neuro 3 #776 Napisano 13 Kwietnia 2006 a jednak Gratulacje !!! 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #777 Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzisiaj przyjechał :) Tak po prostu "przyjechał"?:shock: :shock: :shock: No...to...gratulacje :!: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #778 Napisano 13 Kwietnia 2006 :shock: :shock: :shock: Gratulacje ! Myślałem, że będzie Zenith... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #779 Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratuluję świetnego zegarka :!: . Jaki trafiłeś mechanizm :?:, 50010 czy 51010 :?:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #780 Napisano 13 Kwietnia 2006 Też myślałem, że Zenith. Że też do mnie nic takiego nie przyjeżdża :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #781 Napisano 13 Kwietnia 2006 No nie tak poprostu, sprzedałem 2/3 kolekcji i dwa szkiełka do Canona, żeby go mieć, potwm czekałem przez trzy tygodnie jak na szpilkach, ale było warto. Zenith trochę mnie zawiódł, ale jeszcze jakiegoś kupię. Gratuluję świetnego zegarka :!: . Jaki trafiłeś mechanizm :?:, 50010 czy 51010 :?:. Na razie nie wiem, jak to rozpoznać ? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #782 Napisano 13 Kwietnia 2006 PIĘKNY !!!!!!! może założmy podforum miłośników Portugalczyka ? Klaudiusz -co tzn ze sprzedałeś 2/3 kolekcji ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #783 Napisano 13 Kwietnia 2006 Na razie nie wiem, jak to rozpoznać ? Po tym, czy się szybko popsuje. :wink: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #784 Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratuluję świetnego zegarka :!: . Jaki trafiłeś mechanizm :?:, 50010 czy 51010 :?:. Na razie nie wiem, jak to rozpoznać ? Klaudiusz, to widzę, że zegarek wywarł na Tobie wielkie wrażenie . Spoko, rozumiem, też tak miałem. Odwróć czasomierz deklem do góry i sprawdź jeżeli możesz (dekiel jest przeszkolony). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #785 Napisano 13 Kwietnia 2006 Po tym, czy się szybko popsuje. :wink: Chyba coś Ci się pomyliło z Big Pilotem :wink:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #786 Napisano 13 Kwietnia 2006 PIĘKNY !!!!!!! może założmy podforum miłośników Portugalczyka ? Klaudiusz -co tzn ze sprzedałeś 2/3 kolekcji ?? No może nie 2/3 ale:Seiko Brightz, Nomos, Omega Seamaster Professional, Omega Constellation i Omega De Ville Power Reserve. Na szczęście najlepsze sztuki pozostały w klubie :wink: Większości nie nosiłem, więc postanowiłem je sprzedać i kupić coś wyjątkowego. Najbardziej żałuję Omegi SMP :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #787 Napisano 13 Kwietnia 2006 Okazuje się, że jednak mechanizm 50010 nie jest wolny od wad. Nie, nie pomyliło:lol: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #788 Napisano 13 Kwietnia 2006 Nie, nie pomyliło:lol: Wszystko na ten moment działa więc nie ma o czym gadać. Klaudiusz, sprawdzałeś mechanizm :?:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #789 Napisano 13 Kwietnia 2006 Najbardziej żałuję Omegi SMP 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #790 Napisano 13 Kwietnia 2006 Tak, mam iwc 50010, i wcale mi to nie przeszkadza. Jak bym chciał mierzyć jakość zegarka częstotliwością półwachnięć, to kupiłbym Zenitha, ( Seiko ma caliber z 44000 ) - jest tyle zegarków i trzeba coś wybrać. Co do napraw: przecież to mechanika i ma prawo być zawodna, chociaż to bardzo boli w przypadku ukochanego zegarka. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #791 Napisano 13 Kwietnia 2006 GRATULACJE!!! ciesze sie razem z Toba i mam nadzieje, ze jak sie spotkamy, to dasz mi go... no chociaz podotykac przez chusteczke na prawde piekny zegarek! i zaloze sie, ze ten Ci sie szybko nie znudzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #792 Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratulacje!!! Piękny - jak zawsze - Portugalczyk! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #793 Napisano 13 Kwietnia 2006 Najładniejszy model Portugalczyka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #794 Napisano 13 Kwietnia 2006 Klaudiusz, pogratuluję dopiero jak zobaczę, OK?- na razie widzę tylko 2 małe krzyżyki Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #795 Napisano 13 Kwietnia 2006 Najładniejszy model Portugalczyka. To raczej najprostszy model "Portugalczyka". Moim zdaniem na pewno nie jest najładniejszy w kolekcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #796 Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzisiaj przyjechał :) Nie ładuje mi tych zdjęc Ja chcę widzieć zegarek Kloda!! Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #797 Napisano 13 Kwietnia 2006 No właśnie, ja też :!: :evil: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #798 Napisano 13 Kwietnia 2006 Zdjęcia padły, u mnie też się nie otwerają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #799 Napisano 13 Kwietnia 2006 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #800 Napisano 13 Kwietnia 2006 To się nazywa ostre zagranie!!Gratulacje Klod! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach