lechu_wroc 2 #22276 Napisano 27 Kwietnia 2011 Sąsiad - nie proś go o podanie ceny, chyba że spania nie chcesz dzisiaj mieć Darek - dzięki! A jednak nie Dievas, choć coś tam się przewinęło kilka dni temu o tym zegarku... Ciekaw jestem jutrzejszych nowych nabytków, bo w ostatnich dniach istny zalew 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #22277 Napisano 27 Kwietnia 2011 Czyż to nie jest kolejny dowód na to, że Polska jest sto lat za murzynami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #22278 Napisano 27 Kwietnia 2011 Sąsiad - nie proś go o podanie ceny, chyba że spania nie chcesz dzisiaj mieć Darek - dzięki! A jednak nie Dievas, choć coś tam się przewinęło kilka dni temu o tym zegarku... Ciekaw jestem jutrzejszych nowych nabytków, bo w ostatnich dniach istny zalew Czekamy na Karola,maja być aż trzy,ba,3,tri,three, Czyż to nie jest kolejny dowód na to, że Polska jest sto lat za murzynami Sto to może nie ,ale za USA jesteśmy z 50 lat ,za Europą zachodnią 20 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #22279 Napisano 27 Kwietnia 2011 chodzil za mna Dievas Vortex, ale dzisiaj trafila sie dobra okazja i nie moglem odmowic.....Hamilton bardzo fajny, mnie spodobala sie w nim biala tarcza, co do 6 i 12 to na starszych modelach ich nie ma; szkoda ze nie mozecie zobaczyc stoiska z zegarkami i wszystko na przecenie....... 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #22280 Napisano 27 Kwietnia 2011 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #22281 Napisano 27 Kwietnia 2011 Paweł..ale to żelastwo obok zegarka to byś wywalił..pasuje jak kolarzowi cylinder 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #22282 Napisano 28 Kwietnia 2011 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #22283 Napisano 28 Kwietnia 2011 Od kilku dni nie schodzi: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #22284 Napisano 28 Kwietnia 2011 chodzil za mna Dievas Vortex, ale dzisiaj trafila sie dobra okazja i nie moglem odmowic.....Hamilton bardzo fajny, mnie spodobala sie w nim biala tarcza, co do 6 i 12 to na starszych modelach ich nie ma; szkoda ze nie mozecie zobaczyc stoiska z zegarkami i wszystko na przecenie.......A do którego Macy's jeździsz jeśli można wiedzieć? Queens Blvd? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #22285 Napisano 28 Kwietnia 2011 Moj nowy Panerai Explorer 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22286 Napisano 28 Kwietnia 2011 Irku, moje gratulacje Piękny ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PICAD #22287 Napisano 28 Kwietnia 2011 Masakrujecie mnie tymi Pamami. Oznajmilem juz dziewczynie ze do konca przyszlego roku zagosci u nas domu 320 i w przypadku zbyt wielkiego buntu do czasu zawarcia pokoju zostanie odwieziona tutaj... położenie salonu jansen chyba nie jest przypadkowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22288 Napisano 28 Kwietnia 2011 Gdybym miał tyle czekać na 320 to zapewne bym wylądował na intensywnej terapii Jak dobrze pójdzie i nie będę miał jakiś większych wydatków, to początkiem czerwca powinienem być już gotowy do zakupu 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #22289 Napisano 28 Kwietnia 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22290 Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) No to hop: Wczorajsze, ale aktualne Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez lechu_wroc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #22291 Napisano 28 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22292 Napisano 28 Kwietnia 2011 Rychu- Ty wiesz że ja czekam na znak... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #22293 Napisano 28 Kwietnia 2011 Jak w "nic śmiesznego"- znak/sygnał Wcześniej miałem znaleźć tego jednego idealnego pilota, a jak przyszedł Archi, to po chwili okazało się, że starsze/tańsze Laco dużo bardziej wpisuje mi się w gust. Ale wciąż szukam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22294 Napisano 28 Kwietnia 2011 Szukaj, szukaj, bo ja czekam, czekam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #22295 Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Paweł Jankowski - nie masz serca ,tak torturować zegarek ? Moj nowy Panerai Explorer Irek,gratulacje.Który to już 4-y czy 5-y PAM ?Jak wrażenia z 183-jką? Masakrujecie mnie tymi Pamami. Oznajmilem juz dziewczynie ze do konca przyszlego roku zagosci u nas domu 320 i w przypadku zbyt wielkiego buntu do czasu zawarcia pokoju zostanie odwieziona tutaj... położenie salonu jansen chyba nie jest przypadkowe No to trzymam kciuki.A za tą ulicą się uśmiałem do łez Gdybym miał tyle czekać na 320 to zapewne bym wylądował na intensywnej terapii )Michał ,w Polsce na taką ekstrawagancję nie można sobie pozwolić ,służba zdrowia kuleje Ohoho wysyp Hammih Paski też macie takie ładne ,jak u Roberta ? Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #22296 Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Nowy AP Nowy UN Nowy :-) Edytowane 2 Maja 2011 przez pasjonat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #22297 Napisano 28 Kwietnia 2011 Jak nie lubię złotych zegarków tak ten mnie zmiażdżył-piekny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #22298 Napisano 28 Kwietnia 2011 Nowy AP Nowy UN Nowy PAM no to i ja coś pokażę.... Piękny,piękny,piękny Dlaczego tak późno go pokazałeś? 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #22299 Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) bardzo rzadko bywam ostatnio na forumPiękny to on ma zadek :-) Kiedyś coś wkleję.... Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez pasjonat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #22300 Napisano 28 Kwietnia 2011 Nowy AP Nowy UN Nowy PAM no to i ja coś pokażę.... ŁAŁ Jest boski. Gratulacje przez duże G. Fantastyczny. Pokaż pupcie 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach