Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, goral_ napisał(-a):

Skromnie

20210920_115633.jpg

Może trochę niewyraźnie, ale na pewno nie skromnie ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Wodolej napisał(-a):

Tak było przez moment, bo co do zasady to przygotowujemy się do rozstania. Taka ostatnia niedziela w poniedziałek emoji34.png16a3dc26f363ea026406b01c63fc432f.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Żebyś później nie żałował. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wodolej
1 godzinę temu, cordi7 napisał(-a):

@Wodolej zostaw go sobie :P Serio mówię :)

1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Żebyś później nie żałował. 

Nie pomagacie i nie jesteście w tych działaniach jedyni 🤔 Sam mam problem 🤯 to jedyny zegarek z posiadanych przeze mnie, który wzbudza zainteresowanie koleżanek w pracy, że taki piękny. a i ja sam go cenię. Kłopot w tym, że posiadana przeze mnie ilość zegarków jest nieadekwatna do mojego stylu życia. Nie bywam, nie wychodzę, nie spotykam się z ludźmi, tylko pracuję, jeżdżę motocyklem, rowerem, no dobra czasem teatr, czy kino. Citek od 6 maja leży odłogiem i przez to wydaje mi się niepotrzebny. Po 2 miesiącach fascynacji i praktycznie codziennego jego noszenia, trafił na parapet, bo w maju przyszedł GS z którym w czerwcu zrobiliśmy poważny trip po Bałkanach, a potem PAM i Rumunia i jeszcze doszła Stowa, której mija dziś tydzień. Wiem, że będę jęczał jak go sprzedam, zwłaszcza, że rotację mam w ostatnich 2 latach dramatyczną i spore z nią związane straty finansowe, bez których i w tym wypadku się nie obędzie. To może chłopaki jakaś instrukcja obsługi, jak korzystać z dość licznej kolekcji 😉 ? Codziennie inny ? Albo jak w Lidlu, tydzień kuchni włoskiej, tydzień PAMa, a w tygodniu niemieckim Stowa, itd. Jak to robicie, zwłaszcza Ty @cordi7bo z tego co kojarzę to masz w domu takie korytarzyki zrobione, pomiędzy pudełkami z zegarkami 😂 😉 podobnie zresztą jak @rafalmosty😜

Edytowane przez Wodolej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Wodolej napisał(-a):

Nie pomagacie i nie jesteście w tych działaniach jedyni 🤔 Sam mam problem 🤯 to jedyny zegarek z posiadanych przeze mnie, który wzbudza zainteresowanie koleżanek w pracy, że taki piękny. a i ja sam go cenię. Kłopot w tym, że posiadana przeze mnie ilość zegarków jest nieadekwatna do mojego stylu życia. Nie bywam, nie wychodzę, nie spotykam się z ludźmi, tylko pracuję, jeżdżę motocyklem, rowerem, no dobra czasem teatr, czy kino.Citek od 6 maja leży odłogiem i przez to wydaje mi się niepotrzebny. Po 2 miesiącach fascynacji i praktycznie codziennego jego noszenia, trafił na parapet, bo w maju przyszedł GS z którym w czerwcu zrobiliśmy poważny trip po Bałkanach, a potem PAM i Rumunia i jeszcze doszła Stowa, której mija dziś tydzień. Wiem, że będę jęczał jak go sprzedam, zwłaszcza, że rotację mam w ostatnich 2 latach dramatyczną i spore z nią związane straty finansowe, bez których i w tym wypadku się nie obędzie. To może chłopaki jakaś instrukcja obsługi, jak korzystać z dość licznej kolekcji 😉 ? Codziennie inny ? Albo jak w Lidlu, tydzień kuchni włoskiej, tydzień PAMa, a w tygodniu niemieckim Stowa, itd. Jak to robicie, zwłaszcza Ty @cordi7bo z tego co kojarzę to masz w domu takie korytarzyki zrobione, pomiędzy pudełkami z zegarkami 😂 😉 podobnie zresztą jak @rafalmosty😜

Wierz mi można i pięćdziesiąt ogarnąć ;) i... będzie więcej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wodolej
Teraz, Paulus57 napisał(-a):

Wierz mi można i pięćdziesiąt ogarnąć ;) i... będzie więcej. 

Boszszsze, nie mam aż tak silnej psychiki 😉 Szacun i wyrazy szczerego podziwu 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Wodolej napisał(-a):

Boszszsze, nie mam aż tak silnej psychiki 😉 Szacun i wyrazy szczerego podziwu 👍

Nie wiedziałem, że uleganie kolejnym pokusom oznacza silną psychikę, ale... ZGODA. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minutes ago, Wodolej said:

Nie pomagacie i nie jesteście w tych działaniach jedyni 🤔 Sam mam problem 🤯 to jedyny zegarek z posiadanych przeze mnie, który wzbudza zainteresowanie koleżanek w pracy, że taki piękny. a i ja sam go cenię. Kłopot w tym, że posiadana przeze mnie ilość zegarków jest nieadekwatna do mojego stylu życia. Nie bywam, nie wychodzę, nie spotykam się z ludźmi, tylko pracuję, jeżdżę motocyklem, rowerem, no dobra czasem teatr, czy kino. Citek od 6 maja leży odłogiem i przez to wydaje mi się niepotrzebny. Po 2 miesiącach fascynacji i praktycznie codziennego jego noszenia, trafił na parapet, bo w maju przyszedł GS z którym w czerwcu zrobiliśmy poważny trip po Bałkanach, a potem PAM i Rumunia i jeszcze doszła Stowa, której mija dziś tydzień. Wiem, że będę jęczał jak go sprzedam, zwłaszcza, że rotację mam w ostatnich 2 latach dramatyczną i spore z nią związane straty finansowe, bez których i w tym wypadku się nie obędzie. To może chłopaki jakaś instrukcja obsługi, jak korzystać z dość licznej kolekcji 😉 ? Codziennie inny ? Albo jak w Lidlu, tydzień kuchni włoskiej, tydzień PAMa, a w tygodniu niemieckim Stowa, itd. Jak to robicie, zwłaszcza Ty @cordi7bo z tego co kojarzę to masz w domu takie korytarzyki zrobione, pomiędzy pudełkami z zegarkami 😂 😉 podobnie zresztą jak @rafalmosty😜

Wsadź do pudełka i ciesz się innymi. Po jakimś czasie sprawdź czy nadal jest chęć sprzedaży. Wygenerować stratę zawsze możesz później... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Wodolej napisał(-a):

Jak to robicie, zwłaszcza Ty @cordi7bo z tego co kojarzę to masz w domu takie korytarzyki zrobione, pomiędzy pudełkami z zegarkami 😂 😉 podobnie zresztą jak @rafalmosty😜

Aż tak źle nie jest bo żona by mnie spakowała 🤣🤣🤣 bo u mnie wszystko, co kupiłem ma dożywocie.

Wszystkie zegarki są częścią rotacji i codziennie inny ląduje na nadgarstku, czasem dwa razy z rzędu ten sam.

Jeden jest zakupem, w którym z czasem trochę się odkochałem (Seiko z open heartem) - ale tylko ten jeden.

Osiągnąłem co prawda ostatnio nowy poziom zegarkowego szaleństwa i proszę się nie śmiać :)

Po ostatnich zakupach żeby się nacieszyć nowymi nabytkami nosiłem po jednym zegarku na każdej ręce.

Kilka dni wystarczyło i wróciłem do starych zwyczajów więc chyba jeszcze nie jest ze mną tak źle…

Pracuję nadal z domu ale rutyna pozostała: wstaję, prysznic, śniadanie i do pudełka z zegarkami dokonać wyboru.

Prawdopodobnie byłbym w stanie ograniczyć się do 6 - 8 zegarków ale… 

… żeby nauczyć się, co cię kręci musisz próbować, błądzić i szukać swojej drogi.

Z perspektywy dnia dzisiejszego umiałbym wybrać te 6 - 8 sztuk ale nie wcześniej, nie kiedyś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, cordi7 napisał(-a):

Aż tak źle nie jest bo żona by mnie spakowała 🤣🤣🤣 bo u mnie wszystko, co kupiłem ma dożywocie.

Wszystkie zegarki są częścią rotacji i codziennie inny ląduje na nadgarstku, czasem dwa razy z rzędu ten sam.

Jeden jest zakupem, w którym z czasem trochę się odkochałem (Seiko z open heartem) - ale tylko ten jeden.

Osiągnąłem co prawda ostatnio nowy poziom zegarkowego szaleństwa i proszę się nie śmiać :)

Po ostatnich zakupach żeby się nacieszyć nowymi nabytkami nosiłem po jednym zegarku na każdej ręce.

Kilka dni wystarczyło i wróciłem do starych zwyczajów więc chyba jeszcze nie jest ze mną tak źle…

Pracuję nadal z domu ale rutyna pozostała: wstaję, prysznic, śniadanie i do pudełka z zegarkami dokonać wyboru.

Prawdopodobnie byłbym w stanie ograniczyć się do 6 - 8 zegarków ale… 

… żeby nauczyć się, co cię kręci musisz próbować, błądzić i szukać swojej drogi.

Z perspektywy dnia dzisiejszego umiałbym wybrać te 6 - 8 sztuk ale nie wcześniej, nie kiedyś.

Ty, komentator, wrzuciłbyś coś lepiej, bo od fot Twoich zegarków częściej widuję meteoryty.  ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Poniedziałek to chyba (jeszcze) dzisiaj..? Czy coś pomyliłem..?  ;)

Cholera znów poniedziałek - tydzień temu, wątek Zenitha. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi