carlito1 59 #42226 Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Piękny. Zdjęcia w Galerii obowiązkowo. Zdecydowałeś się na czarną tarczę?Czekoladową Niesamowity jest ten kolor w tym zegarku... Zdjęcia oczywiście będą. Edytowane 13 Lutego 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #42227 Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Zdjęcie niestety znów kalkulatorem : Edytowane 13 Lutego 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #42228 Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) widzę, że kolega kombinuje jak może z tym Hamim - czyżby nie był do końca spełniony ?prawda jest taka, że w firmowej bransolecie mu najlepiej, ale ten czarny pasek też może byćnatomiast pomarańczowy pasował jak świni pod ogon ... no niestety nie jest do konca spelniony, a obecnie nie moge sobie pozwolic na zakup kolejnego. z drugiej strony nie chce go sprzedawac bo mam wrazenie, ze jak go sprzedam to bede zalowal. wiec tak kombinuje na rozne sposoby. na bransolecie jest to kawal zelastwa i troche meczy reke niestety. a mi sie wydawalo ze nie ma tragedii z tym nato - widocznie zona za delikatnie mi przekazywala, ze cos jest nie tak Edytowane 13 Lutego 2013 przez antjama 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7741 #42229 Napisano 13 Lutego 2013 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24696 #42230 Napisano 13 Lutego 2013 Carlito Moser super, piękna wersja! Szkoda tylko, że jakiś niedowidzący robił pasek, bo jest po milimetrze za wąski w uszach (piszę na podstawie oceny organoleptycznej, bo miałem zegarek Michała w ręku). 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4519 #42231 Napisano 13 Lutego 2013 no niestety nie jest do konca spelniony, a obecnie nie moge sobie pozwolic na zakup kolejnego. uważaj tylko, żeby z pieniędzy wydanych na bzdurne paski nie zrobił się kolejny zegarekbo ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka, a wiadomo małych zakupów człowiek tak nie odczuwa - wychodzi dopiero po podliczeniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #42232 Napisano 13 Lutego 2013 Carlito Moser super, piękna wersja! Szkoda tylko, że jakiś niedowidzący robił pasek, bo jest po milimetrze za wąski w uszach (piszę na podstawie oceny organoleptycznej, bo miałem zegarek Michała w ręku).Masz racje z tym paskiem. Tego nie widać, dopiero z bardzo bliska da się zauważyć, że brakuje tego jednego mm. Jest też sztywny, troche za sztywny, ale to pewnie się zaraz unormuje. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #42233 Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) too late oprocz tego mam jeszcze gumiaka i dwa nato Edytowane 13 Lutego 2013 przez antjama 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #42234 Napisano 13 Lutego 2013 Kupiłem taki zegareczek dla żony, to będzie jej pierwszy zegarek mechaniczny. Dziś jeszcze u mnie, na obserwacji. Taki miał być - klasyczny, z czarną tarczą i trochę "męski". Chyba dobry wybór? 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4519 #42235 Napisano 13 Lutego 2013 dobry wybór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #42236 Napisano 13 Lutego 2013 Fajna 5 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #42237 Napisano 13 Lutego 2013 Dzięki! A u mnie dziś zasadniczo biurowo - garniturowo. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #42238 Napisano 13 Lutego 2013 Z samego rana było Sumo ale zmieniłem... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #42239 Napisano 13 Lutego 2013 U mnie również Worldmaster, niestety w znacznie gorszym stanie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #42240 Napisano 13 Lutego 2013 Śpieszyłem się, więc kwarcyk był idealny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4018 #42241 Napisano 13 Lutego 2013 too late oprocz tego mam jeszcze gumiaka i dwa nato ile masz w łapie bo wyglada na za duży... W takim pachu mu do twarzy : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #42242 Napisano 13 Lutego 2013 Rzeczywiście w takim ciemnobrązowym chyba najlepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5099 #42243 Napisano 13 Lutego 2013 Kolejny bardzo ładny Hamiltonek. Daje się zauważyć, że marka ta zyskuje coraz więcej zwolenników wśród forumowiczy i to cieszy bo jest nas więcej. Może w kolejnym rankingu ulubionych marek Hamilton znacznie powędruje do góry. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukowski 0 #42244 Napisano 13 Lutego 2013 Po pierwsze, jako nowy na forum, witam wszystkich !!! A oto mój dzisiejszy zakup... Mam nadzieję, że znajdzie uznanie wśród fachowców na tym forum... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42477 #42245 Napisano 13 Lutego 2013 Witaj na forum.Ważne, że u Ciebie znalazł. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #42246 Napisano 13 Lutego 2013 Uploaded with ImageShack.us 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #42247 Napisano 13 Lutego 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24696 #42248 Napisano 13 Lutego 2013 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dtox 30 #42249 Napisano 13 Lutego 2013 W koncu udalo sie pokazac kolor tarczy, choc do tego co jest na zywo, to jeszcze przepasc... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barbosa 0 #42250 Napisano 13 Lutego 2013 A ja nowy tutaj użytkownik nie ogarniam tego forum... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach