo216, czy rozmiar bransolety przy tej Omedze nie powoduje wstrzymania dostepu krwi do Twojej dloni? Bo sadzac po tym co mozna zaobserwowac (widoczny ucisk bransolety na przegub jak i podejrzany odcien dloni tuz za bransoleta) tak wlasnie jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #32563 Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) a tak przy okazji, ricardo216, czy rozmiar bransolety przy tej Omedze nie powoduje wstrzymania dostepu krwi do Twojej dloni? Bo sadzac po tym co mozna zaobserwowac (widoczny ucisk bransolety na przegub jak i podejrzany odcien dloni tuz za bransoleta) tak wlasnie jest Absolutnie tak nie jest Ja bransolety noszę dość luźne(najczęściej jeden palec jeszcze spokojnie się wciśnie) i tu mam podobnie czyli tylko zdjęcie tak wyszło, a że kość na nadgarstku mam taką wystającą- cóż, niewiele na to poradzę, ale dzięki za troskę edit: żeby nie było wątpliwości dobra, trzeba uciekać do domu, bo kto to widział dziś w pracy tyle czasu siedzieć Edytowane 8 Czerwca 2012 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32564 Napisano 8 Czerwca 2012 Ide sobie ponurkowac , zegarek powinien to wytrzymac 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #32565 Napisano 8 Czerwca 2012 Gdzie będziesz nurał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3270 #32566 Napisano 8 Czerwca 2012 SST12 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32567 Napisano 8 Czerwca 2012 Gdzie będziesz nurał? Basen 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 606 #32568 Napisano 8 Czerwca 2012 Bardzo fajny zegarek I pomyśleć, że kiedyś w ogóle mi się nie widział- gusta jednak się zmieniają A u mnie też dziś zegarek, za którym jakiś czas temu nawet bym się nie obejrzał Większość zegarków zyskuje wtedy jak je się weźmie do ręki..Ta omcia jest tego przykładem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #32569 Napisano 8 Czerwca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #32570 Napisano 8 Czerwca 2012 Airman fantastyczny, gratuluję. Od dawna za mną chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3270 #32571 Napisano 8 Czerwca 2012 Dzieki! Swietna maszyna i bardzo dobrze sie uklada na nadgarstku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawwd 470 #32572 Napisano 8 Czerwca 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7725 #32573 Napisano 8 Czerwca 2012 Nowiuśki nabytek: puszka z tuńczykiem. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bohush 1 #32574 Napisano 8 Czerwca 2012 Nowiuśki nabytek: puszka z tuńczykiem. Super, bardzo ładny, mam nadzieję też do mnie kiedyś zawita. Aby nie być OT, też nowość: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #32575 Napisano 8 Czerwca 2012 Nowiuśki nabytek: puszka z tuńczykiem. Gratulacje, fantastyczny Tez za mna chodzi taki. Ehh, gdyby tylko nie ten VAT 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach