Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Enkil napisał(-a):

:D

IMG_20220509_160330.thumb.jpg.4ce38377df5242d70b2e07b1a2441fcc.jpg

...ale fajne :) 👍😁🍻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, unadarek napisał(-a):

...ale fajne :) 👍😁🍻

Fajne, bo chińskie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Paulus57 napisał(-a):

Fajne, bo chińskie ;).

:) można już od dawna się przyzwyczaić  co nie spojrzę to Made in China :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, mario1971 napisał(-a):

96d0abadc8178f27e99729df8d016bf6.jpg

Fajna ta Omega. Własna, czy przymiarka? Nie widziałem jeszcze takiego modelu. 

14 minut temu, unadarek napisał(-a):

Cześć i Czołem.... Dzisiaj zegareczek mylony z kuchennym sprzętem - ulubiony zegar Cesarzy i Cinkciarzy ....  oto i ON:

patelnia.thumb.jpg.d2b3a68e3218359e69eeb522c19ab5e4.jpgIMG_20220509_104439.thumb.jpg.a2583e986d712fb564f7d647c46e38ef.jpgIMG_20220509_104453.thumb.jpg.768b9c2169a8eadeb7bc8f95784ac785.jpgIMG_20220509_104842.thumb.jpg.7ff8e3b4eafd4a1f8306036a861024ed.jpg

Czy mi się wydaje, czy to jakaś starsza wersja z podmienioną tarczą lat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Czy mi się wydaje, czy to jakaś starsza wersja z podmienioną tarczą lat?

zegarek ma rok - kupiony w sklepie timestore :)  :) takie sprzedawali :) tarcza do 36roku :)  a tych wersje jego jest sporo, więc ciężko powiedzieć czy stara czy nowa :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Przymiarka. On tak ciągle - wrzuca tutaj różne zegarki zamiast do "Przymierzałem..." -  po prostu ma bidę w kolekcji i nie ma co swojego pokazać.  :D  ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, unadarek napisał(-a):

zegarek ma rok - kupiony w sklepie timestore :)  :) takie sprzedawali :) tarcza do 36roku :)  a tych wersje jego jest sporo, więc ciężko powiedzieć czy stara czy nowa :) 

To taki model, do którego się przymierzam, ale marne bransolety i te "ograniczone" lata mnie powstrzymują. Wiesz może, czy są modele z nie-blaszkową bransoletą?

Teraz, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Przymiarka. On tak ciągle - wrzuca tutaj różne zegarki zamiast do "Przymierzałem..." -  po prostu ma bidę w kolekcji i nie ma co swojego pokazać.  :D  ;)

Ostra krytyka. Czekamy na ripostę ;). Inna sprawa, że cenowo jego kolekcja bije większość tu znacznie liczniejszych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a):

To taki model, do którego się przymierzam, ale marne bransolety i te "ograniczone" lata mnie powstrzymują. Wiesz może, czy są modele z nie-blaszkową bransoletą?

ogólnie orient ma kiepskie bransolety- nie widziałem innych  - a lata co nie starczyło by ci do 2036 :) - potem tarcze wymienisz -  podobno serwisy to robią w starszych :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Ostra krytyka. Czekamy na ripostę ;). Inna sprawa, że cenowo jego kolekcja bije większość tu znacznie liczniejszych. 

No - niemal tak ostra, jak Twoje poczucie humoru.  ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, unadarek napisał(-a):

ogólnie orient ma kiepskie bransolety- nie widziałem innych  - a lata co nie starczyło by ci do 2036 :) - potem tarcze wymienisz -  podobno serwisy to robią w starszych :) 

2036? Podobno w 2030 nie będziemy mieli nic i będziemy szczęśliwi. O to pierwsze będzie zdecydowanie łatwiej. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

2036? Podobno w 2030 nie będziemy mieli nic i będziemy szczęśliwi. O to pierwsze będzie zdecydowanie łatwiej. ;) 

dlatego nie czekaj do 2030 -  jeszcze troszczę czasu jest i nie odmawiaj sobie oriencika :) w timestore czasem są prawie za darmo :) znaczy zerujemy się w 2030 - no to i niech  tak będzie :)  może przez zerowanie po 2030 Rolexy będą dla każdego :) :) 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, unadarek napisał(-a):

dlatego nie czekaj do 2030 -  jeszcze troszczę czasu i nie odmawiaj sobie oriencika :) w timestore czasem są prawie za darmo :) znaczy zerujemysie w 2030 - no to i niech  tak będzie :)  może przez zerowanie po 2030 Rolexy będą dla każdego :) :) 

Będziesz miał obowiązkowo, całą dobę, włączoną telewizję, która Ci będzie mówić jaka godzina i wiele innych przydatnych rzeczy. Czy będziesz tego chciał, czy nie ;). Zegarki pójdą do muzeum. :) 

A Rolexa dostaniesz plastikowego, jak MoonSwatch. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi