Yaro 1 #14601 Napisano 5 Marca 2010 (edytowane) Edytowane 5 Marca 2010 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #14602 Napisano 5 Marca 2010 Miluś w słońcu 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #14603 Napisano 5 Marca 2010 Ruski,przestaje Cie lubic...<zazdrosc> Cudowny ten milgauss.Zielone szklo poprostu oszalamia pieknem. 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #14604 Napisano 5 Marca 2010 W tym swietle wyglada jak z butelki od Sprite`a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14605 Napisano 5 Marca 2010 (edytowane) Panowie - oba Rolki swietne!!! zas speedy y60 powoduje ze sam zaczynam sie rozgladac... eterna - miód malina ale ten jlc wiem, ktoś wspomniał ostatnio, że one wszystkie takie same - ale ten jest po prostu śliczny!wszystko ma tak jak mi się podoba!!! Cytochrom - ile masz już jlc, tak z ciekawości? Dziekuje - takiej koperty jak w tym jlc jeszcze nie widzialem - uszy zyletki - szkoda ze musialem tarcze restaurowac (lezal w szufladzie latami ale z nieszczelnym szklem i go wzielo) chociaz Rob zrobil rewelacyjna robote - konkurencja w Wawie kasowala mnie 3.5 raza tyle a do tego nie potrafili zrobic tego wykonczenia, dal tez rade z wewnetrznym bezelem od sonorusa - w ten weekend planuje skonczyc ten zegarek:) w kazdym razie fajny wyszedl i bardezo dziekuje - na stale mam kolo 10 jlc nie liczac atmosa z tego 7 memovoxow:) - w tym jeden manualny (parking) - wiec nie duzo, no i malzonka ma 2 jlc:) - troszke mnie ostatnio wzielo na zegarki eletryczne wiec jlc mimo ze nadal pasja nr 1 jest lekko zaniedbana:) pozdrawiam seredcznie Rafal Edytowane 5 Marca 2010 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #14606 Napisano 6 Marca 2010 Miluś w słońcuPrezentuje sie elegancko 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #14607 Napisano 6 Marca 2010 (edytowane) Należą się przeprosiny dla Kurnajanka za to ale nigdy nie pociagali mnie faceci , co innego dwie kobitki . Staruszku nie masz za co mnie przepraszać , czy ja gdzieś napisałem że mnie podniecają faceci ?? Co innego ETERNA Edytowane 6 Marca 2010 przez KURNAJANEK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #14608 Napisano 6 Marca 2010 O rana mnie nie opuszcza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #14609 Napisano 6 Marca 2010 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #14610 Napisano 6 Marca 2010 Dziś sobota, taki fashion watch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #14611 Napisano 7 Marca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #14612 Napisano 7 Marca 2010 Jeszcze wczoraj było tak..... ehhhh, a od jutra znowu praca 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #14613 Napisano 7 Marca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #14614 Napisano 7 Marca 2010 (edytowane) 30 miesięcy na moim nadgarstku; +1.5 sec/dzień i ani jednej ryski Edytowane 7 Marca 2010 przez MichaelD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #14615 Napisano 7 Marca 2010 (edytowane) 30 miesięcy na moim nadgarstku; +1.5 sec/dzień i ani jednej ryski Ouł, fajny, prosty lotnik Napisz coś więcej o nim i do galerii z nim Edytowane 7 Marca 2010 przez RUSKI 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #14616 Napisano 7 Marca 2010 Skwarcowałem się odrobineczkę 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14617 Napisano 7 Marca 2010 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #14618 Napisano 7 Marca 2010 Mondia obłędna ,totalizatory,małe wskazówki,indeksy ...super... Damasko - piękne narzędzie..sprawia wrażenie zegarka ,którego nie da się zarysować.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #14619 Napisano 8 Marca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #14620 Napisano 8 Marca 2010 Dawno mnie tu nie było na ręce mojej to co zwykle a synek zagarnął filipińczyka PS. tatus dawał śniadanko więc efekty na ciuszkach widać 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #14621 Napisano 8 Marca 2010 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #14622 Napisano 8 Marca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4334 #14623 Napisano 8 Marca 2010 Damasko piekny...gratuluje...to jeden z najfajniejszych lotnikow i w slusznym rozmiarze. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 560 #14624 Napisano 8 Marca 2010 ja dziś ze swoim trzynastoletnim CMD-10, którego kupiłem jeszcze w czasach szkoły średniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #14625 Napisano 8 Marca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach