Cezar. 174 #2101 Napisano 5 Marca 2017 Wczoraj i dzisiaj....sezon rozpoczęty Oby zima już nie wróciła 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 22205 #2102 Napisano 5 Marca 2017 Ja również dziś nie wytrzymałem, równe 130km nawinięte w nowym sezonie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seren 1 #2103 Napisano 27 Marca 2017 (edytowane) Ja sezon rozpocząłem w pierwszy weekend marca a tu zdjęcia mojej kochanki (projekt jeszcze nie w 100% skończony) Edytowane 28 Marca 2017 przez Seren 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 25461 #2104 Napisano 27 Marca 2017 A ja po wielu latach wracam do jeżdżenia.Pierwsze 100 km przy dzisiejszej ładnej wiosennej aurze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 402 #2105 Napisano 28 Marca 2017 W niedziele strzeliłem 250 km - u mnie już lato :-) 20 stopni i piękne słońce. Dzisiaj ją umyłem korzystając również z ładnej pogody. Czyli sezon już otwarty u mnie. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 572 #2106 Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) hej,jestem z Krakowa. W tą niedzielę planuję trasę Ojców, a potem do Chrzanowa na zlot motocyklowy - pożegnanie burej suki zimy. Szukam chętnych na wybranie się w grupie.Pogoda ma być super. Edytowane 31 Marca 2017 przez jakubos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2283 #2107 Napisano 31 Marca 2017 (edytowane) Ja sezon rozpocząłem w pierwszy weekend marca a tu zdjęcia mojej kochanki (projekt jeszcze nie w 100% skończony) O, motor dla ludzi o stalowych d*pach... Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5443 #2108 Napisano 31 Marca 2017 Może mało wygodny, ale wygląda świetnie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #2109 Napisano 31 Marca 2017 Brzmi i wygląda Ale czy skręca i hamuje ?Dla oka fajny, na miasto tylko do lansu. Oczywiście nie krytykuję, ale ja praktyk jestem 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2110 Napisano 31 Marca 2017 Hmm, prawie każdy motocykl bywa praktyczny w kontekście korków i parkowania w zatłoczonym mieście ale generalnie to każdy motocykl jest mało praktyczny w naszym klimacie ;-) ja kolegę rozumiem - motocykl czy zegarek - ma się podobać przede wszystkim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #2111 Napisano 31 Marca 2017 Cezar, bo z motocyklem jest dokładnie tak samo jak z zegarkami - nie zawsze kupujemy praktyczne. Trudno znaleźdź coś bardziej praktycznego niż nieobsługiwalny G (solar, wc, wr, antyshock, wr200 itp) i skuter (pojemny, wygodny, mało pali, doskonała ochrona przed warunkami atmosferycznymi,przy większych pojemnościach bardzo dobre osiągi itp.). Więc gdyby kupować tylko praktyczne to wszyscy chodzilibyśm z G-shock'em na ręku i jeździli skuterami .Seren piękny vulcan, szczególnie w tym kolorze - pochwal się finałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #2112 Napisano 31 Marca 2017 Napisałem, że ładny, że wygląda i brzmi Chętnie widziałbym coś podobnego w swoim garażu...ale nie można mieć wszystkiego. Przynajmniej nie jednocześnie 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #2113 Napisano 1 Kwietnia 2017 To fakt. Ja również chętnie widziałbym w swoim garażu Intrudera obok exc, ale przynajmniej na razie nie ma takiej możliwości . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ejzo 0 #2114 Napisano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam! Czy ktoś wie gdzie w internecie znajdę MotoGP grand prix Dubaiu? I jaki polecilibyście motor na 1st? W internecie czytałem że mały Ducati Monster będzie dobryl. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Ejzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 9025 #2115 Napisano 2 Kwietnia 2017 Witam! Czy ktoś wie gdzie w internecie znajdę MotoGP grand prix Dubaiu? I jaki polecilibyście motor na 1st? W internecie czytałem że mały Ducati Monster będzie dobryl. Honda CBF, Kawasaki ER5/ER6, Yamaha Fazer (600tka), Mały Bandit. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2116 Napisano 3 Kwietnia 2017 Sv650 polecam na pierwsze moto Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #2117 Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) SV650 jest lekki, mało narowisty, poręczny. W wersji N daje bardzo wygodną pozycje za kierownicą i mały promień skrętu. Jest jedno "ale". Mocno szarpie łańcuchem przy niskich obrotach więc przy manewrach potrzebuje półsprzęgła. To kiepska okoliczność dla początkującego. Choć niekoniecznie dyskwalifikacja. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez gustaw6666 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kam28 0 #2118 Napisano 4 Kwietnia 2017 Też w tym roku planuję zakup jakiegoś przyzwoitego motocykla do 125 ccm. Zastanawiałem się nad Hondą CBR 125. Ktoś może śmigał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #2119 Napisano 4 Kwietnia 2017 Witam! Czy ktoś wie gdzie w internecie znajdę MotoGP grand prix Dubaiu? I jaki polecilibyście motor na 1st? W internecie czytałem że mały Ducati Monster będzie dobryl. Coś Ci się chyba pomyliło. Nie ma takiego wyścigu. Dwa tygodnie temu było GP Kataru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq88 3 #2120 Napisano 4 Kwietnia 2017 Vka na pierwsze moto? Z racji wysokiego momentu obrotowego to kiepski pomysł. Ja bym radził kupić jakieś 125 lub jak masz prawo jazdy 250/300 i wogóle zobaczyć czy faktycznie się to podoba czy tylko chwilowa zajawka. Nabrać techniki, a nie ładować się na +/- 100 konne sprzęty często ważące w okolice 200kg. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #2121 Napisano 4 Kwietnia 2017 Bez przesady z tym lękiem przed fałką Miałem sv650 teraz v-stroma....moźna to opanować. Trzeba być tylko czujnym przy zmianie biegów, redukcjach i odkręcaniu, głównie w zakrętach Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2122 Napisano 4 Kwietnia 2017 Po porządnym kursie na prawko zaczynałem na sv650. Wszystko jest w głowie, która kieruje ręką.Ale oczywiście zaczynanie na nie ninja 250 też jest polecane.Generalnie motocykle dla początkujących się sprzedają w miarę dobrze więc jak się po miesiącu 250 znudzi to będzie łatwo zmienić. Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 9025 #2123 Napisano 4 Kwietnia 2017 JA zaczynałem i dalej jeżdżę na CBF 600S. Bardzo łatwe do opanowania dwa kółka i serdecznie polecam mimo tego że nie jest to najlżejszy motocykl. Odpuściłem TDM 850 jako pierwszy motocykl, ale po nabraniu trochę doświadczenia chętnie teraz bym się na TDMkę przesiadł. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2124 Napisano 5 Kwietnia 2017 Nie polecałbym wysokich moto na pierwsze. Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 9025 #2125 Napisano 5 Kwietnia 2017 Nie polecałbym wysokich moto na pierwsze. Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Włąśnie dlatego zrezygnowałem z TDMki jako pierwszego.CBF natomiast wysoka nie jest. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach