sikkens 3 #24751 Napisano 4 Sierpnia 2011 Rysiek nie widziałem , że masz Dosie Sub ! Wielkie gratki ! Teraz to już na pewno muszę się czym prędzej pojawić na spotkaniu 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek78a 2 #24752 Napisano 4 Sierpnia 2011 5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #24753 Napisano 4 Sierpnia 2011 Dawid- nie mogłeś wiedzieć, bo po miesięcznym oczekiwaniu właśnie dziś dotarła, więc pierwszy raz u mnie na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #24754 Napisano 4 Sierpnia 2011 Trochę mnie nie było a tu takie zmiany .Rychu gratuluję .Daj jej trochę czasu a rozmiar dopasuje się sam(jest idealny). Pozdro od brata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #24755 Napisano 5 Sierpnia 2011 kurcze chłopaki sama słodycz, aż grzechem byłoby sie nie dopasować do Was Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neolith 523 #24756 Napisano 5 Sierpnia 2011 fajne te Dosie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #24757 Napisano 5 Sierpnia 2011 Daj jej trochę czasu a rozmiar dopasuje się sam(jest idealny).Wiem, pamiętam jak mi to tłukłeś do głowy- jednak coś zostało w pamięci Dziś też ma swój czas- niech go dobrze wykorzysta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #24758 Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Bryku2 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24759 Napisano 5 Sierpnia 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #24760 Napisano 5 Sierpnia 2011 O kurcze jaki Seikacz, pierwszy raz taki widzę, jaki to ref? 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24761 Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) O kurcze jaki Seikacz, pierwszy raz taki widzę, jaki to ref? Jak pewnie widać Brightz, numerek SAGJ007. Jeden z dwóch istniejących kalibrów HEQ z chrono - ten to 7J21 (drugi ma ETA) z dokładnością do 20s na rok. Wewnątrz dwa niezależne oscylatory kwarcowe, jeden zasilający zegarek, drugi chrono (chrono ma płynącą sekundę). Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #24762 Napisano 5 Sierpnia 2011 sergserg, coraz ładniejsze te twoje zegarki . Bardzo ładny chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #24763 Napisano 5 Sierpnia 2011 Fajny fajny...(chrono ma płynącą sekundę).to już prawie mógłbym się z nim polubić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7735 #24764 Napisano 5 Sierpnia 2011 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramiko 0 #24765 Napisano 5 Sierpnia 2011 Super to Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neolith 523 #24766 Napisano 5 Sierpnia 2011 po południu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #24767 Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #24768 Napisano 6 Sierpnia 2011 dzis legendarny frog 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #24769 Napisano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Dziś jeszcze pomęczę Brightz'em po kąpieli w myjce Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 117 #24770 Napisano 6 Sierpnia 2011 ~Sergserg, bardzo fajny! Szczególnie podobają mi się w nim wskazówki Ja dzisiaj tak, na nowym pasku.. Sam nie wiem jaki on ma kolor. Raz brązowawy, raz w lekką czerwień wpada. Nie wiem czy pasuje on do zegarka, mnie się podoba Miłego dnia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #24771 Napisano 6 Sierpnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #24772 Napisano 6 Sierpnia 2011 tessio, sympatyczny Glycine 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 626 #24773 Napisano 6 Sierpnia 2011 dzisiaj niemiaszek 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #24774 Napisano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) dzisiaj niemiaszekkroll_czarli -Super zegarek Popijając piwko w III Rzeszy Zdjęcie z BB EDYTA -tak podobno miała na imię Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #24775 Napisano 6 Sierpnia 2011 Darek , musze Ci szczeze powiedziec ze jeszcze takiego piwa nie widzialem . A zdjecia bardzo fajne , gdybys nie napisal ze z telefonu to chyba nikt by nie wiedzial . Irek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach