Mirosuaw 28914 #21626 Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Michał, sympatyczne maleństwo, to popołudniowe Natomiast Stenek przedpołudniowy to moim zdaniem jeden z najpiękniejszych Twoich sikorów. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21627 Napisano 4 Kwietnia 2011 Michał, sympatyczne maleństwo, to popołudniowe Natomiast Stenek przedpołudniowy to moim zdaniem jeden z najpiękniejszych Twoich sikorów. Dzięki, również twierdze, że ten stenek jest wyjątkowej urody. Co do Tissocika, to jest to pamiątka po byłej kobiecie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #21628 Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Zmiana. Wyjąłem z szuflady starocia : [Hmmm...delikatnie mówiąc mało męsko na Twojej grabce wygląda. Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Adi /: co trzeba zrobić by utrwalić zakaz bezsensownego cytowania zdjęć, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21629 Napisano 4 Kwietnia 2011 Hmmm...delikatnie mówiąc mało męsko na Twojej grabce wygląda. Wiem, dlatego nie nosze Ale trzeba mu przyznać, że w ciągu 8 lat tylko raz wymieniałem w nim bateryjke i chodzi perfekcyjnie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #21630 Napisano 4 Kwietnia 2011 Stenek miazga, niestety jest zbyt ogromny dla przeciętnego śmiertelnika Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #21631 Napisano 4 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #21632 Napisano 4 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #21633 Napisano 4 Kwietnia 2011 tool , ila un gruby ? 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #21634 Napisano 4 Kwietnia 2011 Triton? 15mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #21635 Napisano 4 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peterfisz 1 #21636 Napisano 4 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #21637 Napisano 5 Kwietnia 2011 witam wszystkich dzisiaj cięzki dzien sie w pracy szykuje, w związku z czym na rece zapanowała klasyka Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21638 Napisano 5 Kwietnia 2011 Karol, przepiękny iwucek ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #21639 Napisano 5 Kwietnia 2011 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21640 Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #21641 Napisano 5 Kwietnia 2011 dzieki, to jeden z moich ulubionych vintage 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #21642 Napisano 5 Kwietnia 2011 Stary (Nowy) klasyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 510 #21643 Napisano 5 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21644 Napisano 5 Kwietnia 2011 Zmiana na zegarek, który jest zdecydowanie niedoceniany tu na forum... Co mnie osobiście bardzo dziwi, bo jest to fantastyczny zegar. Ale to jednak trzeba zobaczyć na żywo. A więc królowa cytryn, absolutny top tej firmy - Valgranges : Uploaded with ImageShack.us Swoją drogą mam pytanie. Dalej jest nie wystawiany ten zegarek w witrynach sklepowych? Pamiętam, że jakiś czas temu jak byłem w pl, to było ciężko gdziekolwiek znalezć tą Certine. Pytając ślicznej Pani pracującej w sklepie z zegarkami dlaczego tak jest odpowiedziała, że mają za zadanie najpierw sprzedać wszystkie limitowane Certiny Roberta Kubicy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #21645 Napisano 5 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28914 #21646 Napisano 5 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #21647 Napisano 5 Kwietnia 2011 Zmiana na zegarek, który jest zdecydowanie niedoceniany tu na forum... Co mnie osobiście bardzo dziwi, bo jest to fantastyczny zegar. Ale to jednak trzeba zobaczyć na żywo. A więc królowa cytryn, absolutny top tej firmy - Valgranges : Swoją drogą mam pytanie. Dalej jest nie wystawiany ten zegarek w witrynach sklepowych? Pamiętam, że jakiś czas temu jak byłem w pl, to było ciężko gdziekolwiek znalezć tą Certine. Pytając ślicznej Pani pracującej w sklepie z zegarkami dlaczego tak jest odpowiedziała, że mają za zadanie najpierw sprzedać wszystkie limitowane Certiny Roberta Kubicy Carlito, jeśli chodzi o mnie to ową certinkę stawiam w czołówce Twojej kolekcji, sam bym taką już miał, gdyby nie rozmiary.Natomiast przymiarka w sklepie rzeczywiście jest niemożliwa, bo nigdzie jej nie mają. 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #21648 Napisano 5 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4519 #21649 Napisano 5 Kwietnia 2011 Chyba nikt jeszcze nie prezentowała tego modelu, więc na pożegnanie Zimy...seria sprzed kilku dniDzisiaj również na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21650 Napisano 5 Kwietnia 2011 Waldek, gratuluje Wiem że chodził za Tobą ten zegarek już jakiś czas... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach