Bartek79 1672 #77551 Napisano 8 Stycznia 2015 Widzę to trochę inaczej Wrócić nie wrócił bo to nie ten sam egzemplarz Wrócił jako model, nie czepiaj się tylko podziękuj Tomku, możemy sobie pogratulować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haczyk 0 #77552 Napisano 8 Stycznia 2015 Wybaczcie, jestem nowy. Co to za zegarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
element11 1 #77553 Napisano 8 Stycznia 2015 Pozwolę sobie odpowiedzieć : Seiko Alpinist SARB017Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #77554 Napisano 8 Stycznia 2015 Wybaczcie, jestem nowy. Co to za zegarek? bodajże SKZ 325 (Stargate) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haczyk 0 #77555 Napisano 8 Stycznia 2015 Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #77556 Napisano 9 Stycznia 2015 Wrócił jako model, nie czepiaj się tylko podziękuj Tomku, możemy sobie pogratulować To tylko sukces połowiczny, bo tego Rolka zawsze Krystek lubił...Jak go kiedyś przekonamy do ceramicznego Suba to dopiero będzie wyczyn Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #77557 Napisano 9 Stycznia 2015 Pozwolę sobie odpowiedzieć : Seiko Alpinist SARB017dziękuję, że mnie wyręczyłeś 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 870 #77558 Napisano 9 Stycznia 2015 W drodze do pracy... Sent from my mobile phone using Tapatalk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #77559 Napisano 9 Stycznia 2015 Nie za bardzo lubię Zenithy, ale ten oraz "trójkolorowy" i Zenith naszego forumowego kolegi Wasyla, są świetne Jeszcze Klod miał fajnego Port Royal, jeżeli dobrze pamiętam. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #77560 Napisano 9 Stycznia 2015 Widzę to trochę inaczej Wrócić nie wrócił bo to nie ten sam egzemplarz Gratuluję, ale moim zdaniem to błąd. Divery od Rolexa nie mają konkurencji (no może Blancpain FF), ale casual Omegi nakrywa ich czapką.W cenie tego DJ miałbyś naprawdę kozaka czyli AT master co-axial. Kiedyś Jash miał w stopce taki tekst "jarają mnie zegarki nie metki" (może nie dosłownie), tak mi się skojarzyło, że Omega to zegarek, a Rolex to metka Oczywiście wiem też po sobie, że wybory zegarkowe nie zawsze są racjonalne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #77561 Napisano 9 Stycznia 2015 Po roku, wbrew ostrzeżeniem Doriana, w ogóle mi sie nie znudziła i jestem pewien, ze na jej miejsce moze przyjść tylko jeden zegarek, a do tego czasu bedzie u mnie (a moze i zawsze...). Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #77562 Napisano 9 Stycznia 2015 Po roku, wbrew ostrzeżeniem Doriana, w ogóle mi sie nie znudziła i jestem pewien, ze na jej miejsce moze przyjść tylko jeden zegarek, a do tego czasu bedzie u mnie (a moze i zawsze...). Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Kamil, nie sprzedawaj, bo będziesz żałował.Tak jak ja Gratuluję, ale moim zdaniem to błąd. Divery od Rolexa nie mają konkurencji (no może Blancpain FF), ale casual Omegi nakrywa ich czapką.W cenie tego DJ miałbyś naprawdę kozaka czyli AT master co-axial. Kiedyś Jash miał w stopce taki tekst "jarają mnie zegarki nie metki" (może nie dosłownie), tak mi się skojarzyło, że Omega to zegarek, a Rolex to metka Oczywiście wiem też po sobie, że wybory zegarkowe nie zawsze są racjonalne Zgadzam się z Tobą w 100%, dlatego mam Suba i AT, mimo, że niebieski DJ 116200 też mi się podobał.Chociaż 300m też jest całkiem niezła. Najlepiej mieć wszystkie 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #77563 Napisano 9 Stycznia 2015 Najlepiej mieć wszystkie 4 Dlatego ciągle nie kupiłem właściwego zegarka sportowego. Niby nastawiłem się na Rolka, ale najchętniej miałbym Explorer'a, GMT, Datejust'a i Sub'a 5513 Jednak gdy wybiorę teoretycznie jednego, nagle trafiam na zdjęcie lub wystawę z PAM'ami i mam ochotę na PAM'elę. Do galerii chodzić nie lubię, jednak czasem trzeba tam wejść(kobiety lub obiad) i nie sposób nie przejść obok salonu Kruka, gdzie mają wszystkie Omegi z cal. 8500... 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryson 5 #77564 Napisano 9 Stycznia 2015 Dziś tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #77565 Napisano 9 Stycznia 2015 A u mnie dzisiaj tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28332 #77566 Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) A o tak o: Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18774 #77567 Napisano 9 Stycznia 2015 dziękuję, że mnie wyręczyłeś Ależ proszę bardzo U mnie dzisiaj swieżuteńki nabytek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #77568 Napisano 9 Stycznia 2015 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpociask 18 #77569 Napisano 9 Stycznia 2015 @Krygo - też o nim myślałem tylko z białą tarczą - jest moc 0 Seiko SARB017 Alpinist, Seiko SRP307K1 Black Monster, Orient Bambino V3 Grey ER2400KA, Casio G SHOCK G-9000-1V, Pulsar PU7005X1, Seiko SNZG11, Seiko SNZJ07, Apple Watch Sport 42mm Space Grey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #77570 Napisano 9 Stycznia 2015 Po roku, wbrew ostrzeżeniem Doriana, w ogóle mi sie nie znudziła i jestem pewien, ze na jej miejsce moze przyjść tylko jeden zegarek, a do tego czasu bedzie u mnie (a moze i zawsze...). Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Jak widzę takie ładne foty to mam rozterki czy dobrą Omegę wybrałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42162 #77571 Napisano 9 Stycznia 2015 Po roku, wbrew ostrzeżeniem Doriana, w ogóle mi sie nie znudziła i jestem pewien, ze na jej miejsce moze przyjść tylko jeden zegarek, a do tego czasu bedzie u mnie (a moze i zawsze...). I to jest najważniejsze, że trafiła w Twój gust.Przecież wiadomo, że nie ładne co ładne a co się komu podoba. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #77572 Napisano 9 Stycznia 2015 Jako tako.... wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #77573 Napisano 9 Stycznia 2015 Gratuluję, ale moim zdaniem to błąd. Divery od Rolexa nie mają konkurencji (no może Blancpain FF), ale casual Omegi nakrywa ich czapką.W cenie tego DJ miałbyś naprawdę kozaka czyli AT master co-axial. Kiedyś Jash miał w stopce taki tekst "jarają mnie zegarki nie metki" (może nie dosłownie), tak mi się skojarzyło, że Omega to zegarek, a Rolex to metka Oczywiście wiem też po sobie, że wybory zegarkowe nie zawsze są racjonalne Nie ze wszystkim się zgadzam co napisałeś bo dla mnie akurat współczesne divery Rolexa są fatalne AT jest świetna, ale DJ to dobrze wykonany i dobrze leżący zegarek. Zastanawiam się tylko co zrobić z polerowanymi ogniwami bo ich akurat nie lubię.Zakup był spontaniczny co nie znaczy, że zły, ale to AT miała być właśnie jednym z kolejnych zegarków. Niestety nie Master bo w niej nie odpowiada mi to co w DJ, czyli polerowane ogniwa i brak ramki datownika.AT na pewno się u mnie pojawi, ale kiedy to czas pokaże.Żeby nie było OT to dzisiaj: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #77574 Napisano 9 Stycznia 2015 Ja się dziś poczułem nieco "mrocznie"Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #77575 Napisano 9 Stycznia 2015 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach