Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Ale to w dalszym ciągu no-name kopiujący co do joty design Seiko. Nie wierzę że ktoś wybrałby go ponad oryginał w takiej cenie.

Doczytałem gdzieś że ta aukcja za 1999 to w ramach marketingowych bardziej, zegar kosztuje bodajże 300$.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to w dalszym ciągu no-name kopiujący co do joty design Seiko. Nie wierzę że ktoś wybrałby go ponad oryginał w takiej cenie.

Doczytałem gdzieś że ta aukcja za 1999 to w ramach marketingowych bardziej, zegar kosztuje bodajże 300$.

Seiko to w sumie tylko Seiko. Patent jeśli był to wygasł, a nasi niektórzy  Koledzy w wespół sobie podobnymi chętnie zbudują dom z basenem chińskiemu pierdzielowi  :D

Edytowane przez pablo122

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Mariusz, zegarek jak zegarek, zdjęcie jak zdjęcie, ale espresso doppio musiałem walnąć B)

Enjoy Julek

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gs933d47cb6239506cdfcfb4ba17ca086c.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci co gratulują i lajkują z czymś na łby się pozamieniali.

d*pa mnie nie boli, że mam MM bo to nie pierwsza podróba!

Świat schodzi na psy, albo już zszedł.

Ten co kupił i jawnie się z tym obnosi chyba też nie teges (chyba, że chodziło jak opina nadgarstek a jutro pod tramwaj w co szczerze wątpię).

Ja tam nie wiem, a może wiem jak Rolex czy rzeczony MM moze mieć nadmuchaną cenę, chociaż w tym wypadku jej nie ma to nie znoszę kopiowania pierwowzoru.

Nie ma dla mnie znaczenia, czy zegarek kosztuje X czy XXX, ale niech niczego nie udaje.

Kopią i jawnym podróbą mówię stanowcze NIE.

Czas na kopię Sumo !!!

W obecnych czasach naprawdę mimo posiadanych pieniędzy jest już ciężko kupić lampę czy nawet latarkę, która nie jest zrobiona z amelinium, amemosiądzu czy ameplastiku...

Naprawdę szanujmy siebie i innych, którzy jeszcze oferują coś dobrego zrobionego ze sztuką.

W wypadku tego czegoś wolałbym nosić zegarek z kiosku RUCHu za 20zł

Co do patentów to Julek, wątpię czy sprawdziłeś, że w rzeczywistości wygasł!

ZDJĘCIE ZACYTOWANE CELOWO !!!

nazywajmy rzeczy po imieniu - gówno to gówno, zawsze śmierdzi, niezależnie od konsystencji !!!

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No.. wiocha straszna ta podróba MM.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez eye_lip

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem wrażenie, z podkreśleniem na miałem, że zegarki mechaniczne to ostatni bastion gdzie  FANI NISKIEJ CENY nie mają czego szukać !!!

Bo miłośnicy mechaniki precyzyjnej płacą kwoty samochodu i wielokrotności samochodu za pierdylion śrubek i pierdylion trybików, oczekując nieskazitelnej precyzji za miniaturyzację - ponieważ patrzenie na coś tak małego daje im satysfakcję, radość i wzbudza podziw dla producentów,

niestety niska cena w połączeniu z chińską masówką jest w stanie w milionach zmienić światopogląd i wypatrzyć zasady !!!

oby tak dalej, jedyne co będzie można przeczytać w recenzjach zegarków, to że od tego zegarka jakimś cudem nadgarstek nie śmierdzi chińską gumą i plastikiem, który niczym z wyglądu nie rożni się od stali  nierdzewnej ;)

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powrót do klasyka.

HLuu6qF.jpg

Edytowane przez traczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blunio

Miałem wrażenie, z podkreśleniem na miałem, że zegarki mechaniczne to ostatni bastion gdzie  FANI NISKIEJ CENY nie mają czego szukać !!! Bo miłośnicy mechaniki precyzyjnej płacą kwoty samochodu i wielokrotności samochodu za pierdylion śrubek i pierdylion trybików, oczekując nieskazitelnej precyzji za miniaturyzację - ponieważ patrzenie na coś tak małego daje im satysfakcję, radość i wzbudza podziw dla producentów,

niestety niska cena w połączeniu z chińską masówką jest w stanie w milionach zmienić światopogląd i wypatrzyć zasady !!!

MOCNE ! I niestety prawdziwe :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Dziś za kierwonicą...

post-34987-0-15127100-1512631504_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi