Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, gszydlowsky napisał(-a):

Kiedy przyjdzie czas na Rolexa ? 🤪

Na wszystko przyjdzie swój czas. ;)

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
34 minutes ago, Muzzy said:

F4B343BE-4E71-47FD-8A8A-F69547EA6357.jpeg

Świetny👍🏻...i dobrego ekstra leży👌🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wodolej
3 godziny temu, Paulus57 napisał(-a):

Jak ten Ci się w końcu spodobał, to polecam zajrzeć do sklepu FORMEXa. Modele z serii "Essence" są podobnym wyglądzie. Ceny zaczynają się od 3,4k zł + VAT, ale wyglądają zabójczo i gdyby nie cena już bym kupił. Przynajmniej jeszcze nie teraz. ;) 

https://formexwatch.com/collections/watches/  

Zdjęcie poglądowe z internetu. 

Formex-Essence-Chronometer-Blue-Wristshot-min.jpg

Bogu dzięki ja już nie kupuję zegarków 😎. Czekam tylko jeszcze na odbiór GS SBGX 263.

Negocjacje ceny niebieskiej Omegi Seamaster 300 , które rozpocząłem dziś z Jubitomem, to tylko tak aby mieć zajęcie w  długi i wietrzny jesienny wieczór 😉 a poza tym nie wiem czy nie lepsza byłby niebieska PO w rozmiarze 39.5 😄

Edycja:

A mówiąc serio nie wezmę żadnej z Omeg, PO to mały grubas a Seamastera 300 to wszyscy mają 😉 Zachowam więc oryginalność, choć to fajny sikor.

Edytowane przez Wodolej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Wodolej napisał(-a):

Bogu dzięki ja już nie kupuję zegarków 😎. Czekam tylko jeszcze na odbiór GS SBGX 263.

Negocjacje ceny niebieskiej Omegi Seamaster 300 , które rozpocząłem dziś z Jubitomem, to tylko tak aby mieć zajęcie w  długi i wietrzny jesienny wieczór 😉 a poza tym nie wiem czy nie lepsza byłby niebieska PO w rozmiarze 39.5 😄

Edycja:

A mówiąc serio nie wezmę żadnej z Omeg, PO to mały grubas a Seamastera 300 to wszyscy mają 😉 Zachowam więc oryginalność, choć to fajny sikor.

Po osiągnięciu GS-a masz prawo taktować kolejne zakupy jako zbyteczne... ;) Dla mnie Grand Seiko brzmi podobnie jak META! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Patyna zaczyna się pojawiać na kopercie i teraz hamletowskie pytanie: czyścić, czy nie czyścić? 

IMG_20211021_110609.jpg

IMG_20211021_110714.jpg

nieeeeee, na czyszczenie zawsze znajdziesz czas i cytrynkę :) ja na swojego już wytłaczanke jajek ugotowałem i mało mi jeszcze :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, KobyS0 napisał(-a):

nieeeeee, na czyszczenie zawsze znajdziesz czas i cytrynkę :) ja na swojego już wytłaczanke jajek ugotowałem i mało mi jeszcze :) 

Czyli mam czas. W końcu jedna cytryna, czy dwie, to nie problem :) . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a):

Czyli mam czas. W końcu jedna cytryna, czy dwie, to nie problem :) . 

osobiście używam cyntrynki w płynie z biedronki za 2 zł i pięknie myje, godzinkę zegarek leży, następnie szczoteczka do zębów ( żony, a ona zastanawia się co taką kwaśną pastę kupuję) i zegar jak nowy, ostatnio jednego san martina psikałem takim preparatem do odgrzybiania ścian, też wyszła i to szybko, patynka, ale była bardzo ciemna i wyglądała jak rdza... :) po dwóch dniach mi się znudziła :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi