Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Michał, sympatyczne maleństwo, to popołudniowe :blink:

Natomiast Stenek przedpołudniowy to moim zdaniem jeden z najpiękniejszych Twoich sikorów.

post-29235-0-28596900-1331832710.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez Mirosuaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, sympatyczne maleństwo, to popołudniowe :blink:

Natomiast Stenek przedpołudniowy to moim zdaniem jeden z najpiękniejszych Twoich sikorów.

Dzięki, również twierdze, że ten stenek jest wyjątkowej urody. Co do Tissocika, to jest to pamiątka po byłej kobiecie.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana. Wyjąłem z szuflady starocia :

[

Hmmm...delikatnie mówiąc mało męsko na Twojej grabce wygląda. :blink:

Edytowane przez Adi
/: co trzeba zrobić by utrwalić zakaz bezsensownego cytowania zdjęć,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm...delikatnie mówiąc mało męsko na Twojej grabce wygląda. :)

Wiem, dlatego nie nosze :blink:

Ale trzeba mu przyznać, że w ciągu 8 lat tylko raz wymieniałem w nim bateryjke i chodzi perfekcyjnie.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stenek miazga, niestety jest zbyt ogromny dla przeciętnego śmiertelnika :blink:

post-33863-0-67254900-1331832711.jpg

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:blink: tool , ila un gruby ? :)

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wszystkich :P

dzisiaj cięzki dzien sie w pracy szykuje, w związku z czym na rece zapanowała klasyka ;)

iwcvintageforum.jpg

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karol, przepiękny iwucek ! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-225-0-74705100-1331832815.jpg

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-82677900-1331832816.jpg Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
;) dzieki, to jeden z moich ulubionych vintage

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 00110010000010011001

Stary (Nowy) klasyk ;)

1024.jpg?md=1301996487000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana na zegarek, który jest zdecydowanie niedoceniany tu na forum... Co mnie osobiście bardzo dziwi, bo jest to fantastyczny zegar. Ale to jednak trzeba zobaczyć na żywo. A więc królowa cytryn, absolutny top tej firmy - Valgranges :

post-27475-0-70124800-1331832843.jpg

Swoją drogą mam pytanie. Dalej jest nie wystawiany ten zegarek w witrynach sklepowych? Pamiętam, że jakiś czas temu jak byłem w pl, to było ciężko gdziekolwiek znalezć tą Certine. Pytając ślicznej Pani pracującej w sklepie z zegarkami dlaczego tak jest odpowiedziała, że mają za zadanie najpierw sprzedać wszystkie limitowane Certiny Roberta Kubicy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana na zegarek, który jest zdecydowanie niedoceniany tu na forum... Co mnie osobiście bardzo dziwi, bo jest to fantastyczny zegar. Ale to jednak trzeba zobaczyć na żywo. A więc królowa cytryn, absolutny top tej firmy - Valgranges :

Swoją drogą mam pytanie. Dalej jest nie wystawiany ten zegarek w witrynach sklepowych? Pamiętam, że jakiś czas temu jak byłem w pl, to było ciężko gdziekolwiek znalezć tą Certine. Pytając ślicznej Pani pracującej w sklepie z zegarkami dlaczego tak jest odpowiedziała, że mają za zadanie najpierw sprzedać wszystkie limitowane Certiny Roberta Kubicy ;)

Carlito, jeśli chodzi o mnie to ową certinkę stawiam w czołówce Twojej kolekcji, sam bym taką już miał, gdyby nie rozmiary.

Natomiast przymiarka w sklepie rzeczywiście jest niemożliwa, bo nigdzie jej nie mają.

życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nikt jeszcze nie prezentowała tego modelu, więc na pożegnanie Zimy...

seria sprzed kilku dni

Dzisiaj również na ręce

post-32788-0-93892500-1302039076_thumb.jpg

post-32788-0-64481000-1302039230_thumb.jpg

post-32788-0-04079800-1302039253_thumb.jpg

post-32788-0-18411700-1302039261_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldek, gratuluje ;) Wiem że chodził za Tobą ten zegarek już jakiś czas...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi