rip 863 #801 Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratuluje Klaudiusz! Piekny IWC. Zazdroszcze! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #802 Napisano 13 Kwietnia 2006 Brawo Klod!Super maszyna więc moje gratulacje.Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #803 Napisano 13 Kwietnia 2006 W morrde jeża, Klod :shock: mocne uderzenie! Gratulacje! Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dcagara #804 Napisano 13 Kwietnia 2006 Jeszcze nie na nadgarstku, bo emocje tak duze, ze rece sie trzesa. Dotarl przed chwila po wielu miesiacach wybierania, a potem wyczekiwania w napieciu.Jak tylko ochlone z wrazen, pokaze wiecej. To m.in. dzieki Wam odkrylem zegarki marki JLC. Mam nadzieje, ze "nasz" zwiazek bedzie udany. P.S.Jeszcze sie dobrze nie znamy, a mysle juz o nastepnym. -- pozdrawiamDawid 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #805 Napisano 13 Kwietnia 2006 :shock: :shock: Panowie, litości!! Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #806 Napisano 13 Kwietnia 2006 Piękny, :shock: :shock: :shock: koniecznie pokaż więcej zdjęc i nadgarstkowe też ! Zegarek piękny, ten model strasznie mi się podoba.Jakie ma wymiary ? Gratulacje. Ale święta w tym roku dopisały, tele nowych zegarków klubie 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #807 Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratuluję :!: . Widziałem tego Jaegera "na żywo". Piękna sztuka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #808 Napisano 13 Kwietnia 2006 No nie, jakieś jaja (wielkanocne).Ile jeszcze dziś takich czasomierzy zobaczymy :shock: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #809 Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam nadzieje' date=' ze "nasz" zwiazek bedzie udany. :)quote']W morde jeża!!! Jasne że będzie!!!Ludziska kochane ale wy cudeńka kupujecie! :shock: Gratulacje Dcagara!Ml masz racje -Ludzie miejcie litośc bo mnie szlag trafi przed tym ekranem :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #810 Napisano 13 Kwietnia 2006 dcagara nie wybacze Ci tego, mialem byc pierwszy! :twisted: od kilku dni mam zdjecie tego zegarka na pulpicie i obok Reveil jest na liscie najbardziej porzadanych zegarkow JLC (przynajmniej z tych tych w osiagalnej dla smiertelnika cenie) gratuluje swietnego wyboru i znakomitego zegarka :!: tak na marginesie: co to za "guziczek" obok koronki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #811 Napisano 13 Kwietnia 2006 Proszę, niech ktoś jeszcze kupi zegarek Jaquet Droz. Będziemy mieli w Klubie takie oto trio ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #812 Napisano 13 Kwietnia 2006 @dcagara A ta swoją drogą mocne wejście: dołączyłeś do klubu rok temu i tak sobie cichutko wybierałeś zegareczek. Pierwszy post - i od razu JLC :shock: Nieźle - witaj w Klubie. Napisz jeszcze może o czym alternatywnym myślałeś. Szkoda, że nie pozwoliłeś nam podoradzać sobie; chociaż troszkę :cry: :twisted: :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #813 Napisano 13 Kwietnia 2006 Jaeger :shock: :shock: :shock: Gratulacje ! ...ło matko bosko co to się dzieje na święta :shock: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #814 Napisano 13 Kwietnia 2006 Klaudiusz, gratuluję serdecznie, wspaniały zegarek :!: :shock: , choć myślałem, że jednak wybrałeś Zenka, ale dobrze zrobiłeś, skojarzenie z długopisami jest jak dla mnie zbyt wielkie :wink: :twisted: dcagara, cudoooooooooo, wielkie gratulacje :!: , to fantastyczny zegarek , ja równiez o nim myślałem, ale był troszkę za mały tak na marginesie: co to za "guziczek" obok koronki?Ten guziczek służy do ustawiania daty Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dcagara #815 Napisano 13 Kwietnia 2006 @Klod100srednica: 37mm, grubosc: 9mmwiem, nie jest trendy, ale nadgarstek mam wyjatkowo szczuply Faworytem numer 1 byl Zenith Class Elite RDMMialem okazje przyjrzec mu sie z bardzo bliska.Zrobil na mnie bardzo duze wrazenie, ale niestety... zastanawialem sie zbyt dlugo i model ktorym bylem zainteresowany zostal sprzedany Poniewaz koniecznie chcialem miec czasomierz z rezerwa chodu wybor mogl byc tylko jeden (w tzw. miedzyczasie przewijala sie Omega De Ville RDM).No, ale czy tak wywazonej tarczy mozna sie oprzec. No i te grube katalogi... wiedza jak uwiesc klienta. @pcstudGuziczek tuz nad koronka sluzy do ustawiania daty. -- pozdrawiamDawid 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #816 Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratuluję KlaudiuszPiękny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #817 Napisano 13 Kwietnia 2006 @ dcagra Trafiłeś w samo sedno. Zegarek naprawdę piękny :shock: Gratuluję i niech służy Ci jak najdłużej. @ Klaudiusz Premiery się posypały przed świętami :!: Serdecznie gratuluję majstersztyku technologii i marketingu :wink: Chłopaki, proszę się nacieszyć nowościami i zapraszamy do odwiedzin tego tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #818 Napisano 13 Kwietnia 2006 Powoli nie nadążam z gratulacjami dcagra, piekna sztuka, niech służy 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #819 Napisano 13 Kwietnia 2006 dcagara masz swietny i piekny zegarek! Niech sie dobrze nosi! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #820 Napisano 14 Kwietnia 2006 No więc i ja przyłączam się do gratulacji!! 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #821 Napisano 14 Kwietnia 2006 Też gratuluję (ale wysyp, i to Liga Mistrzów od razu ). Klod100 IWC rewelacyjny, gratulacje, dcagara - JLC także urzekający. Naprawdę mocne, szlachetne sztuki :!: Ufff, ale emocje..... 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #822 Napisano 14 Kwietnia 2006 Piękny JLC! Gratuluję! Skoro zacząłeś od JLC, ciekawi mnie, co to będzie dalej! :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #823 Napisano 14 Kwietnia 2006 :shock: Ja muszę się wypisac z Forum, przez Was wpadam w depresję. Ale cuda. :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #824 Napisano 14 Kwietnia 2006 Piękny JLC! Gratuluję! Skoro zacząłeś od JLC, ciekawi mnie, co to będzie dalej! :shock: Maciek, dobrze wiesz, że jest co kupować . Na przykład wyższe modele IWC, Ulysse Nardin, oczywiście JLC, Girard-Perregaux, A.Lange&Soehne, Audemars Piguet, Moser, Vacheron Constatin, Patek Philippe i można by tak jeszcze długo wymieniać . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #825 Napisano 14 Kwietnia 2006 no pięknie gratuluję !!!! wspaniały zegarek piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach